Πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου: «Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι ομοφυλόφιλοι»

Κοινοποίηση:
stylianos-karpathou

Ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου τοποθετήθηκε, σε τηλεοπτικό σταθμό, σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

«Όλοι αποζητούμε το φυσιολογικό. Να δούμε αυτή η φύση μάς λέει ότι είναι θεμιτή κατάσταση η ομοφυλοφιλία; Δεν ξέρω αν υπάρχει ευτυχία ή έρωτας ανάμεσά τους. Δηλώνουν ευτυχισμένοι αλλά είναι μέσα στη θλίψη, δηλώνουν αγάπη αλλά είναι μέσα στο μίσος» είπε ο ιερέας.

«Δεν είναι κοινωνικό θέμα. Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι άνθρωποι», πρόσθεσε στη συνέχεια με τον δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο να παρεμβαίνει και να του λέει πως τον προσβάλλει με τα λόγια του.

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος και κυρίως οι άνθρωποι εκείνοι που υφίστανται τον βιασμό», συνέχισε ο Στυλιανός Καρπαθίου, για να ρωτηθεί για τι πράγμα μιλάει.

«Με συγχωρείτε κύριε, δεν υπάρχει βιασμός; Η φύση διαφορετικά ορίζει τα πράγματα. Ακόμα και καθαρά ιατρικά, αυτό το οποίο κάνετε είναι απολύτως αφύσικο» και πρόσθεσε: «Δικαίωμα έχετε αυτό το οποίο θέλετε να είστε, αλλά στο σπίτι σας.

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το κάνετε δημόσιο θέαμα. Δεν θα επιτρέψω ποτέ στα παιδιά μου να τους κάνετε προπαγάνδα. Με καλέσατε να σας πω κάποια πράγματα. Είστε σε λάθος δρόμο».

«Αν θέλετε να περάσετε τις ιδέες σας, είναι διαστροφικές» είπε ακόμη στον Γιάννη Πουλόπουλο. «Με λέτε διαστροφικό;» τον ρώτησε. «Ναι σας λέω διαστροφικό» απάντησε ο ιερέας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Ήρεμος λογικός με γνώση και επιχειρήματα.
    ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ
    Και όποιος έπιασεν, έπιασεν.

  2. Τεκνοθεσια σημαίνει υιοθεσία ή κτ αλλο;
    Μήπως σημαίνει παρένθετη μητέρα; την ίδια στιγμή που Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τη μη εργαλείοποίηση της γυναίκας;
    Σωστό δουλεμα. Εκτός κιαν νομίζει οτι είμαστε ηλίθιοι σαν αυτον

  3. Εύγε πατερα!
    ‘Τῆς ξηρανθείσης συκῆς διά τήν ἀκαρπίαν τό ἐπιτίμιον φοβηθέντες, ἀδελφοί….’

    Για πολλοστή φορά ο π. Στυλιανός Καρπαθίου με εκπλήσσει θετικά.. Απορώ πως μπόρεσε να κάνει σοβαρή συζήτηση και άντεξε στο πλατό της καθυστερημένης ξανθιάς και των άκαρπων συκιών 😂

  4. Επειδής βλέπω πως αυτό το άρθρο μαζεύει σχόλια σας παρακαλώ επιτρέψτε μου αγαπητό μακελειο να γράψω κάτι εκτός θέματος.Στα αντικαρκινικά νοσοκομεια Μεταξά και Θεαγένειο δεν υπάρχουν ασθενείς πρόσφυγες,λάθρο,επενδυτές από Συρία,Ιράκ,Αίγυπτο,Λιβυη και από Αφρικανικές χώρες.Τι συμβαίνει?Ένας δημοσιοκαφρος έχει κακαλα για να ερευνήσει?Πάει κανενός ο νους στον αφανισμό της ελληνικής φυλής?Πάει στη αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού?

    1. Έχουν τα γονίδιά του σατανα αυτοί κύριε Λεμονίδη μου

    2. Δεν τους πιάνει τπτ αυτούς κύριε. Έχεις δει γύφτο με γυαλιά;

  5. ο Ιησους Χριστος κατα την κριση των εθνικων(ολα τα εθνη εκτος των ιουδαιων) θα δανειστει τη φραση του γαρδελη και θα πει σολες τις συκιες:”Με θυμασαι ρε φουστη??”
    η πλακα ειναι οτι η συκια ειναι συμβολο των ιουδαιων…οι οποιοι ειναι οι ιδιοι που προωθουν την ομοφυλοφιλια-παιδεραστια…το μεγαλυτερο τρολ ο Θεος!

  6. Αυτοι που τον καλεσαν φταινε ,περιμεναν να ακουσουν κατι ομορφο και σοβαρο απο εναν μορφωμενο ιερεα και ακουσαν ενα παραληρημα μισους προς καθε κατευθυνση .,

    1. Αγάπη είναι να λες στον άλλο την αλήθεια και αυτό έκανε ο ιερέας.

  7. Παραξηγήθηκαν οι ανώμαλοι που πήγανε να διδάξουν σε παιδιά δημοτικού το τρίτο φύλο! Άξιος Δέσποτα. Ας τα δουν αυτά οι Μητρο-μπολίτες που διαφήμιζαν το εμβόλιο της μίζας και των φαρμακευτικών αντί να βγουν μπροστά τώρα που πάνε οι νεοταξίτες και τα τουρκοκάναλα των εφοπλιστών να καταστρέψουν τα Ελληνόπουλα. Την ίδια ώρα που επιδιώκουν την αντικατάσταση μας από μουσουλμάνους αλλοδαπούς στους οποίους δίνουν και επιδόματα που δεν δίνουν σε Ελληνόπουλα! Δεν θα περάσει ο Νόμος, όλοι στους δρόμους Στέφανε για τα παιδιά σας.

  8. ΑΞΙΟΣ & ΠΑΝΑΞΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ…ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑ…

  9. αξιος ο πατερας! τα ειπε ολα! ειδικα οτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν θλιψη και μισος…περιεγραψε τη συντριπτικη πλειοψηφια της κοινοτητας των ομοφυλοφιλων….και οποιος διαφωνει ας σχολιασει απο κατω να το συζητησουμε…

  10. παλαιοημερολογιτης φελοπουλικος τρελοπαππας

    1. Άλλαξε όνομα λουγκρα καί από Έλλην γνήσιος κάντο Έλλην οπίσθιος. Αν η τρύπα σου από την πολλή χρήση χωράει νταλίκα δεν σού φταίει ο ιερωμένος.

  11. Ενταξει κανονικα δεν χρειαζεται ολοκληρη επιστημονικη αναλυση για την ανωμαλια και τη διαστροφη της ομοφυλοφιλιας, ειναι ολοφανερο, το καταλαβαινουν ακομα και αυτοι οι ιδιοι που την υπερσπιζονται με τοση λυσσα ειτε ειναι ομοφυλοφιλοι ή δημοσιοκαφροι ή πολιτικοι ολοι καταλαβαινουν πολυ καλα τι διαστροφη υποστηριζουν απλα υποστηριζουν ατζεντα και ατζεντες επι αμοιβη και καποιοι ειναι δεμενοι δεν μπορουν να κανουν διαφορετικα. Οποτε το να επιχειρηματολογεις με τετοια ατομα δεν εχει νοημα γιατι δεν εχουν διαθεση να καταλαβουν, αλλωστε τι να καταλαβουν; Ακομα και οι ομοφιλοφιλοι οι ιδιοι εχουν ψυχικα προβληματα, τυψεις, μερικοι προσπαθουν να αλλαξουν, αυτο ολο σε πολλους δημιουργει μισος και κακιες κλπ αυτα ειναι ολα πολυ γνωστα. Το οτι καποιος ειναι εθισμενος πχ στα ναρκωτικα και δεν μπορει να ξεφυγει μπορει να εχει τη συμπαθεια μας και την κατανοηση μας αν αναγνωριζει το λαθος του αλλα δεν θα πουμε κιολας ζητω οι ναρκωμανεις ουτε τα ζητω τα ναρκωτικα. Γινονται αντικειμενο εκμεταλλευσης απ τη νεα ταξη πολλοι αθελα τους και καποιοι που τους καπελωνουν ως αντιπροσωποι τους δεν ειναι καν ομοφυλοφιλοι αλλα πρακτορες συμφεροντων και παιζουν θεατρο.

  12. Μπράβο πατερ! Το είδα.. Πήγατε στην Κ. καινουριου το πρωί και το μόνο μέλημα τους ήταν να σας βγάλουν εκτός εαυτού, παίζοντας το παιχνιδάκι τους. Όμως εσείς ορθά τοποθετηθηκατε και βάλατε στην θέση τους την τανα και τον ντιντι μαζί.

  13. Κατά φύσιν είναι ό,τι προάγει και δημιουργεί ζωή και παρά φύσιν είναι ό,τι δεν μπορεί να δημιουργήσει ζωή. Η ομοφυλοφιλία είναι παρά φύσιν γιατί δεν δημιουργεί ζωή. Αν βάλεις 2 άντρες σε ένα νησί μετά από 100 χρόνια δεν θα βρεις τίποτα, αν βάλεις έναν άντρα και μια γυναίκα μετά από 100 χρόνια θα βρεις 50 ανθρώπους. Η ίδια η φύση οδηγεί στον μαρασμό και στον θάνατο ό,τι δεν δημιουργεί ζωή. Η φύση ενθαρρύνει την ζωή, εδώ φτύνεις το κουκούτσι από ένα πορτοκάλι και φυτρώνει δέντρο.

    1. Κάτι δεν προσλαμβάνω καλά φίλε μου. Αν από ένα ζευγάρι προκύψουν απόγονοι πέραν των τέκνων τους τότε έχουμε εκφυλισμένα άτομα αιμομιξίας. Αδάμ εύα, κάιν άβελ κτλ.
      Όμως είναι σωστή η παραδοχή σου πως, τα είδη διαιωνίζονται από ετερόφυλα ζεύγη.
      Καλημέρα.

  14. Πατέρα Στυλιανέ μπράβο σου, πετσόκοψε τους παλιόπουστες και την κουλοσυμμορία.

  15. Η αριστερα τα κανει ολα. Δεξιος ιδεολoγοα που δεν παιρνει ειναι εναντιον αυτων των πραγματων και της woke ατζεντας. Οπως ελεγε και ο Μιχαλολιακος δεν πρεπει να σεβομαστε ουτε να τιμουμε την αριστερα και τους αγωνες της.

  16. “Αδυνατουμε να καταλαβουμε” τα ειπες ολα….

  17. …ενώ οι υπόλοιποι είναι καρπερες…συκιές?
    Ήμαρτον με την παρομοίωση.

  18. Την πλύση εγκεφάλου που δεχόμαστε περί ομοφυλόφιλίας.
    Ο ευρωπαικός πολιτισμός αυτοκτονεί με δαύτους και με τους μετανάστες και ταυτόχρονα τους προωθεί.
    Αλλά έτσι παρακμάζουν οι πολιτισμοί ιστορικα οταν επιταχύνουν το τέλος τους.

Comments are closed.