“Παρών” θα ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στη συμφωνία μερικής οριοθέτησης ΑΟΖ με την Αίγυπτο

Κοινοποίηση:
tsipras

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η διευρυμένη συνεδρίαση του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη στάση του κόμματος στη ψηφοφορία για τη συμφωνία μερικής οριοθέτησης ΑΟΖ με την Αίγυπτο.

Όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση, η αξιωματική αντιπολίτευση θα ψηφίσει «παρών» στη συμφωνία με την Αίγυπτο ενώ θα υπερψηφίσει τη συμφωνία με την Ιταλία.

Υπενθυμίζεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν δύο τάσεις. Από τη μια ορισμένοι υποστήριξαν – σε γραμμή Κοτζιά – ότι η συμφωνία με την Αίγυπτο είναι επιβλαβής και πρέπει να καταψηφιστεί και από την άλλη (βουλευτές των 53+ και «Γέφυρα») υπογράμμισαν τα θετικά της συμφωνίας ζητώντας να υπερψηφιστεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η Τσιπροπαρεα των αρλουμπολογων ασκει κριτικη στην κυβερνηση και καλα κανει, μονο που αυτοι ηταν χειροτεροι απο τους σημερινους φοβικους, καραγκιοζηδες που τους γελοιοποιει καθημερινα ενα τουρκοκαραβο που …αλωνιζει μεσα στα δικα μας χωρικα υδατα και αυτοι το κοιτουν αδρανεις!!!!!!! Εσεις της Τσιπροπαρεας γιατι δοσατε στο απολυτο τιποτα, στα Σκοπια, τα παντα;;;;;;;;; Ονομα, γλωσσα και εθνοτητα και ονομασατε τους γυφτους Μακεδονες εκτελοντας και σεις εντολες της προβατινας του Βερολινου!!!!!!!! Αντε χαθητε ολοι σας!!!!!!!

  2. ΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Παρών η μεργκελ λέει για την Αίγυπτο ο ξεπουλημενος, ο αλήτης ,ουστ αποβρασμα της κοινωνίας

  4. Και καθολου να μην ξαναμπεί στη βουλη θα κάνουμε λιτανεία 😉

  5. Όταν διατάζει το αφεντικό ο Κοτζιάς, οι άλλοι στέκονται σούζα.

Comments are closed.