«Περίμενα μια συγγνώμη» λέει η Ιωάννα που δίνει σκληρή μάχη στο Θριάσιο νοσοκομείο

Κοινοποίηση:
ΒΙΤΡΙΟΛΙ-OK

Για πρώτη φορά η 34χρονη Ιωάννα έλυσε, μέσω του δικηγόρου της, τη σιωπή της μετά τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε από την 35χρονη. Από το κρεβάτι της μονάδας εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου, όπου και νοσηλεύεται η άτυχη γυναίκα ενημερώθηκε ότι η δράστις οδηγήθηκε στη φυλακή.

«Περίμενα έστω μία συγγνώμη. Άλλη μία μικρή δικαίωση μέχρι την τελική. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη», δήλωσε η Ιωάννα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος μίλησε στον Ant1, μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της κατηγορούμενης, υπάρχει μία μικρή ανακούφιση και η Ιωάννα περιμένει την τελική δικαίωσή της.

«Ατυχές να λένε ότι η κατηγορούμενη δεν τρώει. Η Ιωάννα δεν μπορεί να φάει» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της 34χρονης.

Ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε στην ατυχή – όπως είπε- αναφορά από τον κ. Κεχαγιόγλου ότι η 35χρονη έχει τρεις μέρες να φάει.

«Ακούστηκε από τον συνάδελφό μου ότι η κατηγορούμενη δεν τρώει. Φτάνουμε στο σημείο να λέμε για την κατηγορούμενη τι κάνει όταν η Ιωάννα η οποία πραγματικά δεν τρώει επειδή δεν μπορεί να φάει. Όταν έχουμε μια κοπέλα που είναι 20 μέρες στο νοσοκομείο και θα μείνει τρεις μήνες ακόμα, θα υποβληθεί σε 30 χειρουργεία νομίζω ότι είναι ατυχής συγκυρία να ακουστεί αυτό το πράγμα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Καλά ε εδώ σε έκανε καινούργια και σε θέλεις και συγνώμη πολύ πολύ σκοτεινή υπόθεση αυτή

  2. Dεν τρωει δεν κοιμαται , μαλλον δεν τις αρεσει το φαγητο , θελει φιλετο με σαμπανια.

  3. συγνωμη λεει η αλλη λες και την σκουντησε… . ελεος ρε παιδια καπου… πας καλα ρε κοριτσι μου; να σου ζητησει συγνωμη ποιος; αυτη που σκοπος της ηταν να σου χαλασει τη φατσα και το πετυχε; ναι ναι , θα σου ζητησει συγνωμη και μετα θα βγειτε για ακφε να πειτε τα δικα σας. και μη χειροτερα

  4. Αν ειχαι φαει ο ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ το βιτριολι στα μουτρα του η η μανα του η αδελφη του η τα παιδια του, θα προσπαθουσε να χωσει στην φυλαη για παντα τον δραστη .Οχι να βαινει και να λεει σαχλαμαρες ,και να γινεται καραγκιοζης , οτι δηθεν δεν τρωει και δεν κοιμαται το τσουλακι .

  5. Τι συγνώμη βρε κορίτσι μου!! Ούτε εσύ μάλλον έχεις συνειδητοποιήσει τι κακό σου έχει κάνει η παλαβή

Comments are closed.