Παροπλισμένο αυτοκίνητο του ΣΚΑΪ η θωρακισμένη Μερσεντές που χρησιμοποιούσαν τα θύματα της δολοφονίας στον Κορυδαλλό

Κοινοποίηση:
Koridallos

Ανακοίνωση σχετικά με την φερόμενη εμπλοκή οχήματος στη μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε χθες βράδυ στον Κορυδαλλό εξέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Ο όμιλος «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. » (ΣΚΑΪ) επιβεβαιώνει πως το αυτοκίνητο είναι στην κατοχή του από το 2010, αλλά είναι εδώ και καιρό παροπλισμένο και δεν υπάρχει γνώση για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Ο όμιλος συνεργάζεται με τις Αρχές για τις έρευνες.

Κατά πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο γίνεται αναφορά στην ανακοίνωση, είναι η θωρακισμένη Μερσεντές στην οποία βρίσκονταν τα δύο θύματα της δολοφονικής επίθεσης όταν «γάζωσαν» το αυτοκίνητο με 45 σφαίρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο για μεγάλο διάστημα και δεν γνωρίζουμε πως βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ+ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

  2. Καλά, θωρακισμένη ήταν; και πως έγινε σουρωτήρι; αν δεν ήταν δηλαδή θωρακισμένη θα είχε εξαϋλωθεί;;;

  3. Πιστέυω να το ψάξετε και οχι να το περάσετε στο ντούκου λόγω συναδελφικής αλληλεγγύης!!!!

  4. “”…………….και δεν γνωρίζουμε πως βρέθηκε ……………”””” 🤣🤣🤣🤣 ρωτηστε τα ουφος, τους τζοιμανς, τους αμις και τσου γειτὀνους!!!!!!!!!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣 τετοια χωρα ουτε στα ονειρα σας!!!!!!!!!!!!!! 👏👏👏👏👏

  5. ΒΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ…………………………………..

  6. Το παράρτημα του Αλαφούζου το έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Ο συνδεσμητης ταξιτζής της θ7 χρησιμοποιούσε θωρακισμένη μερσεντες του Σκάι. Ώρα είναι να αρχίσει βα εκφωνεί το δελτίο του Σκάι ο τσουκαλάς στη θέση της κοσιωνη.

  7. Σε αυτή τη χώρα όλοι έχουν άγνοια !!! Κανένας δεν ξέρει και δεν γνωρίζει τίποτα !!! Αρε πόσο πιο μ@λ@κες είστε…που περνάτε εμάς για μ@λ@κες !
    Έρχεται πορτο-σαλτα και γ@μ#σου… Σπαρτιατικού τύπου τσ@που…που θα τη γλύφεις και δε θα λιώνει…!!! Πιπ@..κ@λο κι εμπλοκή…Αρουλ@ !!!
    Τουρκοκ@ριολ€ς από εσάς θα αρχίσουμε….τις βίζιτες…η τελευταία Μέγαρο !!! Ερχόμαστε….

Comments are closed.