Πατέρας Καρολάιν: «Η Λυδία αλλάζει επώνυμο, την έβαλαν κρυφά να μιλήσει με τον δολοφόνο της μητέρας της»

Κοινοποίηση:
BABIS-ANAGNOSTOPOULOS

Απόφαση που θα υλοποιηθεί βάσει του νόμου είναι, κατά τον πατέρα της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της στα Γλυκά Νερά, η αλλαγή του επιθέτου της μικρής Λυδίας, ώστε να μην φέρει το επίθετο του ανθρώπου που δολοφόνησε την μητέρα της, τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Υπάρχουν δύο σκέψεις για το νέο επίθετο της μικρής Λυδίας: να της δοθεί το επώνυμο Κράουτς, όπως έλεγαν στο πατρικό επίθετο και την μητέρα της ή να λάβει το επίθετο του Φιλιππινέζου συζύγου της αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, κοντά στους οποίους ζει τις τελευταίες εβδομάδες το κορίτσι, μαζί με την γιαγιά του και μητέρα της Καρολάιν.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτός ο πατέρας έχει αρχίσει και συμπεριφέρεται παράξενα. Όλοι καταλαβαίνουμε τον πόνο του για τον χαμό της κόρης του, αλλά η κακία που τον έχει πιάσει με τους συμπεθέρους δεν στέκει. Αν τυχόν έχει αποδείξεις (που δεν έχει) ότι αυτοί έβαλαν τον γιο τους να σκοτώσει την κόρη του, να τις παρουσιάσει στην δικαιοσύνη για να κάνει την δουλειά της. Αυτό με την οικογενειακή ευθύνη είναι κάτι που το είχαν οι Ναζί, οι Σοβιετικοί και οι Ισραηλινοί. Κι αν τυχόν φέρει σαν δικαιολογία το ότι τέτοιοι γονείς μεγάλωσαν τέτοιο γιο, να του θυμίσω τα σχόλια της επιτροπής για τους γονείς που επέτρεπαν σε ανήλικη να έχει σχέση με κατά πολύ μεγαλύτερο της πιλότο (σχόλια που προκάλεσαν αντιδράσεις). Επιτέλους ας καταλάβει ότι και οι συμπέθεροι είναι παπούδες και έχουν κι αυτοί δικαιώματα και πονούν κι αυτοί (διπλά, γιατί χάσαν την νύφη τους και ο γιος τους είναι δολοφόνος).

Comments are closed.