Πείτε μας την γνώμη σας – Συμφωνείτε με τις ενέργειες του Πούτιν;

Κοινοποίηση:
w18-171556w3018520724998467-640x360

Created with Poll Maker
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

293 Σχόλια

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ “ΔΥΤΙΚΩΝ”. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

  2. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

  3. Το ερπετοειδή οδηγούν τον κόσμο σε έναν τρίτο πυρηνικό πόλεμο. Ξέρουν άραγε οτι τίς βόμβες που θα τούς στείλει ο Βλαδίμηρος τρέχουν δώδεκα φορές περισσότερο απο τον ήχο,κατι που δεν το εχουν οι Αμερικανοί. Για να δούμε θα επαληθευτεί η προφητεία του Οσίου Ιωσήφ του Βατοπαιδινου; Είπε οτι η Ρωσία εχει την δυνατότητα να τους νεκρώσει τα ηλεκτρονικά. Θα χτυπήσουν την Αμερική με πυρηνικά και θα καεί το ενενήντα τοίς εκατό του πληθυσμού.Το απευχομαι. Οψόμεθα!!!

  4. Εχουμε και λεμε.Σε Γουγκοσλαβια,Κυπρο,Λιβυη,Αιγυπτο,Συρια,Ιρακ,Αφγανισταν,Σουδαν,Κουρδισταν,Αρμενια και διαφορες αλλες χωρες δεν ηταν σφαγες?Η τα βληματα εμπλουτισμενου ουρανιου Σε Σερβια και οι σφαιρες και οι σφαγες σε αυτη και σε διαφορες αλλες χωρες ηταν ευλογημενα απο εναν ανωτερο θεο?Ολα γινονται για τα λεφτα.
    Και βγηκε καποιος που εχει κακαλα και λυσαξανε οι παντες.Τα συμφεροντα της ΕΛΛΑΔΟΣ υπεβαλαν ουδετεροτητα.Και τι εκανε ο μαλακας.Θα ηθελα ναξερα τι σας ποτιζουν και και πολοι εχουν τοσο μενος εναντιον της Ρωσιας.Δηλαδη θελετε το ηλιελαιο στα 10 ευρω το λιτρο η τον λογαριασμο της ΔΕΗ πιο ψηλα για να καταλαβετε που οδηγει την χωρα ο καραγκιοζης?Το ξερω ομως οτι διαχρονικα οι Ρωσοι βοηθησανε την Τουρκια.Φταιμε ομως εμεις παντα οπως τωρα με το αντιρωσικο μενος.

  5. Πούτιν λέω και κλαίω!!!! Ο μόνος ηγέτης με κάκαλα. Ο μόνος που μπορεί να σταθεί απέναντι στους βαρώνους της ΝΤΠ και να μας σώσει απο αυτά που έρχονται. Πάτα το κουμπί βλαδίμηρε και κάψτους όλους!

    1. Σε λυπάμαι! Υμνολογείς ένα δεύτερο Χίτλερ. Κατάλαβα το ποιόν σου και από τα κλάματα σου και από τα λεγόμενα σου.

  6. Μακρυλα Ελληνάκο από τον Πούτιν !! Πότε πήρε θέση Ο Πούτιν με τα Botox των δις; ΟΥΣΤ φονιά Πούτιν και εσύ Ελληνάκο κομπλέξα από το σαλόνι σου αγράμματε και ημιμαθή που με 100.000 Έλληνες στην Μαριούπολη λες μπράβο στον σκατό της Ρωσίας!!!

  7. Συμφωνω απολυτως με τον Πουτιν.Θα καθαρισει ολα τα κατακαθια .Ευγε !!!!

  8. Ειναι γεγονος αναμφισβητητο οτι το δικιο ειναι με το μερος της Ρωσιας. Αυτο δε, επιβεβαιωνεται περα απο καθε απο αμφιβολια, μια εστω απλη αναγνωση του αρθρου του παγκοσμιως διακεκριμενου και αναγνωρισμενου ως
    αυθεντια Αμερικανου καθηγητη στο Παν/μιο του Σικαγου Τζον Μαρσχαιμερ (ναι Αμερικανου) που δηλωνει κατηγοριματικα, εμπερειστατωμενα και στοιχειωθετημενα οτι για συνεχει 15 χρονια Η Ουκρανια και οι κυβερνητες της, με το ταγμα Αζοφ και το Δεξιο Τομεα, δολοφονουσαν, ληστεβαν , βιαζαν και βιαιοπραγουσαν αδιακριτα εναντιων ολων των ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ. Οποιος θελει να διαβασει το σοβαρο αυτο αρθρο δημοσιευεται, ευτυχως, ολοκληρο μεταφρασμενο στο σαιτ INFO-WAR .gr. Καλη αναγνωση και ολοκληρωτικη πιστη και προσηλωση
    στο ” Μητρος τε και πατρος και των αλλων προγωνων απαντων τιμιωτερον εστιν η Πατρις, και σεμνοτρον και αγιοτρον και εν μειζονι μηρα και παρα Θεοις και παρ ανθρωποις τον νουν εχουσι” ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

  9. Συμφωνούμε δεν συμφωνούμε , ότι έχει αποφασιστεί να γίνει θα γίνει.Και δεν παίζει κανένα ρόλο αν είναι ο Πούτιν ή ο Μπάιντεν αυτός που θα πατήσει το κουμπί.Αυτοί απλά εντολές άλλων εκτελούν γιατί ως γνωστό “Money makes the world go round”.

  10. Δεν μου καίγεται καρφί για τους Ουκρανούς , και να εξηγήσω γιατί, έχουν έναν πρόεδρο που θέλει με το έτσι θέλω να γίνει ο Γ΄παγκοσμιος , γιατί ξέρει καλά ότι έτσι και ανακατευθεί το ΝΑΤΟ αυτό θα γίνει , δηλαδή επειδή αυτοί παίζουν το παιχνίδι των Αμερικανών να εξαφανισθούμε από τον πλανήτη, τώρα τι σχέση έχει ο ουκρανικός λαός ? Αυτοί ψήφισαν με 75% αυτόν τον πρόεδρο , άρα είναι ηθικοί αυτουργοί για ότι συμβαίνει , ας πρόσεχαν
    ο Ζελένσκι κέρδισε με περισσότερο από το 73,22% των ψήφων.

    1. Δηλαδή εμείς που έχουμε τον Κούλη θα πρέπει να μας γ@μήσουν όλοι; όχι! Ο λαός δεν φταίει!!! Όπως εδώ διόρισαν οι ΗΠΑ τον Κούλη εκεί διόρισαν τον Ζελέ, ο λαός δεν ρωτήθηκε ποτέ και για τίποτα…

  11. Κάποιος πρέπει να ξυπνισει τους υπνοβάτες που ζούνε σε όνειρο κάνουν κακο όλους μη μοιράζεται τόση αγάπη τόση συμπόνια φτάνει να σας ακούμε ξυπνιστε ποτέ δε ζούσατε σε έναν τέλειο κόσμο ΞΥΠΝΙΣΤΕ επαναστάτες που ξαφνικά είδατε ότι υπάρχει πόλεμος και πεθαίνει κόσμος και είστε έτοιμοι να βάλετε το κορμοί σας μπροστά να τον σταματήσετε με ξεπερνάει έλεος φτάνει ξυπνάτε επιτέλους

  12. Ο Πούτιν είναι ένας άθεος φασίστας της KGB και υποστηρίζεται από το εβραϊκό λόμπι. Σε ότι αφορά γενικότερα την Ρωσία, διαχρονικά πάντα ήταν εναντίον του Ελληνισμού. Παρόλα αυτά είναι απορίας άξιο το ότι έχει τόσους υποστηρικτές στην Ελλάδα. Δυστυχώς ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε ηλίθιοι.

  13. Ρίξανε τόν Τράμπ και στη θέση του βάλανε το Σάψαλο Μπαιντεν γιά να κάνουν τη δουλειά τους. Πρέπει να φυγη απο τη μέση ο Πουτιν και η Ρωσία, για να μπορέσουν τα Ερπετοειδή να επιβάλουν μια παγκόσμια επικυριαρχία στον Πλανήτη. Λέει οτι οι Ουκρανοί προβάλουν σθεναρή αντίσταση.Εγω άκουσα μερικούς απ’αυτούς να μιλάνε αγγλικά με αμερικάνικη προφορά. Ειναι κρίμα καταστράφηκε μια χώρα σκοτώθηκαν χιλιάδες αλλά οι Ρωσοι δεν εχουν αλη επιλογή.Ειμαι απόλυτα σύμφωνος με την εισβολή στην Ουκρανία απο τους Ρώσους,το μη χείρον βέλτιστο.

  14. Εμείς πατάμε συνέχεια ΟΧΙ. ΟΧΙ σε καθε πολεμο που σκοτωνει ανθρωπους. Παντως τα αποτελεσματα εχουν το μεγελυτερο ποσοστο στο ΝΑΙ. Παλια ήμουν υπερ του ΠΟΥΤΙΝ, που τόπαιζε και καλος χριστιανος και προσκυνουσε στο Αγιο Ορος, πλεον ομως ΟΧΙ. Οποιος σκοτωνει ειναι εγκληματιας φονιας.

  15. Όταν ό JFK είχε πει στους Ρώσους “μακρυά απο την Κούβα”, οι Ρώσοι είχαν καταλάβει με -την πρώτη- τι ακριβώς τι ακριβώς εννοούσε και για να μην γίνουν αίτιοι ενός ΙΙΙ ΠΠ την είχαν κάνει με ελαφρά πηδηατάκια.
    Τώρα που ο Πούτιν τους λέει “μακρυά απο την Ουκρανία”, γιατι δυσκολεύονται να καταλαβαίνουν -με την πρώτη- τι ακριβώς εννοεί και να κάνουν και αυτοί το ίδιο;

  16. Εντάξει φτάνει να βγούνε και τα αποτελέσματα καμιά φορά

  17. Οι συμμορίτες κατσαπλιάδες νεοταξίτες εγκληματίες διεθνιστές της δύσης της μαφίας του ΝΑΤΟ της ΝΤΠ και της Ε.Ε είναι υπεύθυνοι για ότι συμβεί απο εδώ και εμπρός!!
    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΠΟΥΤΙΝ!!Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!
    ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΡΩΣΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!!

    1. Διερωτούμαι αν ζεις σε αυτό τον πλανήτη. Ενας δολοφόνος είναι ο Πούτιν. Την Ρωσία την διοικεί η μαφία Πούτιν. Εσένα δεν σε ενοχλούν ούτε οι δολοφονίες των παιδιών, ούτε 10 εκατομύρια πρόσφυγες, έ ; Εάν ήσουν στην θέση τους τα ίδια θα έλεγες;. Ο μεγάλος ηττημένος του πολέμου είναι ο Πούτιν και η Ρωσία.

      1. Αν ο Πούτιν ειναι δολοφόνος το νατο ο τζο και οι αλλοι σύμμαχοι τότε τι ειναι ρε δυτικε νεοταξιτη του καναπε?φολα σε ε.ε και νατο!!Τα παιδακια της σερβιας ειναι αλλα παιδια ομως ε??

      2. Μπα , τώρα σ΄’ έπιασε ο πόνος τόσα χρόνια από το 2014, έχουν κατασφάξει τους Ρωσόφωνους τους Έλληνες ομογενείς , έχουν βιάσει, έχουν κάψει ζωντανούς ανθρώπους, τότε δεν σε ενοχλούσε τίποτα;

  18. Για μια χωρα που να μπει η να μη μπει στο ΝΑΤΟ θα γίνειΓ παγκοσμιος πολεμος !!! δεν ειμαστε σοβαροι!!!

  19. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗ , Η ΚΙΝΑ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. , Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΧΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΧΑΡΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ , ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΙΤΑΡΙΑ , ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ (ΗΜΕΙΣ ΔΕ ΟΥ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΛΑΒΟΜΕΝ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΟΥ , ΙΝΑ ΕΙΔΩΜΕΝ ΤΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΧΑΡΙΣΘΕΝΤΑ ΗΜΙΝ) ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α ΚΕΦ.Β 12.
    ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    17/03/2022

  20. Νομίζω ότι η ρωσική διπλωματία εξάντλησε όλα αυτά που πρέπει η δεν πρέπει να γίνουν με Αμερική Ευρώπη,,,με πρόσχημα το Νάτο μοιράζουν κεκτημένα άλλων με αγώνες ,, στο τραπέζι πρέπει να είχαν καθίσει όλες η χώρες και να τα είχαν βρει το να διαμιραζουν πολεμοφοδια η αλλά οφέλη στην Ουκρανία δεν είναι η λύση αυτή το Νάτο είναι ένας στρατιοτικος τομέας όχι εμπορικός,,,,,,,η λύση βρισκόταν στο τραπέζι δεν την έβλεπαν ο Πουτιν την είδε με την αυτονομία πόλεων από εκεί προχώρησε με το αποτέλεσμα το σημερινό ,εποντε και άλλα ,,,,αλλά η Αμερική είναι μακριά η μεσογειακές χώρες κοντά

    1. Ακόμα και εάν πριν τον πόλεμο είχε κάποια δίκαια, μετά τον πόλεμο-δολοφονίες αθώων, ολοκληρωτικές καταστροφές πόλεων, έχασε τα δίκαια του. Τώρα πλέον θα δικαστεί από το δικαστήριο της Χάγης ως εγκληματίας πολέμου. Τι δεν καταλαβαίνετε; Ενδόμυχα και ο ίδιος το αντιλαμβάνεται. Χώρια που χρεοκόπησε την Ρωσία και κατέστρεψε την παγκόσμια οικονομία.

      1. Αλήθεια τα πιστεύεις αυτά που γράφεις?
        Το κακό είναι ότι εσύ και οι ομοϊδεάτες σου ψηφίζουν.
        Για αυτό είμαστε σε αυτά τα χάλια.
        Υ.Γ: η μόνη θεραπεία για εσένα είναι να κλείσεις την τηλεόραση για να μην ακούς τα νέα από τον Πρωτοσαλτε και τους υπόλοιπους που σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου.

  21. Ό Βάλανος του Πούτιν είναι τεράστιος και κάνει άουαααα, οι δήθεν δημοκρατικές χώρες της Εβραϊκής Ευρώπης πρέπει να βάλουν άφθονη βαζελίνη στην βαλβίδα!

    1. ok , πάρε και εσυ τα ψυχοφάρμακα και σου και ύπνο , ξεφτίλα που πιανεις και το ονομα του Κυρίου στο στομα σου . Τι σκατα εχετε στο κεφαλι μερικοι ρε φο@υστη μου , δηλαδη ΕΛΕΟΣ

      1. Mα δεν καταλαβαίνεις από τις τοποθετήσεις τους τι είναι αυτοί οι τύποι; Φασιστόμουτρα, ψυχοπαθείς με απωθημένα. Κανονικά αυτές οι χυδαίες δημοσιεύσεις και με απειλητικό περιεχόμενο έπρεπε να κόβονται από τον συντονιστή. Αν έχεις άποψη να την πεις, έστω και διαφορετική από ότι πιστεύει η μάζα. Θα γίνει σεβαστή. Με το να χυδαιολογείς όμως, δείχνει την ποιότητα σου. Εγώ θα σταματήσω να απαντώ σε αυτούς, σπαταλώ φαιά ουσία ασκόπως.

  22. ΕΙΔΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΡΗΞΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ! ΕΞ’ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΤΣΟΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (LIVENEWS) ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ, ΑΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΕΝΑ ΔΥΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ! ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΞΗΡΑΣ.
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!

  23. Πολύ καλά κάνει ο Πούτιν. Τα κ@θ@ρμ@τ@ οι Αμερικανοί μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο εισέβαλαν 65 φορές σε άλλες χώρες και σε κάποιες περισσότερο από 2 φορές. Είμαι μαζί του.

    1. Πολύ σωστός συνειργός. Αφού οι Αμερικάνοι στο παρελθόν σκότωσαν καμπόσους, γιατί και ο Πούτιν να μην έχει το ηθικό δικαίωμα να σκοτώσει τους κατοίκους μιας ολόκληρης ανεξάρτητης χώρας; Θάθελα πολύ να σας δω από κοντά, να δω τέλος πάντων τι φάτσες είστε.

      1. Εμείς είμαστε υπέρ του Πούτιν να διαλύσει την ΝΤΠ.
        Εσύ νεοταξίτη που το παίζεις ανθρώπινος και ψηφίζεις κόμματα της ΝΤΠ αυτά να τα πεις στον Μητσοτάκη.
        Θέλω να δω την φάτσα σου νεοταξίτη που θα είναι ζαρωμένη και τρομαγμένη όταν θα έχει εξαφανίσει όλους τους νεοταξίτες και την ΝΤΠ και θα ψάχνεις να κρυφτείς!!!
        Ζήτω ο Βλαντιμίρ Πούτιν!!!
        Θάνατος στους νεοταξίτες και στην ΝΤΠ!!!

      2. Πια ανεξάρτιτη χώρα ρε ΓΚΑΣΜΆ;;;Και τι να δείς από κοντά ρε;;;Δεν έχεις καθρέπτες σπίτι;;;

        1. Γκασμά να πεις τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση ΝουΔου και τον εαυτό σου και γκασμάδες να πεις όλους εσάς τους νεοταξίτες που ψηφίσατε Μητσοτάκη και ΝουΔου και λοιπά κόμματα της ΝΤΠ που σας έχουν αλλάξει τα φώτα!!!
          Εσύ νεοταξίτη γκασμά να κοιταχτείς στον καθρέπτη που είσαι πιόνι της ΝΤΠ!!!
          Θέλω να δω την φάτσα σου νεοταξίτη γκασμά που θα είναι ζαρωμένη και τρομαγμένη όταν θα έχει εξαφανίσει όλους τους νεοταξίτες και την ΝΤΠ ο Βλαντιμίρ Πούτιν και θα ψάχνεις να κρυφτείς!!!
          Ζήτω ο Βλαντιμίρ Πούτιν!!!
          Άντε στην USA για PART-OUSA!!!

      3. Ανεξαρτητη χώρα η Ουκρανία?
        Ρε να σαι καλά με έκανες και γέλασα.
        Α τα εργαστήρια παραγωγής βιολογικών όπλων δεν ήταν αμερικανικά.
        Η βάση δεν ήταν Νατοϊκή
        Οι επιθετικοί πυραβλοι μεγαλου βελινεκους δεν ήταν αμερικανικα οπλικά συστήματα που ΔΕΝ τα πωλούν σε άλλες ΝΑΤΟΪΚΈΣ χώρες πάρα τα έχουν μόνο οι ΗΠΑ.
        ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ…Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΖΕΛΕΝΖΚΙ με τις δωδεκάποντες γόβες Δεν ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑ ΤΟΥ 2013.
        Φοβερή ανεξάρτητη χώρα των νεοναζί του Εβραίου γελωτοποιού Ζελένσκι..τι να σου πω?

  24. δεν εχετε καταλαβει πως για να γυριζει αυτος ο κοσμος θελει δυο πολους,οπως η γη η μπαταρια η μιζα, ο μαγνητης και αυτο ειναι κατι που το προσδιοριζει η φυση…δεν εειναι στο χερι μας να αλλαξουμε τους πολους αλλα ουτε να καταργησουμε εναν απο αυτους γιατι τοτε το πραγμα δεν δουλευει.Σε οσους εναντιωνονται με τον Πουτιν θα ηθελα να σας θυμισω πως σε μια του συνεντευξη ειπε:Εγω δεν ειμαι ξαδερφος γαμπρος μπατζανακης κανενος.Ειμαι ο προεδρος της Ρωσικης ομοσπονδιας και το μονο που με νοιαζει ειναι η Ρωσια και ο λαος της. οι αμερικανοι ριχναν…καραμελες στη σερβια στο ιρακ?

  25. Εσείς που είστε κατά του Πούτιν και της Ρωσίας, εσείς που είστε κατά της Ελλάδας και του ελληνικού λαού, εσείς που είστε υπέρ Μητστάκη και της κυβέρνησής ΝΔ και υπέρ της ΝΤΠ καλύτερα είναι να βγάλετε τον σκασμό και να μιλάτε, ΝΑ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΤΠ!!!

    1. Μιλά το 3% κατά του 97%. Οι χαρακτηρισμοί ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

      1. Το 3% είσαι εσύ ξεπεσμένε νεοταξίτη που ψηφίζεις κόμματα της ΝΤΠ που είσαι κατά της Ελλάδος και του ελληνικού λαού, κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν και της Ρωσίας και του ρώσικου λαού!!!

      2. Εσύ πυροβολημένε νεοταξίτη είσαι το 3% που εσείς το 3% γίνατε 97% πυροβολημένοι νεοταξίτες που ψηφίζιτε νεοταξικά κόμματα της ΝΤΠ, νεοταξικές μνημονιακές κυβερνήσεις υπό τον έλεγχο της ΝΤΠ και κάνετε μεγάλες ζημιές και μεγάλες φορές στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό!!!!!!
        Απορώ πυροβολημένε που λες για πάλι βρισιές και αρνήσαι να ακούσεις αλήθειες που πονούν εσάς τους νεοταξίτες που ψηφίζετε νεοταξικά κόμματα που είναι υπό τον έλεγχο της ΝΤΠ!!!!!
        Ζήτω ο Βλαντιμίρ Πούτιν που θα εξαφανίσει την ΝΤΠ και όλους τους νεοταξίτες!!!

  26. Δεν συμφωνουμε με οποιονδηποτε σκοτωνει κοσμο.

    1. Τόσο απλό και ανθρώπινο, αλλά πολλοί δεν το κατανοούν. Βέβαια θέλουν να σκοτώνονται οι άλλοι, όχι οι ίδιοι.

    2. ΕΓΏ ΣΥΜΦΩΝΏ ΓΙΑΤΊ ΕΆΝ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΉ Ο ΠΟΎΤΙΝ ΤΏΡΑ ΊΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΉΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΈΝΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΌΛΑΒΕ Ο ΜΕΓΆΛΟΣ ΗΓΈΤΗΣ ΠΟΎΤΙΝ ΓΙΑΤΊ ΉΤΑΝ ΈΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΕΤΆΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΌΣΦΑΙΡΑ ΈΝΑ ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΌΡΟ Ο ΙΌ ΚΑΙ Ο ΗΓΈΤΗΣ ΠΟΎΤΙΝ ΤΟΥΣ ΧΆΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΛΈΤΕ ΠΩΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΉ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΉ

      1. Πρώτα από όλα τυχεροί – όχι τυχερή. Δεύτερον είναι δυνατόν να πιστεύετε σε αυτά τα παραμύθια με δράκους; Νομίζω μεγάλοι είμαστε πια bigxxl.

        1. Ο Πούτιν θέτει σε εφαρμογή το GREAT RESET και η Ελλάδα θα είναι η πρώτη που θα το νιώσει στο πετσί της(Αλεξανδρούπολη, Άκτιο, Σούδα)Σας εύχομαι καλή επανεκκίνηση υποστηρικτές των Νεοναζί.

  27. Ολοι πιστευουν τα μμε ελεος ψεματα διχνει μαλακιες λενε ειδικα ο σκαι και απο πισω ακολουθει ο ευαγγελατος ,, δεν ξερω παντως ηθοπιο προεδρο δεν θα ηθελα με τιποτα οχι οτι ο μητσοτακης ειναι καλυτερος εκανε την μαλακεια και εστειλε οπλα αυτο οι ρωσοι δεν θα το ξεχασουν ουτε σε 100 χρονια .

  28. Ο/Η Πατα ρε πουστη Βορειοκορεατη το γαμημενο το κουμπι να τελειωνουμε λέει:

    Ολες τις μαλακιες εδω μεσα θα τις ακουσουμε ρε προβατα , οταν οι φιλοι σας οι αμερικλανοι ισοπεδωναν την Σερβια εγινε τοσο θεμα , με το Ιρακ εγινε θεμα , με το Αφγανισταν εγινε θεμα και οπου αλλου ισοπεδωσαν εγινε θεμα? αλλου δεν χαθηκαν ζωες ? εεεε ρε γ@μιοληδες? σαν την ηλιθια κανετε ολοι που θυμξθηκε οτι την βιασαν μετα απο 23 χρονια παλιομ@λακες ολοι , αυτη ομως την θεσουλα την πηρε εσεις τι κανετε ρε @ρχιδια? συνεχιστε να ψηφιζετε ολα αυτα τα σουργελα και να τους υποστηριζετε ,,,,,,,,,,,,,Ψεκασμενα διποδα

    1. αυτές οι χωρες ειχαν δικτατορια φιλα, δεν ειναι το ιδιο. Εννοείται βεβαια ότι καταδιακαζουμε και εκεινες τις φρικαλεοτητες

  29. μονο οι χουντικοι συμφωνουν με τον πουτιν, τυχαιο?….

      1. Απάντηση στον Ελλας : Λες την μεγαλύτερη αλήθεια. Μόνο φασίστες-χουντικοί συμφωνούν με τον φασίστα Πούτιν. Ποιός λογικός άνθρωπος θα συμφωνούσε με δολοφονίες και σκοτωμούς; Στεναχωριέμαι για τους νεκρούς και από τις δυο πλευρές. Στεναχωριέμαι για τους πρόσφυγες, στεναχωριέμαι για τις καταστροφές υποδομών και πόλεων, στεναχωριέμαι για την οικονομική καταστροφή σε όλο τον κόσμο και κυρίως στην Ρωσία. Κάποιοι φαίνεται ότι ηδονίζονται από όλα αυτά. Λυπάμαι κύριοι δεν θα σας ακολουθήσουμε.

        1. Και ανησυχούσα, θα μας ακολουθήσεις, δε θα μας ακολουθήσεις;
          Δε μπορούσα να ησυχάσω……..
          Ρε δεν πας να ………. αριστερή πανούκλα….

          1. Μια αριστερή πανούκλα, μια δεξιά πανούκλα. Διαλέξτε. Να ξέρετε όμως ότι είμαστε μόνο φυσιολογικοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Εσείς δεν μπορείτε να μπείτε ποτέ σε αυτή την συνομοταξία. Επίσης, ναι δεν θα σας ακολουθήσω. Ποτέ το 3% που κατέχετε, δεν θα γίνει 3,1%.

  30. Επειδή πράγματι οι Αμερικάνοι με τους ηλίθιους ευρωπαίους πήγαν το ΝΑΤΟ στην πόρτα της Ρωσίας, πόλεμος δεν χρειαζόταν. Αν όταν σωστός ο Πούτιν θα κόβε τα καύσιμα απο τους αγωγούς, και θα πετύχαινε μεγαλύτερη πίεση στους δυτικούς. Κλείνοντας σταδιακά τους αγωγούς η πολιτική πίεση θα ήταν μεγαλύτερη.

  31. ΟΧΙ Βεβαίως . Το κάθαρμα πρέπει νά περάσει από Δικαστήριο Εγκληματιών Πολέμου .

  32. Ολίγη τροφή πρός περαιτέρω στοχασμό σκέψεως καί εξαγόμενης εννοίας εκ τών κάτωθι λέξεων::
    Α) νέα—αφροδισιακή—ταυτότης—ομοφυλόφιλων !!!
    Β) νεοεποχητική—ανωμαλία–transsexual—ομοαμφίρροπων !!!
    Καθώς καί:::
    Γ) οργανισμός—ηνωμένων—εγκληματιών !!!
    Δ) οργασμός—ημίτρελων—εθνομηδενιστών !!!
    Τό συμπέρασμα επαφίεται εν τή ιδία υμών αντιληπτική ικανότητα.

  33. Tα ψέματα τελείωσαν .. Απο « αγαπημένος » σας ελευθερωτης που θα σας δωσει Πολεις και άλλα τετοια χιουμοριστικα ανεκδοτα ,που θα εξολοθρευσει τους gays και τον δυτικο τροπο ζωης , εχει μετατραπει σε εναν εγκληματία πολέμου που χτυπαει νοσοκομεια με εγκυους και παιδακια . Εχεις τελειωσει κυριε πουτιν ,περασες και εσυ στις μαυρες σελιδες της ιστοριας

    1. ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΟΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΑΖΟΦ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 4ΟΥ ΡΑΙΧ Ν.Τ.Π.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΠΩΣ ΓΑΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΚΑΤΟΙΚΟΙ.ΟΠΟΤΕ ΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!!!ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΑΖΟΦ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΥ 30000 ΡΩΣΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2014!!Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 4ΟΝ ΡΑΙΧ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!!!

      1. καλά αστο φιλε .. το ταγμα του αζοφ εχει μαχητικα αεροσκαφη ? ελα τωρα ..

      2. Ξύπνα ρε, τι ανοησίες λες ;Ο Πούτιν έκανε όλη αυτή την ζημιά. Ισοπέδωσε μια ανεξάρτητη χώρα , σκότωσε αθώους Ουκρανούς και δη παιδάκια και έστειλε στον θάνατο χιλιάδες Ρώσους στρατιώτες. Αρχισε ήδη να πληρώνει τον λογαριασμό, αλλά η αχλάδα πίσω έχει την ουρά.

  34. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ;
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ;
    ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ; ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΑΥΤΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..!!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΛΑΔΑΚΙ, ΑΛΑΤΑΚΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ; ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΨΑΝ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ, ΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΨΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΝΑ ΨΗΘΕΙ…
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ή ΤΑ ΛΕΩ ΛΑΘΟΣ;

    1. Μωρέ τι μας λες; Επειδή ο Πούτιν έχει διαφωνίες με το ΝΑΤΟ αποκτά αυτόματα το δικαίωμα να σκοτώνει αθώους ανθρώπους και δη παιδάκια. Δηλαδή ο Ερτογάν αφού διαφωνεί με τους εξοπλισμούς στα νησιά μας, νομίμως έχει το δικαίωμα να σκοτώσει τους Ελληνες. Συνειρμός για μικρά παιδάκια. Αυτό που γίνεται τώρα στην Ουκρανία είναι εγκλήματα πολέμου. Οτι έκανε ο Χίτλερ τον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο, τα κάνει τώρα ο Χίτλερ του 21ου αιώνα.

  35. Συμφωνω στο να καταστρεψει ολα τα καθαρματα που εχουν καταστρεψει ολο τον κοσμο.Εχει πολλους που πρεπει να καθαρισει και πιστευω εναν εναν … με σειρα.Υπομονη και η βρωμα ολη θα φυγει.

  36. το τέλος του Πούτιν ήταν η εισβολή στην Ουκρανία

    1. Συμφωνώ απόλυτα. Ο Πούτιν τελείωσε και καλά κάνει να το καταλάβει όσο γρήγορα γίνεται. Για το καλό της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της ανθρωπότητος.

      1. Τωρα παει να τον καθαρισει ο Τσακ Νορρις μ@λακα εσυ και ο πιο πανω

        1. Μπεεεε να κάνεις εσύ πρόβατο του Μητσοτάκη που ψηφίζεις Μητσοτάκη ρε πιόνι της ΝΤΠ!!!

  37. Όταν η έκταση τού κακού καί διαφθοράς φθάνει εις ανεξέλεγκτες καταστάσεις, τότε καί η αντίδραση οφείλει νά είναι ανάλογος καί άκρως σθεναρά. Ποίος δέν θά επρότεινε αυστηροποίηση ποινικού κώδικος, ένεκα παρεκτροπής τής ανεξελέγκτου εγκληματικότητος;;;; Ποίος δέν θά συμφωνούσε μέ τήν ΑΜΕΣΟΝ εφαρμογή θανατικής ποινής δι’όσους εγκληματούν όπως προσφάτως αυτό τό κτήνος εις Ανδραβίδα, ο οποίος εφόνευσε καί εξεκλήρισε, διά οφειλή ολίγων ενοικίων, ολόκληρον οικογένεια;;; ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ πρόστυχοι φαρισαίοι, τά αίσχη καί φρικτά εγκλήματα τών ουκρανών στασιαστών νεοναζιστογερμανών δέν τά βλέπετε;;; Άνω τών 15 συναπτών ετών σφάζουν, βιαιοπραγούν καί λεηλατούν αμάχους, προωθούντες τόν δυτικού τύπου βορβορώδη βίον, πρός ελευθέρα διάδοση πάσης ασωτίας, διαφθοράς, ομοφυλοφιλίας καί ανωμαλίας. Τήν ακραίαν παράβαση τού ν.α.τ.ο. (εις άκραν αντίθεση τών συμφωνηθέντων, εκ τής ανεξαρτησίας ανατολικής γερμανίας) περί μή επεκτάσεως πρός ανατολάς δέν τήν διακρίνετε υποκριταί;;;; Εδώ τό ν.α.τ.ο. εκκινεί βρώμικους καί άδικους πολέμους πρός κράτη τά οποία απέχουν χιλιάδας μίλια μακράν του, όπως Σερβία, ιράκ, αφγανιστάν, κορέα, βιετνάμ, λιβύη, Συρία κλπ. Πόσο χειρότερο θά αντιδρούσαν εάν η Ρωσία εγκατέστηνε πυρηνικάς βάσεις κάτωθεν τών μυκτήρων τής αμερικής, εις σύνορα καναδά καί Μεξικού;;; Καί ασφαλώς ΔΕΝ θά αντιδρούσαν μέ επιλεγμένους στόχους μόνον στρατιωτικών τοποθεσιών (ως διαπράττει η Ρωσία) αλλά θά ηφάνιζαν καί ισοπέδωνον ολοκλήρους πόλεις καί αμάχους, ως διέπραξαν εις ιράκ κλπ. Τήν δολίαν κύκλωση τήν οποίαν σταδιακώς προωθεί τό εγκληματικό ν.α.τ.ο. ολόγυρα τών ρωσικών συνόρων δέν τήν βλέπετε υποκριταί;;;; Μόνον άλογοι υποστηρικταί τού σατανοκαρκινοβουλίου, ανώμαλοι ομοφυλόφιλοι , πρεζάκηδες, κακοήθεις, αντίχριστοι μισέλληνες, φιλότουρκοι, φιλοευρωπαίοι, φιλογερμανοί, φιλοναζιστόμουτρα καί λοιπά παρόμοια τσογλάνια εναντιούντε καί αντιδρούν εις τήν πρόσφατον δικαίαν κίνηση τής Ρωσίας, η οποία προασπίζεται τό δίκαιον καί ορθόν. Τά εναντιούμενα λοιπόν τσόφλια, τσογλάνια καί δυσώδη τρωκτικά νά κρυφτούν εις ποντικότρυπάς των, διότι η γνώμη των εστί σαπρή καί βορβορώδης, πανομοιότυπος μέ τόν ελεεινό καί πανάθλιον βίον των.

    1. βριζεις οσους εχουν αντιθετη αποψη ρε ξεφτίλα ? ουστ φασίστα .. τι και αν γραφεις με αλλο ονομα , σε προδιδει ο τροπος που γραφεις

    2. Αδελφέ…άξιος καί επί τής ουσίας…
      Ο λόγος σου…🙏💓☀️

  38. Μαζί σου όλοι οι Έλληνες ΠΟΥΤΙΝ!!!

    1. Νόμιζα με τον Πούτιν ήταν το 5% των Ελλήνων. Τελικά έπεσα έξω. Μόνο το 3% στηρίζει την παρανοική ενέργεια του Πούτιν-Χίτλερ 21ου αιώνα. Ο Πούτιν και η Ρωσία τελείωσαν. Πάρτε το χαμπάρι.

  39. αυτό το γουρλομάτικο το κακορίζικο που έστειλε τα καλασνίκωφ θα μας τελειώσουν και οι Τούρκοι και οι Ρούσοι

  40. ακομη οι φιλοδυτικοι Ελληνες δεν εχουν καταλαβει πως η Ρωσια ειναι το τυελευταιο οχυρο στο κοσμο και πως αν πεσει αυτη τοτε τα τσογλανια της ΝΤΠ θα μας κανουν αφαιμαξη..2 χρονια τωρα βλεπετε τι γινεται στο κοσμο απο δαυτους..

  41. ΝΑΙ ,ΣΥΝΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ !!!

  42. Οχι δε συμφωνούμε.
    Σύντομα θα αντιμετωπίσει την αγχόνη.

    1. Πήγαινε στον Μητστάκη τον ψευταρά να το πεις.

    2. Αφού το λες εσύ κάτι θα ξέρεις! Έτσι σου είπε ο γουρλωμάτης ο πθ που έχεις!

  43. To 1897 ρωσικες οδιβες χτυπησαν το εκκλησακι του Προφητη Ηλια στα Χανια της Κρητης καθως και τον ιστο την ελληνικης σημαιας σπαζοντας τον.Τοτε ο ηρωας Σπυρος Καγιαλες αναδιπλωνει την ελληνικη σημαια γυρω απο τον ωμο του και την ξαναεστησε κανοντας το σωμα του κονταρι αλλα οι Ρωσοι με μια ακομα οβιδα τον αποτελειωσαν.Το 1897 βοηθησαν τους Οθωμανους για να καταστειλουν την Κρητικη επανασταση και να αποτεψουν την ενωση της Κρητης με την Ελλαδα.

    1. Για τους ”φίλους” μας τους Γερμανούς δε γράφεις τίποτα όμως🥴
      Άμα δε θυμάσαι μπορώ να σου φρεσκαρω εγώ τη μνήμη θυμίζοντας σου και τι σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι δικοί μας με αυτούς.

      1. Στην Μαχη της Κρητης,οι Γερμανοι παθαν πανωλεθρια,η οποια ειχε τεραστια σημασια στην εξελιξη του Β παγκοσμου πολεμου.Εγω δεν ειμαι ουτε με τους Αμερικανους,ουτε με τους Γερμανους αλλα ουτε με τους Ρωσους,μονο με την Ελλαδα,οι Ελληνες πρεπει να μαθουμε να στηριζομαστε στις δικες μας δυναμεις,

  44. Λέει το άθλιο Κογκρέσο να δολοφονηθεί ο Πούτιν!!!!!
    Ας κάνει τέφρα το Κογκρέσο ο Πούτιν να εξαφανιστούν τα πιόνια της ΝΤΠ και να κάνει τέφρα την ΝΤΠ!!!

    1. Γιατί να σκοτώσει και να κάψει ο ένας τον άλλο; Είστε πολεμοχαρεις δολοφόνοι; Τι έχετε μέσα στο κεφάλι σας; Ασφαλώς δεν θα έχετε καμμιά αξία στην ζωήν και μισείτε τον άνθρωπο και την ανθρωπιά. Δεν αξίζει να συζητά κανείς μαζί σας.

      1. Aυτά να τα πεις στον Μητσοτάκη που τον ψήφισες.

        1. Δεν περιμένω από εσάς.θέση και άποψη.
          Που ξέρεις, ρε Θεέ, τί ψήφισα εγώ ή εάν ψήφισα καν; Σου μιλάω για ανθρωπιά και ειρήνη και εσύ είσαι στο καλάμι καβάλα. Εσύ ακούς αυτά που λέω για να τα πω και σε άλλους;

    2. Μία διόρθωση, ένας γερουσιαστής πρότεινε την δολοφονία του Πούτιν, και αμέσως το αίτημα αυτό απορρίφθηκε μετά βδελυγμίας από τον λευκό οίκο! Ας είμαστε προσεκτικοί στο τι γράφουμε να είναι ακριβές. Πάντως η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων καταδικάζει και την εισβολή αλλά και την γενοκτονία Ελλήνων και Ρώσων και φυσικά τα παράνομα εργαστήρια βιολογικών και πυρηνικών όπλων! Το ότι όλοι αυτοί είναι χουντικοί δεν ξέρω από που προκύπτει. Αντιθέτως το 99% των Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα είναι ξεκάθαρα κατά του Πούτιν και των Ρώσων, όπως βέβαια και οι Ουκρανοί που ζουν στην χώρα μας.

      1. Τι λες ρε παιδί μου είναι οι Αλβανοί που ζουν στην Ελλάδα κατά του Πούτιν; Να ένας καλός λόγος να είμαστε εμείς υπέρ του!

  45. Καλα κρασια , μερικοι ειστε για ψυχιατρο ., αλλος με τις καταρες του , αλλος ονειρευεται ξανθα γενη και πολεις , αλλος εξολοθρευση του νατο , της δυσης , των ελευθερων κοινωνιων του δυτικου κοσμου ,των gays κτλ κτλ .
    Αρα πρωτα περαστε απο τον ψυχιατρο και μετα γραψτε την αποψη σας . Οταν η αποψη σας ειναι αποτελεσμα ψυχοπαθειας , τοτε δεν μετραει (οπως ο αλλος που ευχεται να ριξει ο πουτιν πυρηνικα ) . Καταλαβατε Μπατριωτες του πληκτρολογιου ? ΝΑ δω τι θα λετε αν οι τουρκοι αρχισουν να καταρριπτουν τα αεροσκαφη μας με τα S 400 , τρικυμια εν κρανιω απο ορφανα της χρυσης αυγης και ανηλικους-αμορφωτους , αντικοινωνικους ψευτόμαγκες του πληκτρολογιου

    1. Όσοι είστε κατά του Πούτιν και της Ρωσίας, κατά Ελλάδος και ελληνικού λαού είστε τσιράκια και πιόνια της ΝΤΠ και είστε για ψυχιατρείο.
      Εσείς είστε που ψηφίζετε ΝΔ και λοιπά κόμματα της ΝΤΠ και κάνατε την Ελλάδα μπουρδέλο και γράφετε αηδίες εδώ εναντίον όσων είναι υπέρ του Πούτιν και της Ρωσίας και υπέρ Ελλάδος και ελληνικού λαού και δεν έχουν ψηφίσει ούτε ΝΔ και λοιπά κόμματα της ΝΤΠ. Είστε για ψυχιατρείο.

      1. Δεν ξέρω αν θα είναι αγχόνη, αλλά σίγουρα την ανταμοιβή του θα την πάρει. Ο Ρώσικος λαός όμως τι φταίει;

  46. Τα σχολια παντως φερνουν και μια απορια μηπως γραφουν παιδακια δωδεκαχρονα που παιζουν και τα παιχνιδια τα στρατιωτικα στο playstation και στο υπολογιστη..δεν ειναι σχολια ενηλικων καραντι….χαχαχ

    1. Τα σχόλια τα γράφουν αμόρφωτοι και απάνθρωποι. Ευτυχώς είναι το 4% του συνόλου. Εκείνο που με στεναχωρεί είναι ότι σοβαρά σχόλια , αλλά με αντίθετη άποψη κόβονται και δεν προβάλλονται. Και προβάλλονται οι βρισιές, οι κατάρες και σχόλια που δείχνουν ότι μισούν τον άνθρωπο
      και το ανθρώπινο γένος.

      1. Αυτά που λες για υπάνθρωπους, αμόρφωτους που μισούν το ανθρώπινο γένος είνσι λάθος που γράφουν σχόλια εδώ.
        Αυτά να τα πεις στον Μητσοτάκη και στην ΝΔ και στα άλλα κόμματα της ΝΤΠ που εσείς ψηφίζετε και είναι κατά της Ελλάδας και του ελληνικού λαού.

        1. Θα σε στεναχωρέρω. Δεν ψήφισα ποτέ μου.
          Ψηφίζω υπέρ της ειρήνης και της ανθρωπιάς. Καταψηφίζω ΕΝΤΟΝΑ τους εγκληματίες πολέμου και αυτούς που τους υποστηρίζουν.

  47. Πραγματικά τραγικό τόσοι “έλληνες” που αυτοπροσδιορίζονται μάλιστα και πατριώτες, να υποστηρίζουν αυτό το φασιστοειδές που εοσέβαλε σε μια ξένη χώρα με το πρόσχημα του ναζισμού (900 άτομα ολα και ολα ειναι το ταγμα αζοφ), που καταστρέφει ολόκληρες πόλεις και δομές.

    Στην τουρκία πούλησε πυραύλους ρε μπούληδες που σας σημαδεύουν, το ξεχάσατε;

    1. Αυτά που λες να τα πεις στον Μητσοτάκη και στα κόμματα της ΝΤΠ που ψηφίζεις τόσα χρόνια μέχρι σήμερα.

    2. Andreas
      Μηπως εσυ ρε μπουλη ξεχασες οτι ο κλοουν ζελενσκι πουλαει κινητηρες στον ερντογαν για τα ντροουν του που παραβιαζουν καθημερινα τον ελληνικο εναεριο χώρο και απειλουν ελληνικα νησια?

  48. ΝΑΙ, με την προϋπόθεση ότι θα φτάσει μέχρι Ουάσινγκτον.

  49. Επιτακτική ανάγκη η κάθαρση που πραγματοποιειται από την Ρωσία!

  50. Τσο και λο σε κάθε νεοταξικο σκουπιδαριο…
    Πάμε Βλαδίμηρε

  51. Συμφωνω απολυτως! Λυπαμαι για τον απλο κοσμο αλλα καποιος πρεπει να σταματησει την δικτακτορια της δυσης. Ποιοι ειναι αυτοι που θα κατασχεσουν περιουσιες? που θα διωξουν φοιτητες απο πανεπιστημια? που θα φυμωσουν δημοσιογραφους? Μαζι σου Πουτιν!

  52. Επρεπε καποια στιγμη να χτυπηθουν οι νεοναζι του Κιεβου…

    1. Ναι,γιατι σ’ενοχλουσαν.Σ’ενοχλουσε η σβαστικα τους και ο ναζιστικος χαιρετισμος,αλλα στους κασιδιαρεους τα βλεπεις αρχαιοελληνικα.Σ’ενοχλουσε που χτυπαγανε ρωσοφιλους που θελανε να αποσχιστουν και να ενωθουν με τη Ρωσια,αλλα οταν θα κανουν τα ιδια και οι τουρκοφιλοι της Θρακης θα θες να στειλουμε τον στρατο να τους καψει.Υποκριταρεοι φασιστες.

  53. Όλοι υποστηρίζουμε Βλαντιμίρ Πούτιν γιατί πρέπει να εξαφανίσει το σκουπίδι ΝΤΠ!!!
    Όσοι είναι κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν να μας αδειάζουν την γωνιά και είναι πιόνια της ΝΤΠ!!!

  54. Ενα μηνυμα σε οσους υποστηριζουν τον Πουτιν.
    Αφηστε το πληκτολογιο και να πατε να τον βοηθησεται στην Ουκρανια.
    Και μετα βλεπουμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος…

  55. Με κλειστά τα μάτια υπογράφω!!! Να μην μένει ουτε η στάχτη τους, ξεκίνησε δυναμικά αρχηγέ μην τους λυπάσαι αν τους αφήσεις θα σου την κάνουν ύπουλα. Άνοιξε γενικό πυρ και σε δέκα λεπτά έχουν τελειώσει, μην μασάς τίποτα!Ζήτω ο μεγαλύτερος ηγέτης που έχει περάσει ποτέ από την Ρωσία!!!!

  56. Συμφωνώ, με την Αντίσταση που προβάλλει η Ρωσία απέναντι στο Βαθύ Κράτος της Αμερικής και των Λόμπυ των ανωμαλιών!!!

  57. Ένα πύραυλο στους 301 ανθελληνες ρε Πούτιν σε παρακαλώ.

  58. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΜΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

    1. Τράβα στο διάολο επιτέλους!!! Σού ‘ρχονται σκατοαλήτη τα πυρηνικά με την κακοκαιρία απ’ την ανοιχτή πληγή του τσέρνομπιλ, χίλιες φορές μαλάκα, 😠😠😠!

  59. OTAN EΣΒΥΝΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΡΣΙ, ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΜΙΚΗ ΜΑΟΥΣ???
    ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΟΙΣ ΟΙ ΝΑΖΟΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ,ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΠΥ ΠΙΓΚ???
    ΟΤΑΝ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ,ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΚΑΙ Ο ΖΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ KAZARIAN MAFIA( SOROS) KAI ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ (ΜΠΑΗΝΤΕΝ–ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΜΠΑΗΝΤΕΝ ΚΑΙ ΓΙΟ ΤΟΥ),ΕΣΥ ΕΠΙΝΕΣ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ????
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ???

    1. Τα πληρωσαμε τα αεροπλανα,δεν τα εστειλε τσαμπα ο Βλαδιμηρος.Και τους “ομογενεις” καλα τους κανανε γιατι πανω απ’ολα αισθανοντουσαν Ρωσοι,ουτε Ελληνες ουτε Ουκρανοι,αν και ζουσαν στην Ουκρανια.Οπως πχ και πολλοι “μουσουλμανοι” της Θρακης αισθανονται Τουρκοι αν και Ελληνες πολιτες.Το οτι ειναι Ελληνες το θυμηθηκαν τωρα που εχουν αναγκη να σωσουν το τομαρι τους.Γιατι δεν πανε στη μαμα Ρωσια να σωθουν;

      1. Σε ντρεπεσαι ρε να επιδοκιμαζεις τη δολοφονια ελληνων?

      2. Ντράγκο, ευτυχώς που υπάρχει ο Πούτιν να εξαφανίσει κάτι αποβράσματα σαν εσένα…

  60. Ειμαι εναντια στη ΝΤΠ.Οποτε ειμαι με τον Πουτιν και με τον Τραμπ.Τωρα αν το μαγειρεψουν ετσι οι εγχωριοι νεοταξιτες και στρεψουν οι ρωσοι τις κανες τους προς τα δω δυστυχως θα πρεπει να πολεμησω εναντιων τους αν και τον εχω για πανεξυπνο τον κοντο και δε νομιζω να συμβει κατι τετοιο.

  61. Προφανώς και ψήφισα όχι. Πρώτον γιατί μπορεί να ζηλέψει το φιλαράκι του ο Ερντογάν και να κάνει τα ίδια στα νησιά μας. Δεύτερον δεν νομίζω πως ο συγκεκριμένος πόλεμος θα λύσει προβλήματα. Αντιθέτως, θα δημιουργήσει περισσότερα. Και τρίτον έγινε αυτό που φοβόμουν. Συμμετέχει και η Ελλάδα. Και έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν θα χρειαστούμε 24 Ραφάλ αλλά 64.

  62. ΚΟΥΛΑ ΜΠΑΝΑΝΑ…..ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ……ΝΑΖΙΔΙ-ΣΚΟΥΠΙΔΙ……
    ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!

  63. Ο πόλεμος δικαιώνει κάθε απάνθρωπη πράξη, κανείς εχέφρων δεν είναι υπέρ του πολέμου. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν ευθύνεται ο επιτιθέμενος Ρώσος, ευθύνονται οι υποκριτές Ευρωπαίοι που εκτελούν τα σκοτεινά σχέδια του ΝΑΤΟ των ΗΠΑ.

  64. Άντε να τελειώνει το θέατρο και να προχωρήσουμε ακάθεκτοι στο GREAT RESET.
    Με ενοχλούν οι καθυστερήσεις.

  65. Η εισβολή στην Κύπρο και η ΝΑΤΟική επίθεση στην Σερβία ήταν πριν τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο; είσαι σίγουρος;;; μήπως ήταν μετα;;;;;

  66. ΠΑΝΤΑ ΕΝΑς ΠΟΛΕΜΟς ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΜΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΚΟΝΤΕ ΑΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

  67. Τα βλέπεις Κούλα; Με εσένα ΚΑΝΕΙΣ γιατι είσαι άχρηστος φλωράντζας. ΟΛΟΙ ΠΟΥΤΙΝ (Α και κάνε και κανένα μπύντέ οι Ρώσσοι σε θέλουν πλυμμένο )

  68. Ενας μα—ας ειναι που παει να αιματοκυλισει την ανθρωποτητα. Ομως λιγα ειναι τα ψωμια του θα τον φανε συντομα τον καραγκιοζη. Ελπιζω να το δημοσιευσετε

  69. Ξυπνάτε αδέλφια, όλα γίνονται για να καταστραφούμε οι Ευρωπαίοι και οι Έλληνες.

    Ο Ρώσος πληρώνει $0,007 την κιλοβατώρα το αέριο και ο Έλληνας $0,14
    20 φορές επάνω, ενώ οι τιμές που πληρώνουμε σε σχέση με πριν 12 μήνες είναι 850% επάνω και πάμε για 900%.
    Δείτε τους λογαριασμούς σας, δείτε πόσα σας χρέωναν πέρυσι.
    Σκοπός είναι να χρωστάτε για να σας πάρουν μέχρι και τα κουτάλια. Δεν πρόκειται να σταματήσουν.

    Ξυπνήστε. Ο εχθρός είναι το καθεστώς της Ελλάδος, η ΕΕ και οι εγκλήματίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, όχι ο Πούτιν.

  70. ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ….
    Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ…
    ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ…
    CIA ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΨΩΡΟΕΛΙΤ ΤΗΣ ΝΤΠ!!!@
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ…
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ….

  71. ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΑΠΕΤΕΙΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΤΠ!!!
    ΣΤΑΛΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΕΛΟΣ!!!!
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΝΑΤΟΙΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΥΣ!!!!

  72. ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.Ο ΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΡΩΤΑ.

  73. Ο Πούτιν και η Ρωσία θα τους τελειώσει. Θα καταλάβει την Ουκρανία, θα στήσει δικό του καθεστώς και οι τραπεζίτες πρωθυπουργοί θα ξεφτιλιστουν και θα τρέχουν σε διαπραγματεύσεις.

  74. Ή νέα τάξη παίζει τα ρέστα τής.Το μόνο εμπόδιο στην ολοκλήρωση τής παγκόσμιας δικτατορίας είναι(για δικούς του λόγους) είναιη Ρωσία.Οι”δικοι “μάς οπαδοί της ζαρτιέρας και των λαθρομεταναστών.Το σκοτάδι είναι βαθύ.

  75. Στο ιδιο εργο θεατές φιλαρακια……στο τελος εμεις ο λαός τα πληρωνουμε …

  76. Έτσι ήταν ρε πραγματικός Πούτιν;;
    Αυτουνου το βλέμμα είναι σα μιας καθαρίστρια ρωσοποντιας που ειχε πριν δέκα χρόνια η συγχωρεμενη σπιτονοικοκυρά μου.

  77. Ηταν καιρος καποιος να βαλει ‘φρενο’ στις Νατοικο-αμερικανικες επεκτατικες ραδιουργιες.
    Το Νατο εχει αυτοδιορισθει παγκοσμιος σεκιουριτας και χαρακτηριζει την Ρωσια ως “ο εχθρος”!
    Αν λοιπον πλησιασεις τον “εχθρο” πιο κοντα απο το επιτρεπτο, μην περιμενεις λουλουδια για υποδοχη.
    Δυστυχως, αυτες τις πολιτικες ηλιθιοτητητες των Νατοικων, τις πληρωνει ο κοσμακης, ως συνηθως.

  78. Ο Πούτιν είναι ένας αιμοβόρος δικτάτορας. Έχει αφανίσει όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους. Τώρα κάνει και εισβολή σε μια χώρα, πράγμα που γίνεται για πρώτη φορά μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο στην Ευρώπη. Χρησιμοποιεί μάλιστα και απειλές για χρήση πυρηνικών όπλων. Είναι δυνατόν να υπάρχει νοήμων και λογικός άνθρωπος που να συμφωνεί με αυτόν τον τύπο.

    1. ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ!

    2. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ???ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ Η ΤΟΥΣ ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΕΣ??

  79. ξεκολιασετους Βλαδίμηρε μην ξεχάσεις και εδώ να ρίξεις

  80. Βλαδίμηρε αρκούδα νόμιζες ότι ήσουν αρκουδάκι βγήκες…. Σε στρίμωξαν εκεί που δεν το περίμενες όλες οι χώρες είναι εναντίον σου , βλέπεις ότι δεν μπορείς να καταλάβεις και την Ουκρανία περνάνε οι μέρες μενεις από καύσιμα και από ηθικό και άρχισες τις λαλακιες για πυρηνικά.. άντε πίσω στην κόκκινη πλατεία για ύπνο…

  81. Εν τω μεταξύ κάποιοι εδώ το παίζεται κ πατριώτες και περιμένετε να μας σωσει το ξανθό γένος… Που χρόνια προσπαθεί να καπιλευτει το πατριαρχειο… Το ξανθό γένος που εξοπλίζε τον Κεμάλ για να σφάξει τους Έλληνες… Αυτοί που είχαν υπογράψει σύμφωνο μη επιθέσεις με τους ναζι και πάλευαν για την ανεξάρτητοποιηση της Μακεδονίας.

    1. Οχι ανεξαρτητοποιηση της Μακεδονιας,Βουλγαροποιηση και σοβιετοποιηση της Μακεδονιας.Αυτο ηθελαν οι σταλινικοι της Ρωσιας και τα εδω κοκκινα τσιρακια τους.

  82. Εναντια σε καθε ολιγαρχη και φασιστα ιμπεριαλιστη. Αρα εναντια και στο Πουτιν.

  83. Δεν συμφωνάμε με τον Βλαδίμηρο γιατί βομβάρδισε τον Σαρτανά.

  84. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΚΙΟΛΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΙΝ ΟΛΟΥΣ

  85. εννοειται ο πουτιν το παει καλα και την ελλαδα σαν εθνος την συμφερει να ειναι με την ρωσια.

  86. Βρε Πούτιν δεν έφαγες τον μπουχέσα τον Καραμανλή, φάε αυτόν!

  87. Δίκιο έχει ο Πούτιν.Οι δολοφονίες γίνονται από τους Ουκρανούς όχι από τους Ρώσους.Απλα τα πουλημένα κανάλια δείχνουν ότι ο Πούτιν είναι ένα τέρας που σκοτώνει αμάχους.Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο.

  88. Αν είχε άλλη επιλογή η Ρωσία δεν θα έμπαινε στην Ουκρανία….
    Το ΝΑΤΟ δεν του έδωσε την εγγύηση πως άμα γινόταν μέλος της η Ουκρανία, ότι δεν θα έπαιρνε πυρηνικά που σε 5 λεπτά θα εξαφάνιζαν τη Μόσχα….
    Προφανώς οι αμερικάνοι ξέρουν από την εποχή των καουμπόϋδων ότι πρέπει να έλθεις κοντά στο θύμα αν πρόκειται να ευστοχήσεις (δηλαδή να τραβήξεις πιστόλι πριν από αυτό)….

    Τώρα θα γίνει της κακομοίρας …αλλά ας ελπίσουμε ότι δεν θα ‘τραβήξουν κάποιοι το πιστόλι’ ……διότι τότε η Γη θα γίνει Άρης….

  89. Κανένας λογικός δεν μπορεί να συμφωνήσει με την εισβολή ενός κράτους σε ένα άλλο.

  90. Θα μπορούσε να σταμάτησει ανατολικά και να κινηθεί έπειτα μέσω της διπλωματικής οδού…. αντιθέτως υπερέβη τα εσκαμενα και πήγε σε ολοκληρωτικό χτύπημα ή καλύτερα συντριπτικά ολοκληρωτικά χτυπήματα και καταστρέφει μια χώρα.. υπήρξαν καταφορες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας…..δεν παραγνωρίζω και το γεγονός τού ότι εδώ και οκτώ χρόνια στις περιοχές των νοβορωσων οι ακραίοι του right sector έπραξαν
    εγκλήματα, φρικτά ειδεχθή εγκλήματα, κατά του άμαχου πληθυσμού.ηταν η φρυαλιδα που ξεχυλισε το ποτήρι…. έτσι ο putin βρήκε το έρεισμα και τους πάτησε.Δεν έχει κανένα δικαίωμα να απειλεί χώρες όπως η Σουηδία και Φινλανδία για πιθανή ένταξη στο ΝΑΤΟ… είναι σαν να τούς σπρώχνει προς αυτή την κατεύθυνση για να κάνει τι?
    Καλό θα είναι να θυμηθούμε την ιστορία του πυρομανη πυροσβέστη…..
    Η ιστορία θα τον γράψει με μαύρα γράμματα… ΔΥΣΤΥΧΏΣ…..

  91. Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ!!!

    1. Μετά απο την στρατιωτική βοήθεια με “καλασνίκοφ” στους Ουκρανούς εναντίων του Βλαδίμηρου απο τον Αήμνηστο Μιτσοτάκουλα, να είσαι σίγουρος ότι κατ εκεί έρχεται να σας βοηθήσει !!!!

  92. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!(ΒΛΕΠΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ).
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ ΜΑΣ!!!

    1. Ηλια καλά το ξεκίνησες στο τελος το χεσες!!! Ω! Ελληνα με την κοντή
      ΜΝΗΜΗ αιώνια

  93. ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΕΡΒΙΑ ΚΥΠΡΟ ΙΡΑΚ ΣΥΡΙΑ ΛΙΒΙΗ ΑΙΓΥΠΤΟ

  94. Όταν σε ένα χρόνο θα μπει ο Τούρκος δλδ το 2023 το έχει δήλωση ο δικτάτορας ερντογαν στην Ελλάδα και πάρει νησιά και βόρια Ελλάδα ,, τα ίδια θα γράφουν και η Ιταλοί Γερμανοί και υπόλοιποι οτι καλα έκαναν η Τούρκοι,,, πόσο ζώα είστε!! Δεν βάλαμε μυαλό με Κύπρο…. το ίδιο είναι… θα σας στρώση χαρακτήρα ο Τούρκος μην αγχώνεστε.

  95. πανηγυρίζουν οι κρετίνοι του συλλόγου “οι φίλοι του Πούτιν”
    άλλωστε βρίσκονται στο στοιχείο τους, ειδικότηταά τους για τα πανηγύρια

  96. Όποιος και να φταίει εγώ ξέρω ότι σκοτώθηκαν 10 Έλληνες άμαχοι.

  97. Γράφετε πολλοί εδώ μέσα ότι ο Πουτιν καταπατα τα ανθρώπινα δικαιώματα και ότι ο πόλεμος είναι ότι χειρότερο, συμφωνώ ότι ο πόλεμος δεν πρέπει να υπάρχει, αλλά όταν καταπατουνται κατάφορα τα ανθρώπινα δικαιώματα μας με το θέμα των εμβολίων ή όταν η ακρίβεια σκοτώνει τους Έλληνες τι γίνεται???? Όταν η Αμερική και η Γερμανία κάνουν ότι θέλουν και το πιόνι ο Μητσοτάκης ακολουθεί τι πρέπει να γίνει??? Πρέπει να συμφωνήσουμε με την ΝΤΠ??? Ο Πουτιν δεν ανέχεται Αμερικανικη βάση δίπλα του και καλά κάνει, άρα για τον πόλεμο ευθύνεται η Αμερική!!! Δεν θέλω κανέναν πόλεμο όμως εκεί μας οδηγεί η ΝΤΠ δυστυχώς.

    1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ-ΧΙΤΛΕΡ-ΜΕΓΚΕΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ 666 ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΜΙΖΟΤΑΚΗ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΕΡΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΚΗ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

  98. Ποσο άρρωστα μυαλια ειστε να συμφωνείτε για εναν πολεμο που σκοτωνονται αμαχοι και μικρα παιδια… Δεν περιμενω ομως κατι παραπανω απο αμόρφωτα σκουπίδια

    1. Εσύ “μορφωμένο”σκουπίδι να μάθεις τι παίζει στην Ουκρανία από το 2014.
      Ουκρανοί σκοτώνουν Ρωσόφωνους πολίτες.
      Σκουπίδι αλλά “μορφωμένο”.

    2. Αν είσαι φιλειρηνιστής εσύ και πολλοί άλλοι πάρτε της άσπρες σημαίες και πηγαίνετε στην πρώτη γραμμή να το σταματήσετε . Από τον καναπέ και τα σχόλια όλοι μπορούν να το παίξουν φιλειρηνιστές , αλληλέγγυοι κτλπ.

    3. ασε μας ρε σκλάβε μιλάς κιόλας. έμαθες τι γίνεται εσύ στην Ουκρανία και μας ήρθες εδώ να μας το παίξεις ειρηνοποιός και δήθεν. Μορφωμένε αποδέκτη της προπαγάνδας της Δύσης. Πήγαινε γυάλισε κανα παπούτσι τώρα απο τα φιλαράκια σου τους ΝΑΤΟικούς – δυτικούς και άσε μας εμάς τους αμόρφωτους. Άμαχοι και παιδιά λέει ο κλόουν. Ότι να ναι.

  99. Ελπιζω ο γιγαντας κοντος να ερθει μεχρι τα Βαλκανια. Κατι αφησαν στη μεση το 1944.

    1. στα βαλκανια θα ερθει ο τουρκος συμμαχος του, ξυπνααα

  100. Συμφωνώ απόλυτα με τον πόλεμο κατα, της Ουκρανίας απο τον σύντροφο πρώην καγκεμπιτης Βλαδίμηρο! Ραγιάδες ετοιμαστείτε έρχεται η σειρά σας! Το Ελλαδισταν θα γίνει ΞΑΝΆ μια επαρχία της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας!

  101. Εχουμε χειροτερα προβληματα με τον μητσοτακη.

  102. Η γνώμη μου είναι ότι τελικά την πληρώνει ο απλός λαός!Τι να πούμε τώρα εμείς ότι καλά έκανε?η ότι δεν έκανε καλά? Φαντάζομαι δεν είναι ότι καλύτερο να ξυπνάς το πρωί με σειρήνες πολέμου και να αρχίζεις να τρέχεις!!! Να ρωτήσετε εκείνους στα καταφύγια!

  103. Πώς γίνεται Έλληνες, στη χώρα μας που βιώνει απειλές πολέμου από γείτονα, να υποστηρίζουν έναν εισβολέα; Ο Πούτιν έχει καταπατήσει κάθε ανθρώπινο δικαίωμα, έχει καταλύσει κάθε έννοια δημοκρατίας στη χώρα του, κάνει πλάτες στον δικτάτορα Λουκασένκο, κατακτά παρανόμως εδάφη, ονειρεύεται αυτοκρατορίες, χαριεντίζεται με τον Ερντογάν

  104. ΡE AN OI OYKΡANOI EIXAN ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ,ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ,ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ,ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ,ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΜΑΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ ΚΡΑΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ ΠΡΙΝ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    1. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 👍👍

  105. Θέλει και ερώτημα είναι ο μόνος που κρατάει θρησκεία οικογένεια εθνικές πατριωτικές αξίες εκεί δεν έχει γκέι καφρους με δικαιώματα παιδεραστές και όλα αυτά που η Ευρώπη της πολύ πολιτισμικοτητας εκφράζει και κατευθύνει ως φυσιολογικά μόνο παρά φυσιολογίας είναι αδικία ανομία ανωμαλία και πυρηνικά αν ρίξει πάλι δίκιο θα έχει κάθε μέρα από ένα έγκλημα ο κόσμος πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν παγκόσμια μαζικός έλεγχος με εμβόλια και εξαιρέσεις πληθυσμού παρότι έχω εμβολιαστεί το κάναμε μόνο για λόγους επιβίωσης γνωρίζοντας ότι έχουμε βάλει μια clicking bomb στον οργανισμό μας όλα αυτά γιατί πρώτα βάζουμε την οικογένεια για κανένα άλλο λόγο απλά ζητο ο Πούτιν ισωπεδωσε όλους τους δήθεν ανθρωπιστές….

  106. Καλά έκαναν οι Ρωσοι ρε ,ξύνονται οι ουκρανοναζι στου τσοπάνη την γκλίτσα τόσο καιρό, νόμιζαν οι ηλιθιοι ότι το νατο θα τους προστάτευε, αλλα δεν πειράζει μάθανε από πρωτο χερι ποσο εύκολα τους πουλάνε οι νατοικοι και οι πολιτισμένο δυτικοί.

  107. συμφωνω απολυτως και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.

  108. Όχι θα κάτσει ο Πούτιν να αφήσει το ΝΑΤΟ να του βάλει και δάχτυλο στο τέλος. Τι λέτε ρε σοβαρά;;; το ΝΑΤΟ οι έξυπνοι δλδ και ο Ρώσος ο μαλάκας να κάτσει να τον κλείσει απο παντού το ΝΑΤΟ. Καλά κάνει. Τα συμφέροντα της χώρας του κοιτάει όπως και το ΝΑΤΟ κοιτάει να κλείσει στρατηγικά τη Ρωσία απο παντού. Το μόνο άδικο είναι ο κόσμος και οι άμαχοι. Αλλά εδώ που τα λέμε ας νιώσουν λίγο και οι Ουκρανοί. Μου θέλουν Ευρώπες και Νατο. Δεν έχουν καταλάβει ακόμη οτι αυτό το αφήγημα καταρρέει και οτι οι δυτικοί μια ζωή ξεφτίλες θα είναι και προδότες

  109. Δύο οι πιθανότητες…
    1. Να κάνει τη Ρωσία άτρωτη
    2. Να κάνει τη Ρωσία τριτοκοσμική
    ΗΓΕΤΗΣ είναι και φαίνεται…Άρχοντα μαζί σου !
    Όταν χτυπάει το χέρι στο τραπέζι , το εννοεί…
    Οι υπόλοιποι τύπου “ηγέτες και αρχηγοί” , είναι απλώς Ζαν Κλωντ Βιτάμ !

  110. Ναι συμφωνουμε.με τα 100€ προστιμο του αφορισμενου δεν συμφωνουμε.

  111. εδώ το ναζιστομουτρο γουρλο πιόνι κ. όλα τα προηγούμενα πρακτόρια από 1973 διορισμενα από ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ νεοταξιτες ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΊΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΎΡΙΣΤΟ;;;;;.
    Τα ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ από ηπα νατο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ελληνογλωσσα καθοικια κατσικωθηκαν στους ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ Κ. 50 ΧΡΌΝΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΦΟΡΆ. νομίζω κάτι ανάλογο είναι με την ουκρανια

  112. με τις ενέργειες των Ρωσων θα συμφωνήσουμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο τέλος όταν ολοκληρωθεί ο σκοπός τους.. ακόμα δεν γνωρίζουμε τι έχουν σκοπο να κάνουν! θα συμφωνούσα αν ήταν να διώξουν αυτόν τον καραγκιόζη και να αποχωρήσουν.. με την ίδια λογική θα συμφωνούσα αν έριχναν και μια ρουκέτα στην ελληνική βουλη και μας απαλλάξουν απο την παρουσία των κλεφτών και προδοτών που φωλιάζουν εκεί μέσα!

  113. Δεν μπορουν να ερθει να πάρει και εμάς για να ξεβφωμίσουμε απο τα σιχάματα που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια?

  114. 2000% πηδα τους Βλαδιμηρε κι η Παναγια μαζι σου @

    1. Δλδ όταν χάνουν τις ζωές μικρά παιδιά η Παναγία είναι μαζί του..τι γράφεις ρε m@laka???

  115. Πολύ λυπηρόν που υπάρχουν τόσο άρρωστα μυαλά στην Ελλάδα. Επικροτούμε τον πόλεμο και τους δολοφόνους; Οι Ουκρανοί απλοί άνθρωποι είναι σαν εμένα και εσένα. Ακόμα και οι απλοί Ρώσσοι. Αποφάσισε κάποιος να τους σκοτώσει, να τους ξεσπιτώσει, να τους κάνει να πονάνε, να πεινάνε, να κρυώνουν, να περιπέσουν σε κατάθλιψη. Ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα; ΄Αλλη λύση δεν υπήρχε; ΥΠΗΡΧΕ, αλλά κάποιοι καβαλλήσανε το καλάμι και νομίζουν ότι έγιναν Θεοί.
    Και το κακό δεν θα σταματήσει εδώ και θα πιάσει και σένα και μένα.Αυτά τα ολίγα.

    1. Μάθε τι γίνεται στην Ουκρανία από το 2014 και μετά…
      Μετά γράψε ξανά (εάν θέλεις).

  116. χιλια μπραβο στο Πουτιν
    θανατος στους ναζι νεοταξιτες των ΕΕ και ΗΠΑ

  117. Επικοινωνεί το μυαλό με τη γλώσσα σας ; Ένας πόλεμος κάνει μόνο κακό (ο οποιοσδήποτε πόλεμος, σε οποιαδήποτε χώρα και ήπειρο). Εσείς κάθεστε και ασχολείστε με αριστερούς και δεξιούς, ρωσόφιλους ή αμερικανόφιλους ; Έχετε σκεφτεί τι τραβάνε οι άνθρωποι που ξεριζώνονται, που φοβούνται ότι μπορεί να τους πέσει μια βόμβα στο κεφάλι, που χάνουν τους δικούς τους, που επιστρατεύονται ; Αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους, για ΟΛΑ τα έθνη. Έχετε σκεφτεί τι θα γίνει εάν αποφασίσει κάποιος να εισβάλλει στη χώρα σας, να βομβαρδίσει το σπίτι σας, να σκοτώσει τους δικούς σας ; Και όλα αυτά επειδή παίζονται παιχνίδια εξουσίας και επειδή δεν διστάζουν κάποιοι να πατήσουν ένα κουμπάκι για να διώξουν ένα πύραυλο. Γιατί για αυτούς είναι ένα κουμπάκι.. οι άνθρωποι, είναι απλά η παράπλευρη απώλεια… Και αυτό ίσχυε πάντα…καλά να σχολιάζουμε ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι, αλλά για κάντε το σενάριο του πολέμου εικόνα πρώτα…

    1. Βλεπω τι συμβαινει σε αυτους που εχουν ερθει εδω απο πολεμο.φρεντο αιφον επιδομα τζαμπα ολα κ ηλιος στην ομονοια

  118. Είμαι κατα του πολέμου.Αλλά όλοι γνωρίζουν ότι όταν αποφασίσεις να πυροβολήσεις την αρκούδα πρέπει να την σκοτώσεις.Αν αστοχήσεις ,η χειρότερα αν την τραυματίσεις τότε θα σε βρεί και θα σε σκοτώσει αυτή.Κάπως έτσι συμπεριφέρθηκαν οι Δυτικοί στην Ρωσσία.Το αποτέλεσμα γνωστό.

  119. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ …..ΟΤΑΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΣΕ ΟΛΑ….ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ….ΣΤΟΝ 21 ΑΙΩΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΤΕ…..ΟΛΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΝΑΡΧΟΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ…..

  120. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΥΤΤΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΛΟΓΩ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ΤΩΡΑ…
    ΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ….
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ…..

  121. ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ…. ;;;
    ΗΞΕΙΣ ΑΦΗΞΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ….ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ….ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΕΛΕΝΕ….ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ…. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ…..
    Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ….ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ….ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ….ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ….
    ΑΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ….

  122. Απολύτως σύμφωνος ειμί μέ τήν λογικότατη τοποθέτηση τού Έκτωρος. Πώς θά ησθάνοντο καί αντιδρούσαν οι αμερικανοί εάν ο Ρώσος έστηνε βάσεις μέ πυραύλους εις Μεξικό, Κούβα καί Καναδά,στοχεύοντες τήν ενδοχώρα τής αμερικής;;; Εκ τής απελευθερώσεως τής γερμανίας, μέσω συμφωνιών, τό ν.α.τ.ο. είχε δεσμευθεί νά μήν προεκταθή ανατολικότερον, κάτι τό οποίον επανειλλημένως ηθέτησε. Νύν λοιπόν ας τά λουστούν. Ορθότατη καί δικαιότατη η κίνηση τού Ορθόδοξου Ρώσου ηγέτη, ο οποίος έχει πρωτίστως ως Προστάτην του Τόν Παντοκράτωρ Θεόν καί Κύριον Ιησού Χριστόν, μέ σκοπό ίνα προστατεύσει τήν Πατρίδα του αλλά καί τών ανοήτων δυτικοφρονούντων ηγετών ουκρανών, οι οποίοι δέν γνωρίζουν τί εστί μέγγενη καί αιχμηροί οδόντες δόλιων, αθέων κολοβών δηλητηριωδών όφεων καί αντιχρίστων δυτικών.

  123. Απολύτως σύμφωνος ειμί μέ τήν λογικότατη τοποθέτηση τού Έκτωρος. Πώς θά ησθάνοντο καί αντιδρούσαν οι αμερικανοί εάν ο Ρώσος έστηνε βάσεις μέ πυραύλους εις Μεξικό, Κούβα καί Καναδά,στοχεύοντες τήν ενδοχώρα τής αμερικής;;; Εκ τής απελευθερώσεως τής γερμανίας, μέσω συμφωνιών, τό ν.α.τ.ο. είχε δεσμευθεί νά μήν προεκταθή ανατολικότερον, κάτι τό οποίον επανειλλημένως ηθέτησε. Νύν λοιπόν ας τά λουστούν. Ορθότατη καί δικαιότατη η κίνηση τού Ορθόδοξου Ρώσου ηγέτη, ο οποίος έχει πρωτίστως ως Προστάτην του Τόν Παντοκράτωρ Θεόν καί Κύριον Ιησού Χριστόν, μέ σκοπό ίνα προστατεύσει τήν Πατρίδα του αλλά καί τών ανοήτων δυτικοφρονούντων ηγετών ουκρανών, οι οποίοι δέν γνωρίζουν τί εστί μέγγενη καί αιχμηροί οδόντες δόλιων, αθέων κολοβών δηλητηριωδών όφεων καί αντιχρίστων δυτικών.

  124. Απολύτως σύμφωνος ειμί μέ τήν λογικότατη τοποθέτηση τού Έκτωρος. Πώς θά ησθάνοντο καί αντιδρούσαν οι αμερικανοί εάν ο Ρώσος έστηνε βάσεις μέ πυραύλους εις Μεξικό, Κούβα καί Καναδά,στοχεύοντες τήν ενδοχώρα τής αμερικής;;; Εκ τής απελευθερώσεως τής γερμανίας, μέσω συμφωνιών, τό ν.α.τ.ο. είχε δεσμευθεί νά μήν προεκταθή ανατολικότερον, κάτι τό οποίον επανειλλημένως ηθέτησε. Νύν λοιπόν ας τά λουστούν. Ορθότατη καί δικαιότατη η κίνηση τού Ορθόδοξου Ρώσου ηγέτη, μέ σκοπό ίνα προστατεύσει τήν Πατρίδα του αλλά καί τών ανοήτων δυτικοφρονούντων ηγετών ουκρανών, οι οποίοι δέν γνωρίζουν τί εστί μέγγενη καί αιχμηροί οδόντες δόλιων δυτικών.

  125. Απόλυτα συμφωνούμε και στηρίζουμε τη Ρωσία κι οτιδήποτε συνδέεται με αυτή τη Ρωσία-θεματοφύλακα των ηθικών μας αξιών ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων…

  126. στα @ρχ@δ@@ μας τι κανει ο Πουτιν ή η Ουκρανια ή το νατο. Οι ανθρωποι με νοιαζουν που καταστρεφονται, σκοτωνονται, πεινανε, κρυωνουν και ολα τα δεινα.

  127. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ!!!

    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ WWIII

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΙΣΩ. ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΤΟΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΙΝΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΕΜΟ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ

  128. Λάθος κράτος πάει καί βομβαρδίζει.Εδώ να ρίξει βόμβες.Καί δεν χρειάζεται έξυπνες βομβες,τις απλές.Όπου καί να πέσουν,μαλάκα θα πετύχουν.

    1. Καλό φίλε. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με καυστικό χιούμορ.

  129. ΜΑΓΚΑΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ! ! !
    ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ……..ΠΟΥΤΙΝΙΕΣ ! ! !

  130. ΌΤΑΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΚΟΎΔΑ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΆΝΕΙ… ΤΟ ΜΟΎΤΡΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΎ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΤΑ ΛΈΕΙ ΌΛΑ….ΠΟΎΤΙΝ ΦΙΛΆΚΙΑ.

  131. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…Ο ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2019 ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ…ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  132. ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..
    Θα έλεγα να συνεχίσει έτσι .
    Υπάρχουν πολλοί λαοί στην Ευρώπη που στενάζουν …από τις ηγεσίες τους…
    Ας θυμηθούμε ποιοι προκάλεσαν τα γεγονότα στην Ουκρανία;
    Οι Δυτικοί παντού…
    Ήρθε η ώρα η Αμερική ..να γίνει …μερική..
    Που ήταν το γαμ@@@@νο ΝΑΤΟ όταν …,μπουκαραν οι Τούρκοι στην Κύπρο;;;
    Γιατί το ΝΑΤΟ βορβαδισε την Γιουγκοσλαβία;;;;
    Ο λαός της Ελλάδος είναι με τον Πούτιν…!!
    Η Γ Ε Τ Η Σ

  133. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ …ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ Η ΚΟΝΝΟΜΑ ΕΝΩ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ…..Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ….ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ……

  134. ΑΡΧΟΝΤΑΣΣΣΣΣ

  135. Βεβαίως και συμφωνώ! Πρόκειται για σοβιετικά εδάφη με ρωσόφωνους πληθυσμούς.Οι Ευρω-πέοι και οι Αμερικανοί τι δουλειά έχουν εκει; μόνο να τους ανακατώσουν και να τους εκμεταλευτούν.Έμπαινε Βλαδίμηρε!!!

  136. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!! ΣΎΜΦΩΝΟ…… ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.
    ΚΑΙΡΌΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΊΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ.

  137. Οι περισσοτεροι εχουν μεσανυχτα εδω μεσα.Ο πουτιν ειναι αποφοιτος του Παγκοσμιου οικονμι φορουμ (WEF) Τον εβαλαν αυτοι που ελνχουν την δυση.Με λιγα λογια Γιαννης κερναει Γιαννης πινει.Μας κοροιδευουν μια χαρα.Σκοπος του σε μερικα χρονια η παγκοσμια κυβερνηση.Οι μονοι χαμενοι ειμαστε εμεις οι Λευκοι ευρωπαιοι

  138. Ο/Η Ό,τι πουν οι δυνατοί! Αυτό δεν κάνει Τούρκος και τα έχει με όλους καλά; λέει:

    Πρέπει να παίξουμε σε διπλό ταμπλώ, και με τους μεν και με τους δε. Σιωπηρά με τους μεν, τους Αμερικάνους, αφού πρόλαβαν οι προηγούμενοι και έδωσαν τις βάσεις, και με τους δε, τους ρώσους, φανερά. Δεν μας παίρνει να τασσόμαστε με τους μεν ή τους δε!

  139. Η Ρωσία είναι δύναμη, είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, συμμαχεί με την υπερδύναμη Κίνα, πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι έξυπνα, πρέπει να είμαστε με τους δυνατούς. Η Αμερική είναι ένας γίγαντας που πεθαίνει. Οι Αμερικάνοι πήραν τις βάσεις, δεν λέει να εναντιωθούμε στον Πούτιν, πρέπει να μοιράσουμε τις δυνάμεις μας.

  140. Και άδικο να έχει δεν μ’ ενδιαφέρει. Αξιολογώ ότι στην παρούσα φάση της ιστορίας πρεπει να είμαστε με τη Ρωσία. Η πολιτική ειναι πόλεμος, οχι πικ νικ!

  141. θα γεμισει η γερμανια και η πολωνια μεταναστες… και ολοι αυτοι θα μοιραστουν σε ολη την ευρωπη μαζι και εμεις.
    θα πληρωσουμε το σιταρι και ολα τα παραγωγα του μαζι με το ηλιελαιο χρυσαφι…προφανος καποιοι δεν ξερουν εκτος η θελουν το κακο της χωρας τους…τοτε λεω εγω να πανε στην ρωσια να ζησουνε.

  142. Λακωνιζειν:Πολιτικοί ΜΕ ΑΡΧ÷ λίγοι υπάρχουν, όλοι οι άλλοι είναι ΑΡΧ÷

  143. Στην β εθνοσυνέλευση στο Αστρος Κυνουρίας ο Θοδωρής Κολοκωτρονης με το ασκέρι του(100 περίπου) στρατοπεδευσαν ξεχωριστά απο τους άλλους 400 φιλοδυτικους,Ζαΐμης κτλ. Ήταν βλέπεις φιλικά προσκείμενοι στο ρουσικο κόμμα όπως χαρακτηριστικά γράφει στ απομνημονεύματα του ο Αρχιστράτηγος, Δεν μας ήθελαν λες και δεν είμαστε εμείς πατριώτες έλεγε χαρακτηριστικα. Απο τότε λοιπόν κουμάντο μας κάνουν οι φιλοδυτικοι στον τόπο,,,όποιος διαφωνεί φυλακίζεται. Υ.Γ. Η Ρωσία σε πόλεμο με την Τουρκία 14 φορές απο το 1700 εως σήμερα.

  144. Απολυτα σιχαμερο το γεγονος οτι υπαρχει ακομη και ενας που συμφωνει με την κηρυξη πολεμου…Ποσο μαλλον οταν εδω μεσα γινεται παρτι με αυτη την αποφαση….Ειστε εμετος!!!Και δεν εχει να κανει με το ποιος εχει δικιο ή οχι,εχει να κανει με το οτι σκοτωνονται αθωοι ανθρωποι.Ειστε οτι χειροτερο αναπνεει σε αυτον τον πλανητη,σιχαματα!!

  145. με τον καραγκιοζη ουκρανο στην εξουσια και μια χουφτα νεοναζιστες αναγκαστηκε να το κανει

  146. Έξω από το σπιτι σου στην αυλή έρχονται και κατασκηνώνουν ανεπιθύμητα πρόσωπα,οι προθέσεις τους είναι άγνωστες ή γνωστές.
    Εσύ τι θα έκανες;;;;

  147. Χρειάζεται να ρωτάτε??? Ξέχασαν οι *πολιτισμένοι* Ευρωπαίοι την έρμη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, την Λιβύη την Συρία? ΟΥΣΤ!!! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ!!! ΤΗΣ ΝΤΠ…

    Μακάρι, να έφθανε μέχρι εδώ η όλη επιχείρηση, να έδιωχνε τα πολιτικά σούργελα, εθνικούς μειοδότες, υπαλλήλους ξένων συμφερόντων!!!

  148. Ποσο γουσταρω που με μια κινηση ο Putin εβαλε στην θεση τους την ακροδεξιά στην Ε.Ε. και τους πεοθηλαστές των ναζί ΝΑΤΟΙΚΩΝ που εχουν αιματοκυλίσει την ανθρωπότητα… Με την Ρωσία ξεκάθαρα λοιπόν.

  149. Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΙΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΧΕΡΣΑΊΑ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΆΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ.

    1. Καλά ναι. Έχουν φτάσει Κιέβο και Δνείπερο σε 10 ώρες ήδη.

    2. μεμέτη , όποιος τα’βαλε με τους ρούσσους τον έφαγε η μαρμάγκα

  150. δεν συμφωνω γιατί ο πόλεμος πρέπει να τον αποφευγουνε όλες οι πολιτισμένες χώρες…ο πόλεμος είναι καταστροφή των λαών…είμαι υπερ της ειρήνης και της διπλωματικής λύσης στα προβλήματα…

    1. Αυτό να το πεις στους γονείς του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολομού

      1. και στους πολιτικούς που με τη διπλωματική λύση και τα ψέματα μας φτωχοποίησαν.

  151. Όσοι συμφωνούν με τον Πούτιν δίνουν πάτημα στην Τουρκία να επιτεθεί για να “προστατέψει” τους μουσουλμάνους της Θράκης και για να “προστατευτεί” από τους συνεχόμενους στρατιωτικούς εξοπλισμούς της Ελλάδας.

  152. Μεγαλύτερος εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας απο το ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ δεν πέρασε απο τον πλανήτη. Ειρηνευτικές βόμβες δεν υπάρχουν. Οι ίδιοι πληρώνουν και τους τζιχαντιστές, με όπλα του ΝΑΤΟ σκοτώνουν. Το ΝΑΤΟ γαμιέται μαζί με το τσιράκι του τον Κούλη!

  153. Το οτι ολοι βλεπετε τον Πουτιν αντιθετο με την ΝΤΠ με ξεπερναει. Ισως να εχετε ξεχασει οτι ηταν ο πρωτος που εβγαλε μπολι. Απλα οι πραξεις του ειναι ενας επιταχυντης της νεας καταστασης που ερχεται και καλο ειναι οσοι ειναι αντιθετοι με την ΝΤΠ να μην εξαπατηθουν για ακομα μια φορα.

    1. @Σαμιαμίδης:Συγχαρητήρια για το βάθος σκέψης που διαθέτεις.ΤΟ ΜΟΝΟ σχόλιο που αξίζει κανείς να προσέξει…ανάμεσα σε άναρθρες κραυγές και ουρλιαχτά …Λίγο πριν την μεγάλη σφαγή που πλησιάζει…

  154. H Επελαση του Μ.Αλεξανδρου ξεκίνησε .Τρεμε Βερολινο…..Φιλακια..

  155. Ότι καλύτερο εκανε ο Ηγέτης Βλαδίμηρος και ακόμη είναι η αρχή

  156. …εκπληρωνεται η Προφητεία του Αγίου Παισιου;…;;;

  157. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν να ξηλώσει, να ξεριζώσει, να εξαφανίσει την ΝΤΠ!!!!
    Και πρέπει να εξοντώσει την ΝΤΠ και όλα τα πιόνια της ΝΤΠ από την Ουκρανία και από όλο τον Πλανήτη Γη.
    ΝΤΠ ΤΕΛΟΣ!!!!!!

  158. Απολυτως…ολοι οι ελληνες πατριωτες ειμαστε με τον βλαδημερο…Δωσε πονο στους Αμερικανο εβραιους και γερμανοεβραιους βλαδιμερε…αλλαξε το ρουμ τις ιστοριας να σωθουμε κ εμεις κλειστα συνορα και απελαση ενος εκατομμυριου λαθρομεταναστων,και εξω απο την κολο ευρωπη τους.

    1. Εισαι και με τους Τουρκους που εισεβαλλαν στην Κυπρο το 74 για να “προστατεψουν” τους τουρκοκυπριους η αν εισβαλλουν στην Θρακη για να προστατεψουν τους ¨τουρκους” της Θρακης,ή εισαι μονο με τον “βλαδημερο”;

    2. Εμείς έχουμε δυστυχως Κούλη, όχι Βλαδίμηρο, δηλ το αντίστοιχο του Ζελένσκι… Ο Ζελένσκι δεν είναι ανανταμ παπανταμ Ουκρανός, ωστε να τον ενδιαφερει η Ουκρανία, άλλο είναι το γένος του. Έχει βγάλει κ πάνω από ενα δις για να τους πουλήσει, οπότε στα παλιά του τα παπούτσια…

  159. Aν χυθεί πολύ αίμα, ο Πούτιν θα μείνει στην ιστορία σαν ένας εγκληματίας . Οι Ρώσοι, Ουκρανοί και Λευκορώσοι ειναι βασικά ο ίδιος λαός φυλετικά και γλωσσικά. Εχω φίλους Ρώσους και Ουκρανούς εδώ στις ΗΠΑ που είναι αγαπημένοι μεταξύ τους και πηγαίνουν μαζί στην ίδια ορθόδοξη εκκλησία. Είναι κρίμα ο Μπάιντεν, ο Τζόνσον και ο Πούτιν να αιματοκυλίσουν την Ευρώπη. Η Ρωσία και η Ουκρανία έχουν υπογεννητικότητα, αν σκοτωθούν μεταξύ τους, θα κατακλύσουν οι Μογγόλοι και οι Μαυροι την Ευρώπη.

    1. Έτσι ήταν και η Γιουγκοσλαβία αλλά μια χαρά την περιποιήθηκε το ΝΑΤΟ………

    2. Αμερικανός και λίγο ψευτοέλλην μήπως είσαι ρε γιάνκη ??
      Τα ίδια θα λεγες αν οι Ρώσοι έβαζαν πυραύλους στο Μεξικό, την Κούβα γύρω Από USA ?? τι πίνεις ρε κεφάλα ???

  160. Μόνο οι χουντικοι συμφωνουν με το πουτιν, και σιγουρα οχι οι ελληνες πατριωτες.

      1. oι χουντικοι ειστε υποδεεστεροι των πακιστανων

    1. Όχι θα είμαι με την Καιρίδη που τρώει μπανάνες

  161. Να πω για την επιθεση των Αμερικανων στο Ιρακ, στην Συρια, την ανατροπη καθεστωτων με την λεγομενη Αραβικη Ανοιξη, στην Αιγυπτο ανατροπη Μουμπαρακ, στην Τυνησια κλπ , κλπ !!!!!!!Τι να πρωτοθυμηθουμε;;;;;;;; Παμε στην ουσια!!!!!! Η Ουκρανια ειχε εκλεγμενο Προεδρο, ο οποιος ανετραπει με την ιδισ πατεντα που ανετραπει ο Μουμπαρακ στην Αιγυπτο, με δακτυλο των Αμερικανων, επειδη ηταν φιλορωσος!!!!!! Απο τοτε ανδρεικελα των Δητικων κυβερνουν την Ουκρανια!!!!!!!! Η υποκρησια ολων αυτων που διαμαρτυρονται τωρα για τις κινησεις του Πουτιν δεν εχει ορια!!!!!! Η ξευτιλα τους περισευει!!!!!! Αυτοι λοιπον ειναι οι ιδιοι, που πριν καποια χρονια, με το ετσι θελω, απεσπασαν ολοκληρη Επαρχια της Σερβιας, το Κοσοβο, και το εκαναν αναιξαρτητο κρατος, αφου προηγουμενως το ΝΑΤΟ την ειχε βομβαρδισει ανηλεως!!!!!!! Τοτε δεν παραβιαστηκε το Διεθνες Δικαιο;;;;;; Οχι, παραβιαστηκε τωρα μονο απο τον Πουτιν!!!!!!! Ακους αυτα που λενε και γινεσαι εξω φρενων!!!!!!! Αντε στα τσακιδια αλητες υποκρητες που εχετε δυο μετρα και δυο σταθμα, αναλογα οπως σας συμφερει!!!!!!! Η Ρωσια δεν ειναι ουτε Ιρακ, ουτε Σερβια, θα σας χορεψει στο ταψι ο Πουτιν!!!!!!!

  162. Ο μόνος που μπορεί να τους κερδίσει, ασ’ ελπίσουμε ότι θα γίνει viral και σιγά σιγά όλες οι χώρες θα απαλλαχτούν από τα σατανιάσματα της Ν.Τ.Π.

  163. Και πολύ λίγα κάνει ..εγώ τον θεωρώ πολύ λογικό και χαλαρό….υπάρχουν άλλοι πιο τρελοί.Αν στην Αμερική έβαζες πυραύλους που σε πέντε λεπτά θα μπορούσανε να χτυπήσουνε την Ουάσιγκτον θα είχε γίνει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.Αμα έβαζες πυραυλους δίπλα στο Λονδίνο ή το Παρίσι θα είχε γίνει χαμός .Τώρα που απειλούν την Μόσχα κακός είναι ο Πούτιν και οι Ρώσοι.
    Όταν σκοτώνουν τους Παλαιστίνιους κακοί είναι οι Παλαιστίνιοι όταν χτυπάνε το το Ιράν κακοί είναι οι Ιρακινοί άμα βάλεις όμως πύραυλο σε αυτούς ααααα είσαι εγκληματίας.Αυτοι όχι απλά βάζουν σκοτώνουν λαούς είναι Δημοκράτες για την Ελευθερία.Για την Ελευθερία ο άλλος χωρίς χέρι χωρίς πόδι χωρίς οικογένεια χωρίς σπίτι.

  164. πρέπει κάποιος να σταματήσει τους νεοταξίτες. Αυτός είναι μόνο ο Πούτιν.

  165. βεβαιως και συμφωνω καλα κανει οταν εκαναν οι αμερικανοι τις καταστροφες των κρατων ρωτουσαν κανεναν? οχι βεβαια νομιζουν οτι ειναι οι κυριαρχοι πανω στην γη σκατα ειναι

  166. Εννοείται ότι κάνει το καλύτερο για την χώρα του.

  167. ΠΟΥΤΙΝ και ξερό ψωμί. Πολύ καλά κάνει ο Θεός και η Ελλάδα μαζί σου ξερίζωσε την Νέα Τάξη του εωσφόρου.

    1. Μη ξεχνατε οτι η Ρωσια ποτε δεν ηταν συμμαχος της Ελλαδος. Των Τουρκων παντα ομως.

      1. ποτέ ε? ρε συ δε ξέρω αν έχεις ακουστά κάτι που το λένε ιστορία, εκει θα δεις ότι με ορλωφ μας πούλησαν αλλά με τσάρο Νικόλαο Β εκεί κοντά στο 1829 που ξέσκισε τους τούρκους Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΚΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟΥ΅ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

        ακόμα συμφωνείς με το ποτέ?

  168. Συμφωνώ ακόμα να εξοντώσει και να εξαφανίσει τον Κούλη τον… πολεμοχαρή της π@@τσας και τους χουντονουδούληδες και όλους αυτούς που είναι κατά της Ρωσίας που είναι πιόνια της ΝΤΠ!!!@

  169. Aκόμα κι αν έχουμε επιπτώσεις σε πολλούς τομείς ,,,Συμφωνώ απολύτως! Μόνο έτσι μπορει να σπάσει αυτή η τρισάθλια Ευρωπαϊκή κλίκα …σε όποιον αρέσει το ντόμινο θα συμφωνεί σίγουρα @

  170. Συμφωνούμε με τις ενέργειες του Βλαντιμίρ Πούτιν γιατί πρέπει να συντρίψει και να εξαφανίσει τα πιόνια της ΝΤΠ και την ΝΤΠ.

    1. Απλά στην ΝΤΠ (ΝΑΤΟ και ΕΕ) περιλαμβάνεται και η Ελλάδα καλώς ή κακώς.

  171. Ναι.

    Όπως οι Αμερικανοι σκούζουν αν πάει κάποιος να βάλει πυρηνικά στην Νότια Αμερική και την Κούβα, έτσι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τα βάλουν 5 λεπτά από την Μόσχα.

  172. Απολύτως συμφωνώ από το 2014 οι ρωσοφωνοι υπέφεραν από τους φασιστες του Κιέβου

  173. Απολύτως από το 2014 οι ρωσοφωνοι υπέφεραν από τους φασιστες του Κιέβου

Comments are closed.