Πειραιάς: Συλλήψεις αλλοδαπών για επίθεση σε βάρος ανηλίκων στη Φρεαττύδα

Κοινοποίηση:
peripoliko-nyhta-3

Χειροπέδες σε τέσσερις αλλοδαπούς για επίθεση σε βάρος ανήλικων ημεδαπών που βρίσκονταν στην παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά πέρασαν αστυνομικοί της άμεσης δράσης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ οι κατηγορούμενοι δρώντας ανά δύο προσέγγισαν χθες το μεσημέρι μία 17χρονη και ο ένας εξ αυτών αποπειράθηκε να προβεί σε προσβλητικά αγγίγματα σε βάρος της, ενώ με τη χρήση βίας προσπάθησε να της αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια στράφηκαν και κατά του 15χρονου με σκοπό να τον τραυματίσουν.

Ένας 22χρονος ημεδαπός, που αντιλήφθηκε το περιστατικό, προσέτρεξε να βοηθήσει τα θύματα, ενώ οι τρεις εκ των κατηγορουμένων του επιτέθηκαν με πέτρες και σπασμένο γυάλινο μπουκάλι, χωρίς να τον τραυματίσουν.

Σε βάρος των κατηγορουμένων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απόπειρας προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, απόπειρας ληστείας, απόπειρας κλοπής, παράνομης κατακράτησης, απειλής, σωματικής βλάβη και παράνομης κατακράτησης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Πειραιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΩΝ ΚωΛΕΓΙΩΝ ΝΑ ΞΕΡΝΑΝΕ ΜΑΥΡΟ ΕΜΕΤΟ

  2. η συμμορία των 4 αιγύφτιων πήγε να βιάσει την 17χρονη που έκανε μπάνιο στην παραλία με τον φίλο της 22 ετών, στον φίλο της πέταγαν πέτρες και του έλεγαν να φύγει γιατί θα του σπάσουν το κεφάλι, μαθητής 15 ετών πήγε να τους βοηθήσει και έφαγε μπουνιές κλωτσιές από τους εγκληματίες ενώ προσπάθησαν να τον χαρακώσουν

  3. Ονόματα ,φωτογραφίες των δραστών στη δημοσιότητα γιατί κάτι μου λέει ότι πάλι ελεύθεροι θα είναι με τις ευλογίες της ελληνόφωνης δικαιοσύνης…!

  4. οι καρακγιοζηδες πολιτικοι μαζευουν την τριτοκοσμικη σαβουρα στην χωρα και δεν στελνουν οσους παρανομουν …στον διαολο απο εκει που ηλθαν οι ελληες κοιμουνται με εφιαλτες !!! αλλα αυτοι οι χαραμοφαγαδες καρακγιοζηδες κοιμουνται τον υπνο του δικαιου γιατι τους φυλανε 2-3 αστυνομικοι και τσεπη τους ειναι γεματη χιιαρικα !!!! τον λαουτζικο τον γραφουν στα π@π@ργ…. τους….αυτοι καλα κανουν αφου εχουν χιλιαδες Μ@λ@κες που τους ψηφιζουν και δεν εχουν επιλογες για ενα καλυτερο αυριο !!!!

Comments are closed.