Παραλίγο νέο «Γκάζι» στο Ρέθυμνο – Άνδρας άνοιξε πυρ κατά θαμώνων

Κοινοποίηση:
peripoliko-1

Συναγερμός σήμανε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου περί τις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς ξανά, όπως και στο αιματηρό συμβάν στο Γκάζι, βγήκαν τα πιστόλια στην Παλιά Πόλη, στην οδό Μελισσινού, όπου υπάρχουν νυχτερινά καταστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες  όλα ξεκίνησαν όταν δύο άτομα διαπληκτίστηκαν και ο ένας έβγαλε το όπλο του. Μάλιστα, δεν δίστασε να το χρησιμοποιήσει, πυροβολώντας κατά του θαμώνα, ενώ ευτυχώς αστόχησε.

Αμέσως, ομάδα ατόμων όρμησε πάνω του προκειμένου να τον εμποδίσουν από το να πυροβολήσει ξανά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πριν γίνει αυτό, ο δράστης αποπειράθηκε να πυροβολήσει ξανά, από κοντινή απόσταση αυτή τη φόρα, όμως ευτυχώς το όπλο του μπλόκαρε!

Μέσα στον πανικό που προκλήθηκε, ο δράστης κατάφερε να διαφύγει, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις.

Το πρωί της Κυριακής η ΕΛ.ΑΣ. προέβη σε μεγάλο αριθμό προσαγωγών, ατόμων που βρίσκονταν στο περιστατικό, και αυτή την ώρα οι αξιωματικοί λαμβάνουν μαρτυρίες, που ωστόσο είναι αντιφατικές: Κάποιοι λένε ότι υπήρξε μόνο διαπληκτισμός, ενώ άλλοι ότι άκουσαν και πυροβολισμό και μάλλον έτσι έγινε, καθώς στο σημείο εντοπίστηκε κάλυκας 13 χιλιοστών!

Μεταξύ των προσαχθέντων, εκτιμάται ότι είναι και ο δράστης, ωστόσο ακόμα οι αστυνομικοί δεν είναι σίγουροι για το ποιος είναι ο άνδρας που όπως φαίνεται άνοιξε πυρ με ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Τις επόμενες ώρες και με βάση τις μαρτυρικές καταθέσεις αναμένονται εξελίξεις, ενώ σημειώνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. ακόμα δεν έχει εντοπίσει το όπλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τα βόδια δεν βλέπουν που πάμε; Τι παραμένουν. Η αλητεία της γραβάτας κάνει κουμάντο. Ψηφιστε τους πάλι και πάλι…. μέχρι να ξυπνήσετε.

  2. Αχ κούνια που την κούναγε την Γαδα και την κουνάει ακόμη λέω εγώ ρε εάν ήταν ο Αλβανός αυτός που ήταν στην Λιοσίων τότε μέσω του γνωστού ραπερ θα το είχε μάθει η πιάτσα και πρώτη η Γαδα εκτός και αν το έμαθαν και των άφηνανν να ξεπλενει κοινώς ήταν δικός τους στην Γαδα ρουφιάνος χοντρός για αυτό μην περιμένετε σύλληψη ένα προπο που αναζητάει η αστυνομία και χάνετε για καιρό και ξαναμπαίνει στα κυκλώματα το μαθενει η αστυνομία πρώτη δεν είναι τίποτε κρυφό κλπ αυτοί τώρα η μπάτσοι μπορεί να θέλουν να των φάνε αλλά στην ουσία φοβουντε ποτέ κάποιος δεν είναι μόνος πίσω κάποιον ενημερώνει όταν είναι στην μαφία περνούν πληροφορίες πολλά

  3. Εμείς σπάνια πάμε σε μαγαζιά κρητικων 1 δεν έχουμε μάθει την κουζίνα δεύτερον το ρακί τους 3 η μουσική τους είναι δύσκολη για εμάς εδώ είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορούμε να το παραβλεψουμε αν πάμε Κρήτη ναι μπορούμε να πάμε να φάμε η να σκουσουμε μουσική εδώ σπάνια αυτό θα γίνει δεν μπερδεύονται στα πόδια του καθενός εδώ

Comments are closed.