Πασχαλινή απόβαση στο Ντουμπάι! Οι Έλληνες σελέμπριτις κουνάνε μαντήλι στον… “μοσχαροκέφαλο” Χαρδαλιά!

Κοινοποίηση:
χαρδαλιας

Χωρίς καμία απολύτως διάθεση να απολογηθεί για τις προκλητικές της διακοπές εντός Ελλάδας αλλά και σε χώρες του εξωτερικού με τον αγαπημένο της επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με νέες δηλώσεις της επιμένει πως δεν υπάρχει λόγος να απολογηθεί διότι δεν έκανε κάτι παράνομο.


Παράνομο δεν είναι, είναι όμως – κατά το γνωστό ερώτημα – και ηθικό; Διότι το θέμα δεν είναι ότι η κ. Σπυροπούλου κάνει διακοπές σε πεντάστερα την ώρα που οι συμπατριώτες της ζουν σε καθεστώς εξαθλίωσης και δεν μπορούν να πάνε ούτε μέχρι το χωριό τους. Το θέμα είναι ότι προκαλεί το κοινό αίσθημα ενός λαού που δοκιμάζεται σκληρά, προβάλλοντας μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα σόσιαλ μίντια φωτογραφίες από τις υπερχλιδάτες διακοπές της με τον καλό της.

Ετοιμάζουν απόβαση στο Ντουμπάι
Ωστόσο, το αυτάκι της «Queen Ντίνας» δεν ιδρώνει από το κράξιμο και συνεχίζει ακάθεκτη το πρόγραμμά της. Αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες μάλλον δεν θα μας απασχολεί τόσο η συγκεκριμένη τηλεπερσόνα αλλά άλλοι εγχώριοι σελέμπριτι οι οποίοι, όπως μαθαίνουμε, ετοιμάζουν σιγά-σιγά βαλίτσες για τις πασχαλινές τους διακοπές εκτός χώρας και πιο συγκεκριμένα στο σχεδόν covid free Ντουμπάι, κουνώντας από τώρα το μαντήλι στον «στρατηγό» Χαρδαλιά. Και φυσικά, οι περισσότεροι από αυτούς θα ισχυριστούν πως το ταξίδι τους έχει επαγγελματικό σκοπό…
Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένα κρατίδιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι πόλος έλξης για τους Έλληνες που το επισκέπτονται όχι μόνο για αναψυχή, αλλά και για δουλειές μιας και κλείνοντας μεγάλες επιχειρηματικές και όχι μόνο συμφωνίες. Απόβαση θα κάνουν και πολλά μοντέλα που αναζητούν την τύχη τους στο Ντουμπάι αλλά και στο Αμπού Ντάμπι όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα κορίτσια μας.
Υπενθυμίζεται για παράδειγμα πως, η πρώην Σταρ Ελλάς μας, Ιωάννα Μπέλα βρίσκεται στο Ντουμπάι τους τελευταίους 4 μήνες και εργάζεται ως μοντέλο φυσικά, με μεγάλη επιτυχία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. κι εμεις οι φτωχοι που θα παμε που θα ψωνισουμε? με Σκλαβενιτη και Μιραν ελπιζω

Comments are closed.