Πιερρακάκης: Έσπασε το πόδι του στη Νάξο

Κοινοποίηση:
ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης βρισκόταν στη Νάξο για την παρουσίαση του πρότζεκτ μέσα από το οποίο θα γίνει το πρώτο «έξυπνο νησί» στον κόσμο, με την βοήθεια της Amazon.

Μετά την παρουσίαση του «Naxos, Smart Island», ο Κυριάκος Πιερρακάκης είχε ένα ατύχημα καθώς αφού στραβοπάτησε, έσπασε το πόδι του κοντά στον αστράγαλο. Συγκεκριμένα, από τις εξετάσεις που έκανε φάνηκε πως έχει υποστεί κάταγμα έξω σφυρού. Του τοποθετήθηκε νάρθηκας και θα συνεχίσει τις εξετάσεις.

Το περιστατικό έκανε γνωστό ο ίδιος ο υπουργός με ανάρτησή του στο twitter.

Η ανάρτηση του Κ. Πιερρακάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. o κυριος πλατφορμας πηγε στη ναξο να τους δειξει πως φακελλωνονται οι πολιτες απο τις λεγομενες “μεταρρυθμισεις”Να γνωριζει ο προισταμενος του ανα πασα στιγμη τι συμβαινει στο καθενα μας, ωστε να μας ελγχει

  2. άλλος γουρνοκεφαλος με βλεμμα σατανά. ΌΛΑ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ. ΈΞΥΠΝΟ ΝΗΣΊ;; ΚΆΤΙ ΣΑΝ ΕΞΥΠΝΟ ΘΑΝΑΤΙΚΌ. ΚΆΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΤΆ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟ. ΦΟΒΆΜΑΙ ΌΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ Κ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΙ ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟ Κ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ με σπασμένο ΠΌΔΙ. ΝΑ ΠΡΟΣΈΞΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΟΎΝ ΤΙΣ ΟΥΣΤΙΕΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ.

  3. Οι….. μαλακειες του “ψευτοπλατφορμα” πλερωνονται! Και πουναι ακομα κι αυτος και τα κολληταρια του! Περνουν τους Ελληνες για κουτοχορτα τρομαρα τους! Κουλαρα η εποχη του καφενειου του χωριου περασε ανεπιστρεπτι και… συμβουλεψε τα επικοινωνιακα σου τσιρακια!

  4. Μόνο το ένα έσπασες ρε χοντρέ, από αυτά που έχεις φάει από τους Έλληνες;

Comments are closed.