Πατέρας αποκεφάλισε με δρεπάνι τη 13χρονη κόρη του επειδή το κοριτσάκι ερωτεύτηκε κάποιον μεγαλύτερο της

Κοινοποίηση:
apokef1

Ένα 13χρονο κοριτσάκι από το Ιράν αποκεφαλίστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα επειδή ερωτεύτηκε έναν μεγαλύτερο της. Ο παιδοκτόνος μετά την αποτρόπαια πράξη του πήγε και παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημα του που όπως είπε το έκανε για λόγους τιμής.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά η Romina Ashrafi είχε γνωρίσει έναν 35χρονο άνδρα τον οποίο και ερωτεύτηκε. Σχεδίαζε να πάει να ζήσει μαζί του και να παντρευτούν. Όταν το ανακοίνωσε στον πατέρα της εκείνος διαφώνησε αλλά η κουβέντα έμεινε μέχρι εκεί.
Την επόμενη μέρα ο πατέρας πήρε ένα δρεπάνι από την αποθήκη και εκεί που η κόρη του καθόταν αμέριμνη στο σπίτι, την αποκεφάλισε. Κάτω από άλλες περιπτώσεις ο δολοφόνος θα αντιμετώπιζε τη θανατική ποινή. Όμως επειδή είναι συγγενής πρώτου βαθμού και κηδεμόνας της κοπέλας ο Ισλαμικός Ποινικός Κώδικας τον απαλάσσει από το «qisas» δηλαδή την «αντίποινα σε είδος». Ο νόμος της Σαρία αναφέρει ότι μόνο τα άμεσα μέλη της οικογένειας επιτρέπεται να απαιτήσουν εκτέλεση για τη δολοφονία ενός συγγενή τους και κανείς από το σόι της κοπέλας δεν βγήκε να ζητήσει κάτι τέτοιο για τον πατέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τετοια θα δουμε και στην ελλαδα συντομα …Μας εφεραν μεσα στη χωρα αυτα τα ισλαμικα αποβρασματα και αν δεν αντιδρασουμε(αν και φοβαμαι οτι ειναι ηδη αργα) θα ζησουμε νεα “τουρκοκρατια” μονο που αυτη τη φορα δεν θα υπαρχει σωτηρια γιατι κανουν αντικατασταση πληθυσμου …μεσα στη δεκαετια θα ειναι περισσοτεροι απο εμας και τοτε θα τους δωσουν εντολη να μας κοψουν τα κεφαλια….Ξυπνατε εχουμε πολεμο …το ισλαμ με τον στρατο του ειναι εδω… και εχουν ξεκινησει ηδη τον προσηλυτισμο τους ! Υπαρχουν καναλια μουσουλμανων στο ελληνικο youtube και ηδη τους παρακολουθουν πολλοι ελληνες και τους εχουν αποχαυνωσει τοσο με τα ψεματα που λενε και με το πως παρουσιαζουν τους εαυτους τους και την θρησκεια τους…ηδη εχουν πεσει στη παγιδα τους πολλοι χαζοχριστιανουληδες και τρωνε σαν ψωμακι ζεστο οτι τους σερβιρουν τα ισλαμοπιθηκια ! Αυτες οι ειδησεις που ακουμε κατα καιρους απο ιραν-ιρακ- πακισταν αφγανισταν… σε πολυ λιγο δεν θα ειναι ειδηση απο την ασια αλλα ειδηση απο την διπλανη πολυκατοικια !!!!

  2. Οι επενδυτές σας
    Σύντομα και στο ελλαδιστάν καθίκια

  3. Καλα εκει ειναι πιο τριτοκοσμικοι και απο εμας παντρευονται απο τα 13 τους και η παιδεραστια θεωρειται και φυσιολογικη εφοσον συνέχουν σε αυτο ολοι στην οικογενεια

    1. Έλα, όμως, Γιάννη Λάκωνα, που η συγκεκριμένη ράτσα, οι Πέρσαι, είναι “σαρξ εκ της σαρκός μας”, μακρινά εξαδελφάκια, ένα πράγμα….. Ασχέτως του γεγονότος ότι αναμετρηθήκαμε στρατιωτικά πλείστες όσες φορές, προ Χριστού, να μην λησμονούμε ότι την χώρα τους, την αποίκισε ο Περσεύς, εξ’ ου και τ’ όνομα….. Ακόμη και σήμερα, ως Ιρανοί, δεν παύουν να τρέφουν φίλια προς εμάς αισθήματα….. Βλέπεις, το αίμα νερό δεν γίνεται….. Ακόμη και φυσιογνωμικά, τους βλέπεις, τους σημερινούς Πέρσες ότι έχουν σχεδόν αμιγώς λευκά χαρακτηριστικά, δεν είναι Αραβόφατσες, σιχάματα….. Δυστυχώς, το Ισλάμ τους μετάλλαξε πλήρως, και αυτούς, στο πέρασμα του χρόνου, αν και η Περσία, έως την ανατροπή του Σάχη, το 1979, διατηρούσε μία έντονη κοσμικότητα, μία δυτικοτροπία, τόσο στην κρατική δομή & οργάνωση. όσο και στην καθημερινότητα, μακριά από θρησκευτικές ακρότητες, οι οποίες ούτως ή άλλως δεν σύνηδαν με το σηιτικό Ισλάμ που έχουν ασπαστεί…… Μολαταύτα, ένα τέτοιο περιστατικό, μόνο φρίκη μπορεί να μας προκαλέσει, και να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε πόσο αυτός ο ριζοσπαστικός Ισλαμικός φονταμενταλισμός που επεβλήθη στην Περσία από το 1979, μετέτρεψε επί τα χείρω ακόμη και αυτούς, τους κατά τ’ άλλα μετριοπαθείς σηίτες…..

Comments are closed.