Πετάξτε τον στην θάλασσα! Αυστριακός κάνει τη ζωή «κόλαση» σε κατοίκους στον Ορκό Νάξου

Κοινοποίηση:
ORKOS-PARALIA-1

Άνω κάτω έχει κάνει τον Ορκό Νάξου Αυστριακός που διαμένει στην περιοχή που έχει κάνει τη ζωή «κόλαση» σε κατοίκους…
Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι συγκροτήματος κατοικιών στην περιοχή, η ζωή τους είναι ανυπόφορη καθώς ο 30χρονος Αυστριακός όπως και ο πατέρας του δημιουργούν μια σειρά από προβλήματα στους περίοικους με την άκρως ρατσιστική αλλά και επιθετική συμπεριφορά τους καθημερινά.

«Έλληνες σκουλήκια να φύγετε από τη Νάξο. Είναι δικιά μου. Εσείς οι Έλληνες δεν έχετε χρήματα… να φύγετε» λέει συνεχώς στους κατοίκους απειλώντας τους ότι θα τους σκοτώσει. «Επίσης έχει δυο σκυλιά ελεύθερα, τα οποία και αυτά είναι επιθετικά» λένε στο naxostimes.gr.

«Η συμπεριφορά τους είναι απερίγραπτη. Ερχόμαστε στο νησί να ηρεμήσουμε και αντιθέτως μας γεμίζουν προβλήματα με αυτά που καθημερινά κάνουν. Μας απειλούν συνεχώς για τη ζωή μας και πολλοί από εμάς φοβόμαστε ακόμα και να βγούμε από τα σπίτια μας» δηλώνουν οργισμένοι.

Οι κάτοικοι αρκετές φορές έχουν καλέσει την αστυνομία που έχει κάνει συστάσεις στους Αυστριακούς, χωρίς όμως να συμμορφώνονται. Πλέον, όλοι οι κάτοικοι μαζί, που ήδη έχουν κάνει ομαδικό εξώδικο, θα καταθέσουν και μήνυση αφού δεν ξέρουν με ποιο άλλο τρόπο να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

«Είμαστε οργισμένοι! Δε συμμορφώθηκαν σε κανένα όρο του συλλογικού εξώδικου που κάναμε μετά από Γενική Συνέλευση του συγκροτήματος κατοικιών» σημειώνουν. 

«Έχουμε απευθυνθεί στην πρεσβεία της Αυστρίας στην Ελλάδα καθώς και στο συνήγορο του πολίτη μήπως και βρούμε μια λύση στο πρόβλημα. Έχουμε καλέσει την αστυνομία που άμεσα και με μεγάλη προθυμία ήρθε στην περιοχή, τους επέπληξε, αλλά μάταια… Η ίδια κατάσταση συνεχίζεται καθημερινά κάνοντας τη ζωή μας μαρτύριο. Η συμπεριφορά τους είναι παραβατική στα πάντα… Πριν λίγες μέρες ο 30χρονος πήγε να “πατήσει” με το αμάξι μια γυναίκα, άλλη μέρα μάθαμε έβγαλε όπλο σε κάποια άλλη. Μας βρίζουν συνεχώς… Φοβόμαστε…» δηλώνουν.

Οι συγκεκριμένοι Αυστριακοί, γονείς με ένα γιο (30χρονο) μένουν περίπου 4-5 μήνες το χρόνο στον Ορκό Νάξου αφού εκεί έχουν αγοράσει ένα διαμέρισμα και έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των περίοικων.

«Δε σέβονται τίποτα. Ούτε τους κανονισμούς για το πάρκινγκ των αυτοκινήτων, ούτε το γεγονός ότι θα πρέπει να έχουν δεμένα στην αυλή τους τα σκυλιά. Δε σέβονται και δεν τηρούν τη νομοθεσία σε πολλούς τομείς και είναι βαθιά ρατσιστές απέναντι στους Έλληνες. Συνεχώς μας βρίζουν με τα χειρότερα λόγια» καταγγέλλει κάτοικος.

«Ερχόμαστε στο σπίτι μας στον Ορκό να περάσουμε τις διακοπές μας και να ηρεμήσουμε αλλά δεν μπορούμε. Πρέπει κάτι να γίνει και να σταματήσει αυτή η κατάσταση» σημειώνει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Οπου δεν πίπτει λόγος,πίπτει ράβδος.Ενα γερό χέρι ξύλο και να δείς πώς ισιώνουν και γίνονται άνθρωποι…Λέμε τώρα…

  2. Τους 7-8 μηνες που λειπουν …..περιποιηθείτε το σπιτι τους ετσι ωστε να γινει ακατοικητο

  3. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠ΄ΟΛΑ ..ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ …

  4. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ…
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ..ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.. Κ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΝΟΩ Τ Ι Π Ο Τ Α

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Κ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΟΜΩΣ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ) ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

  5. Εμ βεβαια μονο στους κακομοιρηδες τους προσφυγες και τους μεταναστες ξερουν τα εθνικια να κανουν τους μαγκες.

    1. και ο πρωθυπουργος σου μονο για αυτα τα παρασιτα που τους λες κακομοιρηδεςκαι οχι μεταναστες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ αυτους μονο κοιταει να περνανε καλα τους ελληνες τους φτυνει λοιπον κανε μοκο

  6. Να τουs στειλετε στην ΚΡΗΤΗ και θα καλοπερασουν

  7. Με το παραμικρό μήνυση και για τα σκυλιά και για ρατσισμό .Ότι πήγε να σκοτώσει τη γυναίκα με το αυτοκίνητο είναι απόπειρα δολοφονίας ,θα έπρεπε να είχε προφυλακιστεί και να δικαστεινσρο μικτό ορκωτό Κακουργιοδικείο .Μια άλλη λύση είναι να νοικιάσουν τα σπίτια ένα διάστημα σε κοσοβαρους Τσετσένους και αλλοδαπούς πορτιερηδες και μπράβους της νύχτας και να μείνουν μακριά και να έχουν αλλοθι και καμια σχέση με τα σκηνικά που θα ακολουθήσουν.Αφου ακιινγαξ καλά τους κανουν.Στη θέση τους θα καλούσαν συνέχεια ο εκατό θα ακτβραφε το κάθε συμβάν και κατά ευθείαν μήνυση με το παραμικρό βάσει καμία εικοσαρια διαφορετικες μηνύσεις απ’ τον καθένα όχι μία μήνυση όλοι μαζί .Και.νά δηλώνουν στο μηνύσεις πολιτική αγωγή για χρηματική αποζημίωση.Και να συμβουλευτούν και κάνα δικηγόρο.Δεν μπορεί να τρελαθηκανε ξαφνικά οι Αυστριακοί.Μηπως τους ενοχλούν τους Αυστριακούς και αντιδρούν έτσι;

    1. Και πες ρε φίλε ότι τους ενοχλούν…κάνουν τους μάγκες σε γυναίκες, βγάζουν όπλο και πάνε να πατήσουν με το αυτοκίνητο κόσμο; Έπρεπε να τα κάνουν στο Φιλώτι ή στην Απείρανθο αυτά και θα καταλάβαιναν καλλίτερα το έργο όχι στον Ορκό που τα περισσότερα είναι εξοχικά…

      1. Όχι ρε συ δεν εννοω αυτό δεν μπορεί να κάνουν πρέπει να κάνουν ολοι έτσι ,αλλά δεν ξέρεις τι (( θεματα )) έχει ο καθ’ ένας και δεν αντιδράμε με όλοι με τον ίδιο τρόπο ,άλλος αντιδράει επιθετικά ,άλλος κλαίει,άλλος λέει συγνώμη κ.λπ., αντιδράσεις . Απορίας άξιο είναι πάντως που ενώ οι Αυστριακοί στην Αυστρία είναι νόμιμοτατοι ,π.χ. άμα παρκάρεις παράνομα καλούν το εκατό ,άμα βγουν σε ξένη χώρα πεφτουν στο άλλο άκρο και κανουν σκηνικα κανίβαλων.Οχο όλοι ,αλλά…

        1. Οι Αυστριακοί είναι γνωστοί για την ελεεινή συμπεριφορά τους απέναντι σε ξένους οποιασδήποτε ανεξαιρέτως εθνικότητας – υπηκοότητας και την έχουν δει άρχοντες γενικότερα. Σε πίστες σκι εκτός της χώρας τους και δεν εννοώ στην Ελλάδα πάντα προκαλούν και μερικές φορές αν σε βάλουν στο μάτι γίνονται επικίνδυνοι. Τα υψηλά ποσοστά αιμομιξίας στην αυστρία φαίνεται να τους έχουν κάψει τον εγκέφαλο.

  8. Αν υπήρχαν Έλληνες στο νησί,τώρα θα ήταν στον πάτο της θάλασσας….

  9. Κλαψουριστε λιγακι ακομα να σας λυπηθουν , μαλακοπιτουρες της Ναξου …
    Κουκουλες δεν εχετε εκει στο νησι ρε κοριτσοπουλα ;;;;;; βαλτε τις κουκουλες και τουλουμιαστε τους ανωνυμα.
    Αλλιως βαλτε φουστιτσες και τακουνακια .

  10. Να μην ξεχνάμε ότι πολεμικές αποζημιώσεις εκτός από τους Γερμανούς μας χρωστάνε και οι Αυστριακοί οι οποίοι ήταν χειρότεροι από τους Γερμανούς σε αγριότητα. Φωνάζει στην κυριολεξία ο κλέφτης -και δολοφόνος εν προκειμένω- να φύγει ο νοικοκύρης.

  11. Cowards die a thousand deaths… don’t be cowards and go ahead and fight these ruthless bastards!

  12. Συμπεριφορά Ελλήνων θυμίζει αυτή, παρά Αυστριακών

  13. ανοιγεις τερμα το στερεοφωνικο
    βαζεις αυτο να παιζε σε επαναληψηι,
    https://www.youtube.com/watch?v=5DkvQL_pNbs
    κλειδωνεις και φευγεις.
    σε μια εμβομαδα τους εχεις στειλει στο μαρκομιχελακειο

  14. Σωστα ειπαν και αλλοι προλαλησαντες,αφου ανεχεστε να κανουν αυτα που κανουν στο νησι σας και δεν εχετε βρει ακομη τροπο να τους κανετε τον βιο αβιωτο και να αναγκαστουν να ξεκουμπιστουν για την φασιστοχωρα τους ειστε κοτες και αξιοι της μοιρας σας.

  15. Αν ειστε τοσο χεστες εκει και δεν τολματε να τους κανετε μπαουλο στο ξυλο, τοτε καλα να παθετε.

  16. συμφωνα με αυτα που διαβαζει κανεις υπαρχει λυση φολα στους σκυλους αφου τους εχουν ελευθερους( μην δαγκωσουν και παιδακια αφου ειναι επιθετικα και οσο για τα αυστριακα κατακαθια ολοι μαζι ενα βρωμοξυλο για αρχη και αν κανουν παλι τα ιδια αλλη μεταχειρηση η αστυνομια δεν νοιαζεται για εμας τους ελληνες ουτε και ο θιασος που το παιζει κυβερνηση

  17. Συμφωνω,απολυτα,με,τον,απο,πανω,ως,το,πρωτο,οτι,ειστε,κοτες,λυρατες,που,τους,ανεχεστε,τα,σκουληκια,στην,πατριδα,μας

  18. EAN πραγματικά συμβαίνουν αυτα δυο εξηγήσεις υπάρχουν , οι εσείς οι Ναξιωτες ειστε κότες λυρατες η δεν είναι έτσι που τα λέτε

Comments are closed.