«Πατριωτική σαλάτα»: Υποψήφιοι με τον Πατούλη Μυλωνάκης και Αϊβαλιώτης

Κοινοποίηση:
ΣΑΛΑΤΑ

Με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη συντάσσεται για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο δημοσιογράφος και τ. Βουλευτής, Αντώνης Μυλωνάκης.

Την ανακοίνωση έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του Αντώνη Μυλωνάκη, ως υποψήφιου Περιφερειακού́ Συμβούλου Ανατολικής Αττικής, στην Παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική».

«Υποδέχομαι στην οικογένεια της «Νέας Αρχής για την Αττική ένα ενεργό συμπολίτη μας που έχει διαπρέψει στον τομέα του κι έχει υπηρετήσει με σθένος τη χώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γ.Πατούλης.

Ο Αντώνης Μυλωνάκης ήταν βουλευτής με την Ελληνική Λύση. Ο ίδιος αποχώρησε από το κόμμα ένα μήνα πριν τον πρώτο γύρο των εθνικών εκλογών τον Μάιο, όταν ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος ανακοίνωσε ότι θα εξορίσει σε άλλες εκλογικές περιφέρειες από αυτές που εκλέχθηκαν τρεις βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Μυλωνάκης.

Βουλευτές τους οποίους κατηγόρησε ο Κυριάκος Βελόπουλος για υπόγειες συμφωνίες με τη ΝΔ. Τα ίδια και ο Κωστής Αϊβαλιώτης, ο οποίος κατέβηκε με το ΕΑΝ στις πρώτες εθνικές εκλογές και δεν βρήκε την ψήφο του.

Ο πρώτος κατεβαίνει ανατολικά και ο δεύτερος στα βόρεια!

Τι γραμμάτια ξεπληρώνονται εκεί; Πώς έγιναν αυτές οι συμφωνίες;

Τι σαλάτα έχουν φτιάξει εκεί στην δεξιά πολυκατοικία;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗ: ΤΟ 1986 ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ. ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΛΥΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ (ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΤΟΥΛΑΚΗΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ Ο.Φ.Α. (ΟΠΟΥ ΦΥΣΗΞΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ)

  2. Καρατζαφυρεροπαιδο κι ο Πατουλης! Γιομωσε ο τοπος….πατριωτες!
    Αντε ουστ λαμογια! Φαγατε μεζε δεν φαγατε?

  3. Άρα δεν είχε και πολύ άδικο ο Βελό τελικά…… Α, ρε Ελλάδα τι τραβάς…..

  4. ΤΑ @@ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ… ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ

  5. Ρε Μυλωνάκη, τι δουλειά έχεις εσύ στους ανθέλληνες ψευτοδεξιούς των Πρεσπών, που καίνε μέχρι και στρατιωτικές αποθήκες με πυραύλους; Καλά ο Αιβαλιώτης ψήφισε και μνημόνια και νόμιζε ότι θα τον ψηφίζαμε αλλά ξυπνήσαμε όταν μας μας πούλησε ο Καρατζαφέρης. Όπως έχει πει ο Ηλίας Κασιδιάρης, μαύρο σε όσους ψήφισαν μνημόνια και Πρέσπες και στα τσιράκια τους!

  6. Όταν μπει το δάχτυλο στο μέλι, άντε να το βγάλεις μετά….!!

  7. όποια σαλάτα και να έχουν φτιάξει μόνοι τους θα τη φάνε

Comments are closed.