ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ 17ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ – ΜΕ ΠΑΝΑΚΙ ΕΦΡΑΞΕ ΤΙΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ – ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ

Κοινοποίηση:
17χρονη

Χρησιμοποιώντας και τα δύο του χέρια και ένα μικρό κομμάτι υφάσματος, ο Σάνι ο Πακιστανός «πήρε» με μαρτυρικό τρόπο τη ζωή της 17χρονης Νικολέτας, το βράδυ της Δευτέρας στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση του κ. Γιώργου Ντιλέρνια και όπως αναφέρει στο πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα τόσο της νεκροψίας όσο και της νεκροτομής, ο Πακιστανός φέρεται να χρησιμοποίησε τα χέρια του, για να πνίξει την 17χρονη φίλη του. Με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι και μάλιστα, άφησε σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές στο πρόσωπό της αριστερά και με το δεξί της έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα.

Στο σώμα της, εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις.

Την ίδια ώρα, ομοεθνείς από το περιβάλλον του Σάνι, έχουν έρθει σε επαφή με γνωστό ποινικολόγο των Αθηνών, προκειμένου να παραδοθεί στις διωκτικές αρχές. Ωστόσο, ο δικηγόρος δεν έχει ακόμη δει τον Πακιστανό, για τον οποίο οι δικοί του λένε ότι από χθες έχει «λουφάξει» κάπου στα βόρεια προάστια.

Αυτό, δε, που φέρεται ότι θα ισχυριστεί, είναι ότι είχε ένα άγριο επεισόδιο με την ανήλικη κοπέλα και το έγκλημα το διέπραξε εν βρασμώ ψυχής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. 17 χρονών=ανήλικη.
    Έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
    Πατέρας+Μάνα =Μέσα
    Πατέρας+Μάνα=Γονείς ΓΤΠΚ

  2. Που είναι οι Refugees welcome? Που έχουν χαθεί αυτά τα παιδιά?

  3. οταν οι ελληνιδες και ανηλικη η συγκεκριμένη διαλεγουν αγνωστες φαρες και με την έγκριση της οικογενειας τι να πει κανεις;;;;;;
    κοινωνια βοθρος και να τα αποτελεσματα 20 χρονων αυτος θα κατσει αν τον πιασουν λιγα χρονια μεσα και θα βγει σε οποια κοινωνια βρεθει ενας ετοιμος κακοποιος

  4. Πιοί δασκαλεύουν τα λαθροπάκια για μεγαλοδικηγόρους και που βρίσκουν τα λεφτά για τις αμοιβές;;;; Ξυπνάτε γιατί μας πήρανε χαμπάρι ότι είμαστε στην κοσμάρα μας και δεν μας βλέπω να ξεμπερδεύουμε με δαύτους

  5. Οθ μαυριδεροι τα επιδόματα με bar code θα τα παίρνουν!!??

  6. Όλες εσείς που προτιμάτε πακιά και μαύρους να ξέρετε ότι οι γυναίκες γι αυτούς έχουν μικρότερη αξία κι απο μια κατσίκα.Κι όταν τους εκνευρίσετε δεν το έχουν για τίποτα να σας σφάξουν στο γόνατο.Αυτός είναι ο πολιτισμός τους και κουλτούρα τους.

  7. Επειδή κάποιοι βρίζετε το κοριτσάκι, συμφωνώ ότι κακώς είχε τον πακιστανό. Όμως, το ρωτήσατε αυτό το κοριτσάκι τι λόγους για …πολυπολιτισμικότητα έχει ακούσει από πολιτικούς και καναλάρχες που μένουν στις επαύλεις τους και τους φυλάει η μισή αστυνομία; Έχετε δει τον γεωργιάδη που έβριζε το ισλάμ και λσθρομετανάδτες τώρα να λέει ότι αποσυμφόρησαν τα νησιά μεταφέροντάς τους στην ενδοχώρα!Δηλαδή διευκολύνουν τους λαθρέμπορους του ερντογάν! Η λύση είναι να μαυρίσουμε τους ανθέλληνες και να ψηφίσουμε πατριωτικά κόμματα που μιλάνε για απελάσεις. Με την ελπίδα ότι δεν θα γίνουνε και αυτοί πλεύρηδες και γεωργιάδηδες που τώρα στηρίζουν μέχρι και τις Πρέσπες! Αντίσταση για να σωθεί η Ελλάδα μας.

  8. Σιγά μην το έκανε εν βρασμώ ψυχής. Μισούν οι αβάπτιστοι τις χριστιανές. Θέλουν χριστιανικό αίμα.

  9. Ολες αυτες οι νεαρες, αλλα και μεγαλες, δεν εχουν ιδεα τι σημαινει σχεσεις με μουσουλμανο και τι μυαλα κουβαλανε, κατα συνεπεια πεφτουν θυματα της αγνοιας που εχουν στο τι πρεσβευει το ισλαμ, οταν το μαθουν ειναι πλεον αργα!!!!!!!! Οι γονεις της εχουν μεγαλη ευθυνη, που αφησαν την κορη τους σε τετοια σχεση!!!!!! Τωρα δυστυχως, οσο κι’ αν κλαινε δεν οφελει, που λεει και το τραγουδι!!!!!!! Απλα να παραδειγματιστουν οι υπολοιπες!!!!!!!!!

  10. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ, “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ” ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΟ-ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΑΠΛΥΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…… ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ ΣΕ ΛΟΑΤΚΙ, ΑΝΤΙΦΑ, ΦΕΜΙΝΟΝΑΖΙ ΚΤΛ…

    1. ΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΥΣ: ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2013 ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ!!! ΑΪΝΤΕ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ!!!

      1. Δεν αγιοποίησε κανείς τους Έλληνες παραβατικούς, αλλά εμείς που είμαστε Πατριώτες, λέμε ότι ΔΕΝ θέλουμε αλλοδαπούς και λαθρο στην Πατρίδα μας την Ελλάδα. Οι λαθρο κι αλλοδαποί ΕΞΩ απο την Ελλάδα μας.
        Αν εσύ είσαι λαθρολαγνος/α, τράβα στα μέρη τους να σε σφάξουν στο γόνατο να καθαρίσει η Ελλάδα μας από προδότες καθίκια.

Comments are closed.