Περί “ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ” του κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αν είναι έτσι και σε ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ θα είχε ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

Κοινοποίηση:
ΚΟΥΛΗΣ

Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,

Ο γράφων παρά την προφανή εκτίμηση του γράφοντα στους τίτλους διδακτόρων και Καθηγητών, δεν τους θεωρεί προσωπικά ότι είναι απαραίτητοι, σε θέματα όχι εξειδικευμένης διοίκησης κτλ.

Ούτε και απαραίτητοι για έναν κατά τα άλλα ικανό και έμπειρο πρωθυπουργό της χώρας,  που όμως θα διαθέτει την κατάλληλη προσωπικότητα που αποκτάται με κατάλληλη παιδεία.

Από αυτό όμως το σημείο μέχρι ένας πρωθυπουργός να παραπλανεί πιθανόν ότι έχει διδακτορικό τίτλο λέγοντας ότι έκανε μία διατριβή, αν είναι έτσι, είναι τρομερά απαράδεκτο γιατί υπονοεί πολλά το ψεύδος αυτό, αν είναι ψεύδος. Και στην περίπτωση αυτή σε κάθε σοβαρή χώρα ο πρωθυπουργός αυτός θα έπρεπε ως ψεύτης, αν είναι έτσι, να παραιτηθεί άμεσα.

Ερωτάται λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης και υμείς κύριοι Βουλευτές της ΝΔ, αν έχει διδακτορικό ο κ. Μητσοτάκης, όπως υπονόησε  γράφοντας  μάλλον πονηρά, ότι έκανε μία διατριβή (σκέτο) στο Χάρβαρντ.

Το θέμα είναι μέγιστης ηθικής τάξης για έναν πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Ευριπίδης Μπίλλης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μαιμου διατριβη .οπως η ψυχολογος στα γλυκα νερα !!

  2. Νομίζω πως η διατριβή του ήταν περί εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας την οποία μάλλον την έκανε αντιγραφή copy paste από τα αρχεία του μακαρίτη του γέρου Κων/νου Μητσοτάκη.

  3. Είναι τελείως αδύνατο νά έχει γράψει αυτός ό φωστήρας διδακτορική εργασία.Τού λείπει ή απαραίτητη πνευματική βάση καί οί απαραίτητες γνώσεις.Γιά νά πάρεις τόν τίτλο τού δόκτωρα χρειάζεσαι 4 μέ 5 χρόνια.Ονειρα θερινής νυκτός τού ψεύτη γουρλομάτη.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.