Πατέλης: «Σύντομα θα έχουμε γκέι πρωθυπουργό στην Ελλάδα» – Θα έχουμε ή έχουμε;;;;

Κοινοποίηση:
patelis

Ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, ο οποίος έχει παντρευτεί με άντρα στη Μεγάλη Βρετανία, βρέθηκε στην εκπομπή του Λιάγκα και της Σκορδά για να απευθύνει κάλεσμα σε όλους να βρεθούν στο Gay Pride της Αθήνας.

Αφού έκανε αναφορά στην προσωπική του ζωή εξομολογούμενος πως στα 33 του χρόνια αποδέχτηκε και είπε σε όλους τις ερωτικές τους προτιμήσεις, πέρασε στο pride που θα γίνει στην Αθήνα απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους μιας και θα βρίσκεται κανονικά σε περίπτερο να υποδεχθεί κόσμο.

Ο Γιώργος Λιάγκας στο τέλος της συνέντευξης τον ρώτησε πόσο μακριά είμαστε από το να δούμε έναν γκέι πρωθυπουργό στην Ελλάδα και ο ίδιος απάντησε πως όλα είναι πιθανά και είναι κάτι που θα το δούμε σύντομα.

Φυσικά, αυτό παρουσιάστηκε ως… εξέλιξη της ελληνική κοινωνίας που δυτικοποιείται…

Στο βίντεο μετά το 14:05 ακούγονται τα περί… γκέι πρωθυπουργού.

Σημεία της συνέντευξής του:

«Πρέπει όλοι να μπορούμε να είμαστε αυτό που θέλουμε να είμαστε και αυτό που είμαστε πραγματικά. Μια κρυφή ζωή δεν είναι μια πραγματική ζωή.

Ο πρωθυπουργός έκανε τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό, τον κ. Γιατρομανωλάκη και έκανε και την επιτροπή που θεσμικά μελέτησε το θέμα της ισότητας ΛΟΑΤΚΙ. Ο πρωθυπουργός δεν έχει κανένα θέμα, είναι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτός, επιλέγει τους συνεργάτες του με βάση τις ικανότητές τους», είπε ο Αλέξης Πατέλης και συνέχισε:

«Έχω παντρευτεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην Ελλάδα έχω υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Ελπίζω ότι θα δούμε και στην Ελλάδα να γίνεται γάμος και θα είστε και καλεσμένοι».

«Στα 33 μου πήγα από το 0 στο 100, το είπα στους γονείς, στους φίλους μου. Στη δικιά μου περίπτωση ήταν ο ίδιος να αποδεχτώ τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Ήμουν καλός μαθητής, τα είχα βάλει όλα σε κουτάκια, θα πάρω το αυτοκίνητο, τη γυναίκα, το εξοχικό, το σκυλί και σε αυτά τα κουτάκια δεν ήταν αυτό. Μέχρι που κατάλαβα ότι στη ζωή για να είσαι ευτυχισμένος πρέπει να αποδεχτείς αυτό που είσαι», εξομολογήθηκε ο Αλέξης Πατέλης και ανέφερε για τους γονείς του: «Οι γονείς μου είναι πάρα πολύ υποστηρικτικοί».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Καλα θα κανουν οι νεοδημοκρατες να διωξουν τον κουλη και την παρεα του αν δεν θελουν να καταντησουν σαν Θασοκ،Ευχομαι να υπαρχουν ακομη νεοδημοκρατες και οχι μονο οπαδοι του μηζοτακη στν ΝΔ،

  2. Γιατί δεν έχουμε ήδη τέτοιον??? Όλη η Ελλάδα το φωνάζει…

  3. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΣΤΕΛΗ : OTAN ΗΤΑΝ ΜΩΡΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΕ?
    Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ Ή Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ?
    μηπως απο εκει ξεκινησαν ολα? παιδικες αναμνησεις ή παιδικα απωθημενα?

  4. τι γλυκό.. Κρίμα να μην έχω ένα γιο να του τον δώσω για σύζυγο

  5. ρε Συνέλληνες, πόσο μαλθακοί γίναμε και ανεχόμαστε τα διεστραμμένα αυτά δίποδα, που ξεδιάντροπα “σχεδιάζουν” τον αφανισμό του Γένους μας ; Δεν το χωράει ο νους μου, δεν το δέχεται η συνείδησή μου, να βγαίνει μια ξεφωνημένη και με απύθμενο θράσος, να εκθειάζει το κουσούρι της, προϊδεάζοντάς μας για το πού οδηγείται το ΄Εθνος των Ελλήνων … Αφύπνιση και ξεσηκωμός, ρε Συνέλληνες … Να τους πάρουμε φαλάγγι, να εξαφανισθούν από την ιερή γη μας, ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ …

  6. Δεν θα τρελαθούν μερικοί μουσουλμάνοι και να κατέβουν στο Σύνταγμα στην γκέι γιορτή σας να γεμίσει αίμα το σύνταγμα μετά να σας δω θα σας δένουν πισταγκονα και πέταμα από το μεγάλη Βρετανία

  7. Γιατί τόσα χρόνια τι είχαμε;;;;;; Πο#στ#δες στο σώμα και στη ψυχή!!!!

  8. Αυτη ειναι η ….προοδος της χωρας απο παιδια των Ελληνων τιποτα εξαφανιζεται το Ελληνικο στοιχειο θα γεμισουμε με πισωγλεντζεδες,που θα υιοθετουν παιδια παρανομων εισβολεων,αλλωστε το ειπε και αυτος που εχουμε πρωθυπουργο,οτι την υπογεννητικοτητα των Ελληνων θα την…..αντικαταστησουμε Ακουσον Ακουσον με τα παιδια των λαθρομεταναστων,Αραγε εαν γινει το κατι τι με την Τουρκια που περιμενει στην γωνια,με ποιους θα προστατεψουμε αυτη την φουκαριαρα Ελλαδα μας με τους κολλητους του Πατελη του κολλητου της …Πρωθυπουργαρα μας ….σε λιγο μ αυτους και μ αυτες Ελλαδα ΤΕΛΟΣ !!!!!!!

  9. Η ημετέρα ηγαπημένη Πατρίς, έχει δυστυχώς ευρύτατα πληρωθεί υπό ψυχοσωματικώς ανώμαλων, ήτοι διανοητικώς παραμορφωμένων, εγκεφαλικώς ανάπηρων καί δαιμονιωδώς υπερηφάνων, ένεκα κακοηθείας, κακεντρέχειας καί σαρκολατρείας, παράγωγα κακώς διαχειριζόμενης ψευδοευημερίας (υπέρ κορεσμού), η οποία κατά κανόνα οδηγεί πρός αχαλίνωτη ασέβεια, ειδωλολατρεία, αθεοφοβία καί αποστασία εκ Θεού μέ τά αναρίθμητα ολέθρια παράγωγα τά οποία έπονται. Άπαντα τούτα τά παρόντα θλιβερά
    γεγονότα εισί προφητευόμενα καί κατατεθειμένα λεπτομερώς εις τά Χριστιανικά Ορθόδοξα κείμενα, τά οποία οφείλομεν ίνα μελετούμε καί διαβιώμεν αναλόγως. Επί παραδείγματι, ο Άγ.Ιερώνυμος είχε προείπει ότι «ότε νομιμοποιηθεί η ανωμαλία τής ομοφυλοφιλίας, τότε τό τέλος τής επί Γής ιστορίας έστιν εγγύτατα». Ως εκ τούτου, αγαπητά εν Χριστώ αδέλφια, οφείλομεν ίνα εντείνωμεν διαρκώς καί περισσότερο τάς προσπαθείας ημών πρός ευαρέστηση Τού Θεού μένοντες επαυξανόντως καί δυναμικώς εδραίοι καί θεμελιωμένοι εις τό Θείον Του Θέλημα(1) ίνα μή κλυδωνιζόμεθα (2) μέ τό παραπαίον δαιμονικό πνεύμα (3) τό οποίον κατακυριεύει, εν τή εποχή ημών, ολάκερη τήν (καταχρηστικώς ειπείν) ανθρωπότητα, εν τή οποία οι πλείστοι «ηγάπησαν καί επροτίμησαν τό ΣΚΟΤΟΣ τής παρανομίας καί ανηθικότητος»(4), έχοντες, ουχί απλώς παραβληθεί, αλλά ακραιφνώς γενόμενοι χειρίστως τών ανοήτων κτηνών (5), τά οποία (ζώα), παρ’όλη τήν έλλειψη λογικής, δέν προβαίνουν πρός ανωμαλίας ουδέ εκφεύγουν τών ορίων τών οποίων τούς έθεσε Ο Θεός». Ως εκ τούτου, ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ, ΣΕΒΑΣΜΟΥ καί ΑΓΑΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ διότι αι «ημέραι (εποχή) ημών εισίν άκρως πονηραί»(6) καί «ο καιρός συνεσταλμένος εστίν»(7), ήτοι «τό ΤΕΛΟΣ ΕΓΓΥΣ)(8), διά τούτο Ο Λόγος Τού Θεού μάς παραγγέλλει καί υπαγορεύει ίνα ευρισκόμεθα ες αεί εν «ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ»(9).
    1) Κολασσαείς Α’10…23…, Β’7
    2) Κολασσαείς Β’8
    3) Α’Ιωάν.Ε’19, Γαλ.Α’4
    4) Ιωάννη Γ’19
    5) Ψαλμ.ΜΗ’13…21…
    6) Εφεσίους Ε’16
    7) Α’ Κορ.Ζ’29
    8) Ιερά Αποκάλ.Α’5, Ι’6, ΚΒ’10
    9) Ματθ.ΚΔ’42…, ΚΕ’13, ΚΣΤ’38…41…, Μάρκου ΙΓ’23-37, ΙΔ’34…39…, Λουκά ΙΒ’35, ΙΗ’1, ΚΑ’36, ΚΒ’40…46…, Α’Θεσσαλ.Ε’2…15… Ιερά Αποκάλ.Γ’3, Πράξεις Κ’31

  10. ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Π@@ΣΤ@@@Σ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ “ΓΚΕΥ”

  11. Ο Πα(σ)τέλης υποτίθεται ότι είναι επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, κι όσες φορές έχει βγει να μιλήσει δημόσια, ασχολείται με θέματα πο@στ@δων και λοιπών ανώμαλων ψυχασθενών.
    Γι’ αυτό το χρέος είναι 200% του ΑΕΠ, ο πληθωρισμός καλπάζει με 11% και το δεκαετές ομόλογο έχει επιτόκιο πάνω από 4,5%.
    Άλλος ένας ά(χ)ρηστος.
    Άντε Πα(σ)τέλη πήγαινε στην παρέλαση πο@στοπερηφάνιας με το ταίρι σου, να το γιορτάσετε μαζί με τους υπόλοιπους ψυχανώμαλους!!!!!!!!!!!

  12. γιατι ο τουτος εδω που εχουμε τι ειναι…γαμηκουλας?!

  13. Πατελάκι ανώμαλο πουστάκι πάρε τούς οπαδους σου τούς λοατκί καί ξεκουμπίσου από τήν χώρα μας.Στήν Ελλάδα ισχύει αυτό πού εφαρμόζουν οί μεγάλοι πατριώτες Βλαδίμηρος Πούτιν καί Βίκτωρ Ορμπαν.”Ο πατέρας είναι άντρας ή μητέρα είναι γυναίκα”.Μή ξεχάσεις νά πάρεις καί τήν Κούλα μαζί σου.
    Γιάννης Λάκων

  14. Και να έχουμε ήδη, ή εάν είχαμε στο παρελθόν δεν μπορούμε να το ξέρουμε γιατί όλοι τους ως σήμερα είχαν μια γυναίκα πλάι τούς για ξεκαρφωμα …και να μην ήταν και φανατικοί Άνδρες ! Το πολύ, πολύ ο Επόμενος ή ο μεθεπόμενος να το παραδεχτεί και να μην το κρύβει δημόσια τουλάχιστον…. Μάλλον κάτι τέτοιο θέλει να μας πει ο Πατελής που βγήκε να κάνει τον λαγό για να κόψει Αντιδράσεις , οπως να γίνει πραγματικότητα αυτό που προανήγγειλε .

  15. Όταν ο γκευ πρωθυπουργός θα πηγαίνει στη Τουρκία για συνομιλίες θα του ρίχνουν και έναν….

  16. Σάπιοι ελεηνοί , Αριστεροί και Δεξιοί. Θα πέσει φωτιά να μας κάψει.

  17. Άσε μας ρε κακομοιρη που νομίζετε ότι μας επιβαλλατε τις διαστροφές σας και το γιορταζετε κι ολας. Βλαδίμηρε αγόρι μου…

  18. Ο/Η Ο Θεός γελάει με τα αρρωστημένα σχέδιά σας, ανωμαλάρες ... λέει:

    Εμ, αυτό το “ανοιχτό μυαλό” θα τον φάει τον πρωθυπουργό σου και θα καταποντισθεί στις επερχόμενες εκλογές, mandam patelis … Αυτά που λες δεν τα γνώριζαν αυτοί που τον ψήφισαν … Τώρα που τα γνωρίζουν να είσαι βεβαιότατος ότι θα πράξουν αναλόγως … Κι αυτό στο λέει ένας ΠΡΩΗΝ νεοδημοκράτης, φυσιολογικός άνθρωπος, σωστό οικογενειάρχης που τον διέπει το πνεύμα του τρίπτυχου “ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” …
    ΄Αντε ξεκουμπιστείτε, λοιπόν, από την Πατρίδα μας, ανώμαλοι ψυχή τε και σώματι, που νομίζετε ότι η Ελληνική Κοινωνία θα συμμορφωθεί με την διαστροφή σας και θα σας ακολουθήσει στον κατήφορο …
    Στο διάολο, τσογλάνια του κερατά …

  19. ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΕΧΟΥΜΑΙ?????ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΟΥ ΜΑΞΟΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ….

  20. A ΡΕ ΝΟΥΔΟΥΛΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΣΑΣ, ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΣΑΣ, ΜΠ@ΝΤΕ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ…

  21. Σύντομα;Δηλ. τώρα έχουμε γνήσιο αρσενικό;χαχαχααχαχ,γελάσαμε και σήμερα

  22. Αυτά τα τα ανθρωποειδή είναι ανίκανα ή αποτυχημένα

Comments are closed.