Παρουσιάστρια MEGA: «Κατέρρευσα, προσπαθούσα να δείχνω ότι δεν συμβαίνει τίποτα»

Κοινοποίηση:
111

Την πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή της στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό 7 Μέρες Tv,γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA.


Η Στέλλα Γκαντώνα, αποκάλυψε ότι η πιο δύσκολη στιγμή της στον αέρα μέχρι σήμερα, ήταν η πυρκαγιά στο Μάτι.

Όπως ανέφερε: “Δεν μπορούσα να διαχειριστώ ότι είχαν χαθεί τόσες ανθρώπινες ζωές. Νομίζω ότι ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου, γιατί κατά τα άλλα δεν με αγγίζουν ούτε οι ώρες δουλειές, ούτε ο κόπος που απαιτείται προκειμένου να φέρω εις πέρας ένα ρεπορτάζ. Ξέρεις, όσοι βγαίνουμε μπροστά από τις κάμερες, μοιάζουμε λίγο με τους ηθοποιούς. Μπορεί να έχεις χάσει ακόμη και ένα δικό σου άνθρωπο και πρέπει να βγεις στην τηλεόραση χαμογελαστός”.
Μάλιστα όπως είπε της έτυχε στιγμή προσωπικής απώλειας κατά την οποία έπρεπε να βγει στον αέρα.

“Ναι. Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνες από την ημέρα που έφυγε από την ζωή η γιαγιά μου. Ήμουν στον αέρα της εκπομπής, όταν μου το ανακοίνωσαν. Κατέρρευσα… Προσπαθούσα να δείχνω ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Ό,τι και αν βιώνεις, οφείλεις να είσαι παρών”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ααα το τσαημενο…. Βρε ουστ κουραδες! Κομμάτια να σας δούμε , να γελάσουμε λιγάκι , αχρεία υποκείμενα , λαμόγια του κερατά!

  2. Δηλαδή, θέλεις να μας πεις μανδάμ, ότι την ώρα που παρουσίαζες την εκπομπή, σου ψιθύρισαν από το κοντρόλ, μέσω του ακουστικού, ότι πέθανε η γιαγιά σου (!!!) … Και γιατί δεν περίμεναν να σε ενημερώσουν όταν θα έκλεινες την εκπομπή ; Τί επεδίωξαν και επέδειξαν τέτοια βιασύνη ; ΄Ηθελαν να τεστάρουν την ψυχραιμία σου ή πίστευαν ότι μπορούσες να νεκραναστήσεις την γιαγιά ; Εγώ, απ΄ό,τι ξέρω, τέτοια ζητήματα δεν τα ανακοινώνουν on air … Εκτός κι αν γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι θέτεις την καριέρα σου πάνω από την ανθρώπινη απώλεια (και μάλιστα προσφιλούς προσώπου) …

Comments are closed.