Περίμενε 50 χρόνια την σχολική επέτειο για να σκοτώσει τον συμμαθητή που του έκανε bullying

Κοινοποίηση:
1

Ένας 69χρονος απόστρατος είναι ο δράστης, που καταζητείται!

Ασύλληπτη υπόθεση, πραγματικά…

Στην Ταϊλάνδη, ένας 69χρονος απόστρατος πυροβόλησε και σκότωσε τον συμμαθητή που του έκανε μπούλινγκ, στο σχολικό reunion 50 χρόνια μετά!

Ο δράστης, που διαφεύγει, προς το παρόν, της σύλληψης, ήταν προσκεκλημένος στη σχολική σύναξη παλαιών συμμαθητών το περασμένο Σάββατο στην πόλη Ανγκ Θονγκ της κεντρικής Ταϊλάνδης. Όταν, λοιπόν, άπαντες κάθισαν στο τραπέζι για να απολαύσουν το κρασί, το φαγητό και το παγωτό, ο Thanapat βρέθηκε απέναντι από τον Suthat Kosayamat και τον κατηγόρησε ότι του έκανε μπούλινγκ όταν ήταν 16 ετών! Το θύμα, συνταξιούχος ναυτικός, του απάντησε ότι δεν θυμάται να είχαν προβλήματα οι δυο τους στο σχολείο και αρνήθηκε να του ζητήσει συγγνώμη!

Τότε, ο Thanapat έβγαλε ένα περίστροφο και πυροβόλησε τον Suthat, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά λίγες ώρες αργότερα κατέληξε. Όσο για τον δράστη, έφυγε αμέσως από το… πάρτι και καταζητείται από την αστυνομία. Φαίνεται πως είχε θέματα αλκοολισμού και πολλές φορές στο παρελθόν είχε αναφερθεί στον συμμαθητή του που του έκανε μπούλινγκ, λέγοντας πως δεν αργεί η μέρα της εκδίκησης…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτος κι ο Άλλος…..πολυ σωστά, συμφωνώ μαζί σου

  2. Κατ’εμέ ΟΡΘΩΣ έπραξε ο δράστης. Και εξηγούμαι.

    Μόλις και πριν από 25 χρόνια ΔΕΝ υπήρχαν οι σχετικοί νόμοι περί σχολικού τραμπουκισμού που υπάρχουν σήμερα. Έτσι και προσπαθούσες να αμυνθείς, απλά έτρωγες περισσότερο ξύλο ή μπορεί και να σε σκότωναν σε ενέδρα.

    Σαφώς και αν οι σημερινοί νόμοι είχαν αναδρομική ισχύ, τότε πολλοί θα έβγαζαν αρκετά λεφτά από αποζημιώσεις για τραμουκισμό που υπέστησαν πριν από 20-30-40 χρόνια. Αλλά από όσο γνωρίζω, ΔΕΝ έχουν αναδρομική ισχύ οι νόμοι αυτοί.

    Τα θύματα σχολικού τραμπουκισμού τις περισσότερες φορές γίνονται προβληματικοί ενήλικες. Δειλοί, χωρίς αυτοπεποίθηση. Αποτυγχάνουν επαγγελματικά, κοινωνικά, σεξουαλικά. Και τελικά υποφέρουν όλη τους τη ζωή, ειδικά οι ΑΝΤΡΕΣ. Διότι οι άντρες είναι αναλώσιμοι και το Σύστημα ουδέποτε νοιάστηκε για τον ανύπαντρο, άνεργο άντρα. Η ανύπαντρη, άνεργη γυναίκα όμως έχει τη στήριξη ΟΛΗΣ της κοινωνίας…

    Έτσι λοιπόν, αν δούμε το πρόβλημα από την οπτική γωνία του δράστη, έχουμε έναν 69χρονο ο οποίος προφανώς καταστράφηκε και απέτυχε στη ζωή του εξαιτίας του τραμπουκισμού που υπέστην και το μόνο που του έμεινε στο τέλος είναι η Εκδίκηση. Και ρωτώ: ΤΙ ακριβώς έχει κανείς να χάσει στα 70 του; Είναι ήδη ηλικιωμένος. Η ζωή του ήδη τελείωσε. Γιατί να μην γευτεί τη δικαίωση της εκδίκησης; Τι έχει να φοβηθεί; Τη φυλακή ή τον θάνατο;

    Και βέβαια το θύμα (και πρώην θύτης) έκανε ότι “δεν θυμάται”… Διότι οι τραμπούκοι τραμπουκίζουν ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ άτομα, που δεν θυμούνται την κάθε μία περίπτωση ξεχωριστά. Για το θύμα, εκείνη ήταν η μέρα που καταστράφηκε η ζωή του. Για τον θύτη ήταν…Παρασκευή.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κύριε Thanapat! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο δράστης ετιμωρήθη. Η δικαιοσύνη απεδόθη. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΩ!

Comments are closed.