Παύλος Τσίμας: Άσχημα νέα για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

Κοινοποίηση:
tsimas-1024x518

Ο Παύλος Τσίμας ξεκίνησε την εκπομπή «Αποτύπωμα» στο κανάλι του ΣΚΑΪ με αρκετές βλέψεις, αλλά δεν δικαιώνεται από την τηλεθέαση που συγκεντρώνει.

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να αναβαθμίσει το ενημερωτικό του κομμάτι αυτή τη σεζόν και επένδυσε σε τέτοιου είδους εκπομπές. Με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησαν και τα «Αποτυπώματα».

Μάλιστα, στόχος της εκπομπής που παρουσιάζει ο Παύλος Τσίμας είναι «η αναζήτηση του αποτυπώματος που αφήνει η επικαιρότητα στη ζωή μας, όταν οι εφήμερες εντυπώσεις αρχίζουν να σβήνουν», όπως αναφέρει η ταυτότητά της.

Παρόλα αυτά το παραπάνω πλαίσιο δεν έχει κερδίσει του τηλεθεατές και την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου η εκπομπή του Παύλου Τσίμα συγκέντρωσε πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό κατέγραψε μόλις 2,7%, ενώ στο γενικό το, επίσης, χαμηλό 6,5%.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ποιος μπορει να παρακολουθησει αυτον τον απλυτο κομμουνιστη που οταν ακουει για Ελλαδα,Σημαια, πατριδα,θρησκεια,οικογενεια,βγαζει σπυρακια,ενας…..”δημοσιογραφος” μισελληνας που ποτε του δεν πηρε θεση σε οτιδηποτε αντεθνικο και συκοφαντικο για την Ελλαδα εχουν πει.Το κομμουνι της χειροτερης αριστερης ιδεολογιας,το κολληταρι του Χριστοφορακου του σκανδαλου της siemens που παρακολουθουσαν παρεϊτσα ποδοσφαιρο στο εξωτερικο οταν το εψαχνε η Ελληνικη δικαιοσυνη για το σκανδαλο,που την ειχε κοπανησει στο εξωτερικο,ας προσεξουν και οι καναλαρχες αυτους τους αριστεροκομμουνιστικους κνιτες δεν εχουν περαση πια στην ΤΥ ο κοσμος τους εχει παρει χαμπαρι και τους συχενεται οπως ο διαολος το λιβανι!!!!!!

  2. ποιος μ@λ@κ@ς παρακολουθει αυτον τον μ@λ@κ@??

  3. Με λαμπρές σπουδές στην Μόσχα. Διευθυντής του 902FM του ΚουΚουε. Το 1991 απεχώρησε από το κκΠερισού για το κκΚουμουνδούρου του Κύρκου μαζί τότε και ο έφηβος Τσίπρας.
    Προσελήφθη από τον Χρήστο Λαμπράκη στον ΔΟΛ, γνωστή γιάφκα κομμουνιστών.Όταν έκλεισε λόγω χρεών ο αρχικομμουνιστής Τζίμας προσελήφθη από τους Αλαφούζους. ΚΑΘΗΜΕΙΝΗ, Sky επίσης γιάφκες προδοτών κομμουνιστών κ φιλελέδων.

  4. Ευτυχως για να καταλαβαινουν ποσο λιγοι ειναι αυτοι οι δοσιλογοι δημοσιογραφοι

Comments are closed.