Παραλίγο να πεθάνει την ώρα που πουλούσε σε βαζάκι την πορδή της! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΑΤΤΟ

Η νέα της δουλειά είναι εξίσου ενδιαφέρουσα με την προηγούμενη.

Η Stephanie Matto, η οποία παραδέχτηκε ότι πούλησε την πορδή της στους θαυμαστές της βάζοντάς την σε βάζα, νοσηλεύτηκε ενώ προσπαθούσε να καλύψει τις έντονες απαιτήσεις. Η Matto ανακοίνωσε ότι δεν θα κάνει πλέον αυτή τη δουλειά και έδωσε πληροφορίες για το νέο της επάγγελμα. Η Matto είπε ότι θα διδάξει όσους θέλουν να πουλήσουν την πορδή τους.

ΜΑΤΤΟ 2

Η Stephanie Matto έγινε γνωστή όταν εμφανίστηκε στο 90 Day Fiance, έναν διαγωνισμό όπου οι single περνούν 90 ημέρες με έναν νέο σύντροφο για να βρουν αγάπη. Δημιούργησε έναν δικό της λογαριασμό OnlyFans αφού έγινε διάσημη στο πρόγραμμα, ανακοίνωσε ότι πήρε την πορδή της και την έβαλε σε βάζα σύμφωνα με τις επιθυμίες των θαυμαστών της.

ΜΑΤΤΟ 3

Παραδέχτηκε ότι κέρδιζε 147 χιλιάδες € το μήνα χάρη στη δουλειά που παρήγαγε, νοσηλεύτηκε λόγω ειδικής δίαιτας που έκανε για να αλλάξει τη μυρωδιά του αερίου της.

ΜΑΤΤΟ 4

Νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα που έμοιαζαν με έμφραγμα και έπρεπε να αποσυρθεί από την καριέρα της.

ΜΑΤΤΟ 5

Εξηγώντας ότι δημιούργησε μια πλατφόρμα για να εκπαιδεύσει τους θαυμαστές του σχετικά με τον φαινομεναλισμό μετά τη συνταξιοδότησή της, η Matto είπε: “Δεν με πειράζει να μοιράζομαι εμπορικά μυστικά. Μου αρέσει να μοιράζομαι πληροφορίες. Δεν έχω εμπορικούς σκοπούς. Θέλω απλώς να βοηθήσω τους ανθρώπους”.

ΜΑΤΤΟ 6ΜΑΤΤΟ 7ΜΑΤΤΟ 8

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

49 Σχόλια

  1. Πραγματικο γεγονός: είχα ρίξει δύο γερές όταν ξύπνησα νωρίς το πρωί για να πάω στη δουλειά και η από κάτω ήθελε να φέρει την αστυνομία γιατί νόμιζε ότι μετακινούσα έπιπλα στις πέντε το πρωί…
    Αγχώθηκα και σκεφτόμουν τι θα έλεγε στο πρόεδρο αν πήγαινα δε αυτόφωρο…
    Κύριε πρόεδρε δεν ήταν θόρυβος από έπιπλα…
    Από κλανιές ήταν….

  2. Μπορουν ανετα οι εφημεριδες και καθε εφημεριδα μαζι με το τευχος να δινουν δωρο κλανια των Ελληνιδων μιτουδων σε βαζακι με τρελες πωλησεις.

  3. Yπἀρχει η ανωμαλἰα της κοπρολαγνεἰας πληρὠνουν γιἀ να τοὐς χἐσει η ὀμορφη. η ουρολαγνεἰα γιἀ να τούς κατουρἠσει τὠρα έχουμε την πορδολαγνεἰα αντἰ να πἀνε τοὐς κλἀσει τοὐς κἀνει ντελἰβερι καἰ αν το προσἐξατε αρρὠστησε λὀγω τοὐ ὀτι με ειδικἠ φαρμακευτικἠ αγωγἠ ήθελε να δὠσει το δικὀ της ἀρωμα στην πορδἠ. γιἀ να λἐνε οἰ θαυμαστἐς η πορδή σου θα μοὐ μεἰνει αξἐχαστη.

  4. Μα τοσο βουλωμενη ηταν η σουφρα της και σφιχτηκε τοσο πολυ? Εδω ειμαι για να…βοηθησω 24/7!

  5. Τι θα ακουσουμε ακομα;;;; Η ανωμαλια στο μεγαλειο της!!!! Εδω χρειαζεται , που ειναι αυτος που εγραφε συνεχεια , Πουτιν ριξε πυρηνικα!!!

  6. Ασε….σε προλαβε το αλληθωρο σαμπανατο Τζουλια πριν 15ετια….μαζι με τις. πορδες..της εφυγε και λιγο πρασινοκαφε..εκει να δεις μονταζ κοψε βαλε πλανο αλλο…πολυ πορδοσκατο οι αραπηδες…γιια ρωτα τους…ξαναπανε μαζι της :))))))

  7. Τι άλλα “σκατά” θα ζήσουμε να δούμε σε αυτόν τον κόσμο; ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! Λυπάμαι για το τι θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά μας περιτρυγιρισμένα απο τέτοια φαινόμενα, ενω εμείς δεν τους τα διδάσκουμε. Θα τρομάξουν και όλοι αυτοί οι “κλανιάρηδες” θα κατακλύσουν την γη. Κοντά είναι η ώρα.

  8. Πρεπει ναχει και δυσκοιλιοτητα για να πουλαει “αυθεντικο αρωματικο” προιον!

  9. Το βαζάκι έχει μόνο αέριο ή βγαίνει και σε λοσιόν;

  10. Δώσε κουράδα εμφιαλωμένη να γίνει ανάπτυξη.

  11. πουυυ σουυυ ρε γμτ !!! τοσα χρονια οι κλανιες μας εμεναν ανεκμεταλευτεςςςςς !!! χιλιαδες εκατομμυρια κλανιες μυρωδατες πηγαν στον βροντο!!

  12. Σε γ@μώ
    και κλάνεις
    και παιδιά
    δεν κάνεις.

  13. Λογικό, σφιγγόταν πολύ για να κλάσει και πήγε να πάθει εγκεφαλικό.
    Μην σφίγγεστε, αφήστε την να φύγει χωρίς άγχος

  14. κλάνετε γιατί χανόμαστε ρεεεεε!! 😀 😀 😀 😀

  15. Την πιο μυρωδάτη κλανιά την κάνει το στιφάδο με μπόλικα κρεμμύδια. Έλα να σου κάνω μάθημα δεν θα το κάνω για εμπορικό σκοπό χαχαχαχαχ

    1. ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΟΜΩΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΒΟΡΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΥΡΛΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ.
      ΠΟΙΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ΑΣΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΟΧΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ!
      ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΩ, ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ! ΑΝΟΙΓΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ ΤΗΝ ΑΜΟΛΟΥΣΑ, ΘΑΝΑΤΗΛΑ ΣΚΕΤΗ! ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΧΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ. ΟΛΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΜΕ ΠΗΓΕ ΕΤΣΙ!

  16. Πάντως εγώ ευχαρίστως καθόμουν να έκλανε τ @ρχιδι@ μου.

  17. Αν φυγει σκατο εκει στο βαθυ κλασίμο ειναι μπόνους; η εχει ιδια τιμη;

  18. πάτα ρε Πούτιν τα κουμπιά, αλλά και εσύ εντολές εκτελείς

  19. Με αφορμή το πορδοεμπόριο, θυμήθηκα όταν ήμουν πιτσιρικάς και πήγα σε ένα κορίτσι του ελέους. Την κρίσιμη στιγμή αμολάει μια μεγαλοπρεπή πορδή. Μου κόπηκε μαχαίρι κάθε διάθεση και ακόμη τρέχω!

  20. οι πορδες περιεχουν SULFUR ACID οπως και τα χαλασμενα αυγα ,ειναι το καλυτερο φαρμακο κατα της Ανιας και ΑLZHEIMER,το να μυριζεις πορδες ειναι πολυ θεραπευτικο <> αλα της κοπελας τις συνιστω !!!

  21. “Δεν έχω εμπορικούς σκοπούς. Θέλω απλώς να βοηθήσω τους ανθρώπους” AAAAAχαχαχαχαχαχα

  22. οι μονοι που δεν θα μεινουν ποτε ανεργοι ειναι οι ψυχιατροι ….

  23. ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ…ΠΟΡΔΟ ΣΑΛΤΕ…ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΚΟΜΠΑΝΙΑ…ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΚΛΑΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝΕ ΣΕ…ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗ ΤΟΥΣ….ΥΠΑΡΧΟΥΝ #ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ# ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ….ΠΟΡΔΕΣ!!!!ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ….147.000 ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΚΟΝΟΜΑΓΕ ΤΟ…ΜΟΥΝΙ….ΔΗΛ ΤΙ ΑΛΛΟ Θ ΑΚΟΥΣΩ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ

  24. ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΟΧΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΚΛΑΝΙΕΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΕΣ!!!

  25. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μεγάλες ποσότητες του προϊόντος αγοράσθηκαν από τους Κούλη και Ζελένσκι! Γιατί άραγε;;;

  26. Χαχαχα, θα πάρω μια ρωσίδα για front και θα πουλάω τις δικές μου κλανιές για δικές της! Θα χεστώ (και κυριολεκτικά) στο τάλιρο με τόσους ανωμαλιάρηδες….

  27. Νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα που έμοιαζαν με έμφραγμα και έπρεπε να αποσυρθεί από την καριέρα της.
    Αλλο τι θα ακουσουμε ρε γαμω το φελεκι μου ….καριερα λεει εκανε η κλανιαρα , βρε ουστ απο δω

  28. Εγώ δεν έχω ανάγκη να κάνω ειδική δίαιτα για να μυρίζει “παράξενα” η κλανιά μου……παράγω από μόνος μου τοξικές κλανιές που σε στέλνουν στον Άδη μέσα σε λίγα λεπτά.

    Είμαι της άποψης, ότι: “προκειμένου να σκάσω, καλύτερα να κλάσω” ……και όποιον πάρει η μπάλα

  29. Συνελληνες η παραγωγη…. μεθανιου φαινεται ως η μονη λυση στο ενεργειακο! Για αυτο λοιπον να καταναλωνετε τα ….καταλληλα προιοντα! Τ ακους Κουλα?
    Τι Nordstream και πρασινα αλογα? Βλαδιμηρε την εβαψες θα γινουμε ενεργειακα ανεξαρτητοι!

  30. …ρεπορτάζ τώρα…όχι αστεία…κατευθείαν από το μέλλον….υποψήφιο για FART AWARDS 2022

  31. Μια μεγάλη καριέρα στο χώρο της κλανιας τελείωσε άδοξα….. Δεν πειράζει… Υπάρχει και το ρέψιμο… Κάνε καριέρα εκεί…. Θα υπάρξουν και για αυτό το… ταλέντο σου πελάτες… Η βλακεία αυτού του κόσμου είναι ανεξάντλητη….🥴🤦

  32. Πορδολάγνους που πληρώνουν για να ρουφούν κλανιές, πρώτη φορά ακούω…Ποτέ δεν θα τα δούμε όλα σε αυτήν την ζωή…

    1. Μα τί λες τώρα; Και οι τηλεθεατές του σκαι και όλων των καναλιών τί είναι; Και οι ψηφοφόροι της κούλας τί είναι; Πορδοχάφτες παντού φίλε. Παράγουμε φυσικό αέριο σε τεράστιες ποσότητες. Μιλάμε για ενεργειακή αυτονομία.

  33. ΤΗΝ ΚΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ; ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΩ ΟΣΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

    1. Φαίνεται ότι οι κλανιές της μοσχομυρίζουν…Δεν είναι από φασουλάδα και κρομμύδι όπως οι δικές σου…Και οι δικές μου βέβαια, τις οποίες διαθέτω άφθονες και δωρεάν…Χαχαχα…

      1. ΔΕΣ ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ, ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΓΙΕΝ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕΣΑ, ΠΕΡΙΤΤΑ ΕΞΟΔΑ!!! ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΦΙΑ ΓΝΗΣΙΕΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΑΤΕΣ ΕΚ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

Comments are closed.