01/06/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Πες τα ρε Σαββιδάκη! Ισοπέδωσε τους εθνομηδενιστές: «Είμαι γηγενής, πρέπει να έχω κάτι παραπάνω από τους… μετανάστες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
zp_29976_savidakis-650x384

«Ετσουξαν» οι δηλώσεις Σαββιδάκη τους συντελεστές της εκπομπής – Οταν κάποιος λέει το αυτονόητο σε αυτή τη χώρα αυτόματα χαρακτηρίζεται «φασίστας» και «ακροδεξιός»

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Σαββιδάκης στην εκπομπή «Τι λέει;», σχετικά με τα δικαιώματα που έχουν Έλληνες και μετανάστες στην Ελλάδα, κάνουν αίσθηση και σίγουρα θα συζητηθούν. Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε τα εξής:

«Δεν μπορεί ένας Έλληνας να έχει λιγότερα δικαιώματα στα σχολεία, τα ελληνόπουλα να έχουν λιγότερα δικαιώματα όσον αφορά το ποιον θα πάρουν σε έναν δημοτικό σταθμό ή νηπιαγωγείο, από έναν ο οποίος είναι μη Έλληνας και έχει έρθει επειδή εδώ θέλει να βρει μια καλύτερη ζωή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ ρατσιστικό, όμως, εγώ που είμαι γηγενής πρέπει να έχω κάτι παραπάνω. Το διαβατήριό μου και η ταυτότητά μου λέει Έλληνας. Εγώ θέλω να έχω στη χώρα μου, παραπάνω προνόμια ή αν θέλεις, να έχω μια αρχική ταχύτητα, να χρειάζομαι λιγότερα χαρτιά από τα χαρτιά που χρειάζεται ένας άνθρωπος που δεν είναι Έλληνας, ένας αλλοδαπός. Δεν μπορεί μια οικογένεια ελληνική να είναι ούτε καν στο ίδιο σημείο με μια οικογένεια (σ.σ. ξένη), κάτι παραπάνω πρέπει να έχουμε εμείς σαν Έλληνες».

Μετά την προβολή του βίντεο, στο «Τι λέει;» έγινε χαμός. Έξαλλη η Τζένη Μελιτά είπε: «Πέφτω τελείως από τα σύννεφα! Ο κος Σαββιδάκης ζητά να μην έχουν τα παιδάκια στους παιδικούς σταθμούς ίσα δικαιώματα με τα ελληνόπουλα. Είπε ότι έρχονται εδώ για μια καλύτερη ζωή. Να του υπενθυμίσουμε ότι έρχονται εδώ, γιατί φεύγουν από χώρες που έχουν πόλεμο, δεν μπορούν να ζήσουν εκεί. Χρειάζεται, λοιπόν, αυτά τα παιδιά να τα περιβάλλουμε με ακόμα περισσότερη αγάπη. Δεν μπορεί κάποιος να λέει το 2019 ότι οι Έλληνες είναι εδώ και είμαι τυχερός που είμαι γηγενής! Τι σημαίνει αυτό; Επίσης, όταν ακούω εγώ την έκφραση «δεν έχω κανένα πρόβλημα ρατσιστικό», αμέσως πάει το μυαλό μου ότι έχεις πρόβλημα ρατσιστικό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μωρή πατσαβούρα ξέρεις τί λές; μωρή ανθελληνική σκουληκόμυγα.Τά “προσφυγάκια”
    χρειάζονται αγάπη.Ού νά χαθείς.Η μαθήτρια στό Βόλο διαβάζει στό δρόμο κάτω από
    τήν κολώνα τής ΔΕΗ γιατί τούς έχουν κόξει τό ρεύμα.Η μητέρα μέ τά δύο μωρά χωρίς
    Ρεύμα.Τά παιδιά πού λιποθυμούν στό σχολείο από τήν πείνα.Δέν σάς ενδιαφέρει.Είναι
    Ελληνόπουλα.Αισχρά υποκείμενα πού παριστάνετε τούς προοδευτικούς καί τού φιλάν-
    άθρωπος.
    Γιάννης γιγενής ΕΛΛΗΝΑΣ

  2. Εμένα με νευρίασε το σκουπίδι η Τζένη Μελιτά που λέει ότι οι λαθρομετανάστες έρχονται στην Ελλάδα γιατί οι χώρες τους έχουν πόλεμο. Τι λές μωρή μ@λ@κισμένη? Πόλεμο έχει το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Μαρόκο, η Αλγερία και άλλες 77 χώρες μέχρι και χώρες της Λατινικής Αμερικής? Και είναι σωστό να φεύγουν στο εξωτερικό τα νιάτα της Ελλάδας με πτυχία και μεταπτυχιακά και να εισάγουμε αμόρφωτους, αγράμματους, ανειδίκευτους και αφιονισμένους μουσουλμάνους? Άει στο διάολο τσόκαρο. Οι Έλληνες πεινάνε και πληρώνουν τ’ άντερα τους σε φόρους για να ταίζουμε τις στρατιές των λαθρομεταναστών.

  3. Αν μέχρι πρότινος ένα Ελληνόπουλο είχε 1 φορά δυσκολία να βρεί θέση σε παιδικό σταθμό, τώρα που έβαλαν με το έτσι θέλω στη χώρα μας μιλούνια μετανάστες ή καλύτερα λαθρομετανάστες η δυσκολία είναι πολλαπλάσια. Επομένως τί δεν καταλαβαίνετε εσείς εκεί στις περίεργες εκπομπές, ή γενικά οι υπεύθυνοι και οι δήθεν προοδευτικοί? Ενοχλείστε όταν κάποιος λέει την αλήθεια? Και τί είναι τελικά η Ελλάδα, η γή της επαγγελίας?, η μεγαλύτερη και πλουσιότερη χώρα στον κόσμο? και πρέπει να ”σώσει”
    τους δυστυχισμένους και πεινασμένους όλης της γής? Και γιατί άν σε διάφορες χώρες του κόσμου υπαρχει καταπίεση, πείνα, πόλεμοι και δυστυχία, δεν βοηθούν οι μεγάλες δυνάμεις και οι πλούσιες χώρες, ώστε να ανατρέψουν όλα αυτά, απεναντίας μάλιστα δημιουργούν πολέμους, κυριαρχούν και απομυζούν τον πλούτο των αδύναμων χωρών, όπως συμβαίνει και για τη χώρα μας? Μήπως οι Ελληνες βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, οι Ελληνες γνώρισαν τα καταστροφικά μνημόνια, την ανεργία, την πείνα και δυστυχία, τις αυτοκτονίες, την αδιαφορία και εγκατάλειψη σε διάφορες θεομηνίες, καταστροφές, φωτιές, πλημμύρες κλπ, τις αυτοκτονίες, την εξαθλίωση την υλική και την πνευματική, τον ξεπεσμό των ηθών, το ξεπούλημα της πατρίδας, την αλλοίωση της ιστορίας, τις καταστροφικές συνέπειες της αθείας!!! Τί δεν καταλαβαίνετε λοιπόν, εκτός και άν κάποιοι κρίνουν από τον εαυτό τους, άν είναι βολεμένοι με θέσεις που απέκτησαν με διάφορες εκβουλεύσεις, με μέσον και ”γλύψιμο” στους κρατούντες, με τους παχυλούς τους μισθούς και τις σούπερ δυνατότητες που έχουν στη ζωή για αυτούς και για τα παιδιά τους!!!

  4. Γεια σου μεγαλε Σαββιδακη!!Δηστυχως στις μερες μας η δηθεν φιλανθρωπια απο δηθεν φιλανθρωπους που μονο χρηματα με το τσουβαλι βγαζουν στις πλατες ανθρωπων που δηθεν υποστηριζουν.
    Ζουμε την εποχη της παρανοιας και σιγουρα ολοι ευθυνομαστε γι αυτο και λεω ολοι γιατι αν επιτελους αναλαβουμε τις ευθυνες μας σαν λαος και σταματησουμε να ριχνουμε το μπαλακι αλλου μια ζωη για καθε λαθος τοτε ισως και να φτιαξουμε τη πατριδα μας.
    Η Ελλαδα ειναι το σπιτι μου,η πατριδα μου,περπατησα στους δρομους της και το χωμα της ελευθερος γιατι οι προγονοι μου εχουν χυσει αιμα σε καθε γωνια αυτου του τοπου για να παραμεινει Ελληνικος.
    Δηστυχως ειναι λυπηρο να ερχεται στη πατριδα μου ο καθε λαθρο και να απαιτει να αλλαξω εγω τα πιστευω μου για να αρεσει σε εκεινον.Οχι μαγκες,δεν παει ετσι..Οταν εισαι φιλοξενουμενος και κυριως οταν εισαι λαθραιος θα σκιψεις το κεφαλι και θα πας με τα νερα μου γιατι και που εισαι δω χαρη σου κανω.
    Δε θα ξεκρεμασω ποτε τη σημαια μου απο το μπαλκονι
    Δε θα ξεκρεμασω ποτε τη Παναγια απο τον τοιχο
    Δε θα γεμισω τζαμια για να βολευτεις εσυ
    Και θα κανω οτι γουσταρω στη πατριδα μου αν δε σου αρεσει παρε ποδι,βασικα και να σου αρεσει παλι παρε ποδι.
    Υ.Γ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΦΟΝΙΚΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.
    ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΣΥΝΗΔΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗ.
    ΣΗΚΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ,ΥΨΩΣΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΜΗ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΨΙΧΟΥΛΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΒΑΤΩΝ,ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΩΝ.ΑΡΡΩΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ.ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΛΟΓΟ ΑΓΧΟΥΣ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΝΕΟΙ,ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ.
    ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΓΙΝΑΤΕ ΔΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ,ΠΕΙΝΑΤΕ,ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΕΛΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ,ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝΕ ΠΟΝΕΙΡΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΑΝΑΓΚΗ.
    ΕΝΑΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

  5. Μπράβο Γιάννη Σαββιδάκη.Είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΏΤΗΣ.Αυτή η κυράτσα
    νά βουλώσει τό στόμα της.Πρώτα οί ΕΛΛΗΝΕΣ.Οξω οί λάθροι.
    Γιάννης

  6. Για ολους εσας συμπεριλαμβανομενου και του Σαββιδακη, οταν λετε , αλλοδαποι, η ματαναστες εισαστε λαθος και αξιολυπητοι. Ο ορος ειναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Λαθραιοι και παρανομοι ειναι ολοι αυτοι. Και οι απογονοι τους λαθραιοι και παρανομοι!!!! Η Ελλαδα δεν ειναι Αμερικη ουτε Αυστραλια που δημιουργηθηκαν απο μεταναστες ( και αυτοι νομιμοι !!!!) . Τα Ευρωπαικα κρατη εχουν γηγενεις πληθυσμους. Αν δεν πας σε αλλο κρατος με την νομιμη διαδικασια εισαι παρανομος και λαθρομεταναστης. Τελεια και παυλα.

  7. Μονο στο σχολείο εχουν προτεραιότητα;; Σκεφτειτα να χρειάζεται ρο παιδι σας, η μανα σας, η αδελφή σας, ο αδελφός σας, ο πατέρας σας ενα κρεβατι στην ΜΕΘ και να ειναι πιασμένο απο εναν αλλοδαπό. Δεν λεω, ανθρωποι ειναι κι αυτοι, αλλα δεν μπορούν να ερχονται εδω παράνομα και να χρησιμοποιούν τις δικες μας υποδομές, τις οποίες πληρωνουμε με βαρύτατους φόρους εδω και χρονια. Και εχουν πληρωςει οι πατεράδες μας, οι παππούδες μας κλπ. Και φανταστείτε να πεθάνει ο Ελληνας και να σωθεί ο αλλοδαπός. Άνθρωπος και ο ενας, άνθρωπος και ο άλλος. Μονο που ο Ελληνας ειναι στην πατριδα του, ενω ο αλλοδαπός ειναι παράνομα εδω, ο Ελληνας πληρώνει φόρους, ο αλλοδαπός οχι κλπ. Δεν ειναι άδικο;;; Ειναι ανθρωπισμός αυτος;;; Μαλλον επιλεκτικός ανθρωπισμός λέγεται.

  8. ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ 95% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΥΠΟ ΤΟ ΄΄ ΄΄ ΄΄ ΄΄ ΄΄ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ………….ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΄΄ ΄΄ ΄΄ ΄΄ ΄΄ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ………… ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ……………………

Comments are closed.