Πικέρμι: Τρία ΒΙΝΤΕΟ από σημερινή διάρρηξη σε Διώνη και Ντράφι με μαύρο Opel Astra

Κοινοποίηση:
ΠΙΚΕΡΜΙ

Ούτε τα χιόνια αλλά ούτε η κακοκαιρία ”Barbara” σταμάτησαν τους επίδοξους διαρρήκτες, που έχουν στοχοποιήσει το Ντράφι και την Διώνη, από την κακοποιό δράση τους. Συνεχώς αλλάζουν αυτοκίνητα (πάντα με κλεμμένες πινακίδες), χτυπούν μέσα σε λίγα λεπτά, και φεύγουν.
Σήμερα το πρωϊ έγινε άλλη μια διάρρηξη στην οδό Δράμας στην Διώνη. Τρείς άντρες με κουκούλες μπήκαν σπάζοντας την σιδεριά του παραθύρου και απενεργοποιώντας τον συναγερμό. Ευτυχώς οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν και αποφεύχθησαν τα χειρότερα. Στο σημείο κατέφθασε αυτοκίνητο ιδωτικής security και αστυνομικοί της ομάδας Δίας, αλλά ήταν πλέον αργά.
Μισή ώρα νωρίτερα, υπάρχει μαρτυρία κυρίας, κατοίκου της ίδιας γειτονιάς, ότι είδε από την τζαμαρία της έναν ψηλό αδύνατο άντρα με καπέλο και περιλαίμιο μέχρι τα μάτια να έρχεται με γρήγορο περπάτημα προς το σπίτι της. Επειδή της φάνηκε λίγο ύποπτος, σηκώθηκε να κλειδώσει την τζαμαρία. Τότε της χτύπησε το θυροτηλέφωνο και την ρώτησε δήθεν για ένα χαμένο σκυλάκι. Μόλις του απάντησε αρνητικά, ο άντρας έφυγε βιαστικά από το σημείο, όπου τον περίμενε ένα μαύρο αμάξι στην γωνία, Opel ή Toyota.
Ακολουθούν τρία αποκλειστικά βίντεο από το κανάλι μας στο youtube. Το πρώτο είναι στις 11:02 π.μ και το δεύτερο που φεύγουν στις 11:10 π.μ (Παρέμειναν στην οικία μόλις 8′). O οδηγός έμεινε στο αυτοκίνητο (μαύρο Opel Astra) και βαστούσε τσίλιες και οι άλλοι 3 μπούκαραν στην οικία. Στο τρίτο βίντεο θα δείτε το ίδιο αυτοκίνητο ,μετά από μια περίπου ώρα, όπου αναφέρθηκε απόπειρα διάρρηξης στο Ντράφι, πιθανότατα από τους ίδιους δράστες, που χτύπησαν κουδούνια δυο σπιτιών, αλλά τελικά τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι πινακίδες του αυτοκινήτου είχαν κλαπεί από τα Σπάτα.
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους μας. Μόλις δούμε κάτι ύποπτο να ειδοποιούμε την άμεση δράση. Οι κάτοικοι του ορεινού Πικερμίου αισθάνονται μεγάλη ανασφάλεια και ζητούν από τις αστυνομικές αρχές αλλά και από τον δήμο περισσότερη επαγρύπνηση. Ρεπορτάζ Κατερίνα Τράση.

Ακολουθούν τα 3 βίντεο

rpn.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.

  2. Αποτελεί πλέον καθημερινή πραγματικότητα, εδώ και πέντε μήνες, είτε τα πρωινά, είτε τα απογεύματα η δράση των συγκεκριμένων ΡΟΜΑ. Το γνωρίζει και η Ελληνική Αστυνομία, αλλά…..
    Θα αρκούσε απλά μια έφοδο σε έναν οικισμό τους ή παρακολούθηση της περιοχής για σύλληψη επ΄ αυτοφώρω.
    Ελπίζω να μην αναλάβει το ρόλο τους κάποιος της περιοχής με δυσάρεστα επακόλουθα……..

  3. Χαλαροί, πάνε μέρα μεσημέρι, όχι όπως παλι1 που πήγαιναν το βράδυ, ανέβαιναν από τα μπαλκόνια, διακινδύνευαν τη ζωή τους. Το έγκλημα η νέα καθημερινότητα. Πάντως δύο, όχι τρεις, είδαμε να μπαίνουν στο αμάξι και να φεύγουν, όπως τους κατέγραψε η κάμερα.

  4. Αν πυροβοολησω και τους σκοτωσω μετα θα μαζευτουν παλι στα δικαστηρια τα γυφτορομα?

    Ποτε θα αισθανθω ασφαλεια σε αυτην την χωρα?

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

  5. Από τον τρόπο που περπατούν και μόνο, καταλαβαίνει κάποιος ότι πρόκειται για γυφτορομά, για τους οποίους ο Θεοδωρικάκος είπε ότι πρέπει να προστατευτούν τα δικαιώματα τους!!!Μάλλον έμαθαν την σημερινή απόφαση του δικαστηρίου,με την οποία καταδικάστηκε Έλληνας στην Θεσσαλονίκη, που πυροβόλησε στα πόδια επίδοξο Αλβανό κλέφτη!!!Ας ελπίσουμε τουλάχιστον, τα σπίτια που διέρρηξαν οι γυφτορομά, να είναι δικαστών…!!

    1. …ή συριζονουδουλων ψηφοφορων.

Comments are closed.