Παραλήρημα υπέρ Μητσοτάκη και κατά εργαζομένων από την Πιπιλή! – Πάλι πιωμένη θα ήταν

Κοινοποίηση:
ΠΙΠΙΛΗ

Στα «χαρακώματα» βρίσκονται οι βουλευτές… καμικάζι της Κυβέρνησης Μητσοτάκη προκειμένου να υποστηρίξουν μέχρι τέλους την αποποίηση ευθυνών για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, αλλά και να ρίξουν το μπαλάκι σε όλους τους υπόλοιπους.

Η κατακραυγή και η ξεσηκωμός της κοινωνίας έχει τρομάξει το Μαξίμου, το οποίο προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλάξει την ατζέντα και να κρατήσει το Πρωθυπουργό εκτός κάδρου.

Μία εξ αυτών των βουλευτών-καμικάζι, είναι και η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία μιλώντας στον ΣΚΑΪ εξαπέλυσε επίθεση στους εργαζόμενους για τις διαδηλώσεις και τις απεργίες, αλλά και για «εγκληματική συμπεριφορά» (!!!) ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

«Η ΑΔΕΔΥ θα πρέπει να ντρέπεται να κατεβαίνει στις διαδηλώσεις! … Να πάρει ένα πανό και να πει ντροπή μας που εκπροσωπούμε ένα μεγάλο κομμάτι τέτοιων συνδικαλιστών και εργαζομένων», είπε χαρακτηριστικά.

Και έριξε την ευθύνη στους εργαζόμενους μιλώντας για «εγκληματική συμπεριφορά» και προσθέτοντας: «Μην ξανακούσω ότι δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι».

Όσο για τον… Μωυσή αυτής της χώρας; Σύμφωνα με τη βουλευτή της ΝΔ:

«Είναι ο πρώτος και μοναδικός Πρωθυπουργός που έχει αναλάβει προσωπικά το βάρος της ευθύνης για οτιδήποτε βαραίνει την κυβέρνησή του, πράγμα που δεν έχει πράξει ποτέ κυβερνήτης και ειδικά ο Αλέξης Τσίπρας».

Το μοναδικό «αγκάθι» που βρήκε η Φωτεινή Πιπιλή για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, ήταν ότι «δεν μπήκε σε βάθος και με τον ΟΣΕ. Έπρεπε να τον κλείσει και να τον ξανανοίξει την επομένη».

Επεσήμανε ως μεγάλες επιτυχίες των κυβερνήσεων ΝΔ (σ.σ. «διέλυσε τα καπετανάτα», είπε) τη διάλυση της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και της Ολυμπιακής Αεροπορίας…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ Η ΠΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΛΕΣΙ

  2. Ο Κυριάκος μας έδωσε το “κουπόνι τροφίμων”, το “κουπόνι βενζίνης”, το “κουπόνι ρεύματος”, τι άλλο θέλετε ρε αχάριστοι;

  3. Όταν ο Έλληνας ψηφίζει την Πιπιλή καί κάθε Πιπιλή,τότε να μήν περιμένει τίποτε, είναι άξιος τής μοίρας του,για να αποδέχεται την Πιπιλή η κάτι σάν καί αυτό το πράγμα.

  4. Κιοσα αι βγαλε τον σκασμο. Πηγαινε να φτιαξεις κανα γλυκο

  5. Πάει το έχασε εντελώς η βάβω. Ποτέ δεν ήταν και ιδιαίτερης ευστροφίας, αλλά ο χρόνος τελικά είναι πολύ σκληρός μαζί της. Οι καταχρήσεις έχουν πάντα άσχημα αποτελέσματα για αυτό να προσέχουμε όλοι.

  6. Πιπίλα τον… πιπίλα τον κι αν τον βαρεθείς ..ξανά πιπίλα τον.. !! Η χτυπημένη μπεκάτσα από σαράντα κυνηγούς…με σήμα τη μπεκάτσα !!! Όπως λέμε λινατσα…!!! Ούτε ο ύπνος δε σε “παίρνει” εσένα κομοδίνο.. ούτε ο ύπνος. Famous Grouse με σήμα τη λινατσα…πάντα γειά !!!

  7. Μαύρο στους προδότες που νομιμοποιούν όλους τους μετανάστες χωρίς να ρωτάνε τον ελληνικό λαό. Και μιλάνε και για δημοκρατία όταν διατηρούν την παραγραφή των αδικημάτων στους 300 όποια κλεψιά και να κάνουν. Ρε που μιλάτε, σας πήρανε όλοι χαμπάρι, τι νομίζετε ότι είναι όλοι πρωτοσάλτε;

  8. Η Πιπιλη πρέπει να πάει για αποτοξίνωση αλκοολικών.

  9. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΥΣΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΛΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΗΛΙΑ ΜΠΕΚΡΟΥ ΜΕ ΤΟ Μ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΜΑΝΤΑΜ

  10. Αυτή μασάει πιπίλα ακόμη….

    Κάνεις δεν δίνει σημασία στα λεγόμενα της …
    λόγω μωρίας…

  11. Όταν ακούμε αλήθειες από κάποιον, τον βγάζουμε μεθυσμένο..

  12. Έλεγαν ότι όποιος κυκλοφορεί χωρίς μάσκα στο δρόμο είναι δολοφόνος. Και αυτοί που αδιαφόρησαν για την στοιχειώδη ασφάλεια των τραίνων τι είναι; χίλιες φορές δολοφόνοι.

  13. Το βιολογικό ρολόι χτυπάει για όλους… αλλά κάποιοι νομίζουν πως θα ζουν για πάντα, αδρά αμοιβόμενοι και πολυτελώς διαβιούντες. Τι θα αφήσουν πίσω τους? Φιλοσοφίες θα μου πείτε, αλλά τικ – τοκ, ο χρόνος πλησιάζει…

  14. Οχι στον κατακερματισμο του Πατριωτικου Χωρου….
    Στο Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ χωρανε ΟΛΟΙ οι Ελληνες Πατριωτες…
    Ελαχιστα μας χωριζουν και μας ενωνει ο ποθος για λευτερια της Πατριδος.
    Παραμεριστε τις μικροδιαφορες και ας ενωσουμε τις δυναμεις μας…
    Οφείλουμε δώσουμε την δύναμη, με μεγαλο ποσοστο ,
    στο Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ
    για να απαλλαγουμε μια και καλή απο τούς κλέφτες και απατεώνες,
    τους εθνικους μειοδοτες και τους προδοτες της Μακεδονιας μας…….
    οι ανθέλληνες και οι λαθρολαγνοι ψευτοδεξιοι και αριστεροι
    ειναι ενωμένοι κατα του Ελληνισμου……

  15. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ !!
    ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΘΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.

  16. Η μπεκρού εχει άποψη και η ψήφο της στα όποια νομοσχέδια βρίσκεται πάντα υπό την επίδραση οινοπνεύματος

  17. Βάλτε αλκοτέστ στο μπουρδέλο της βουλής επιτέλους…Αιντε και ΓΑΜΗΣΟΥ κλώσσα…Μας πιπίλησες τους όρχεις με τον μαγαρισμένο μιτσοτακι..Όλη η Ελλάδα βράζει μωρή μαλάκω τι κάθεσε και λές?

  18. Το δαχτυλο σου αλκοολικη εκει που ξερεις και οχι στον Ελληνικο λαο! Ντρεπομαι που σε ψηφισα! Γκεγκε?

  19. Τετοιους θελουμε.Ανοους,αμετροεπεις και εκτος πραγματικοτητας.Σαν τον Αδωνι,την Πιπιλη,την Βουτεψη,τον Μαρκοπουλο.Να βγαινουν,να μας υπενθυμιζουν ποσο ρεμαλια ειναι.Μπορει να σπανε τα δοντια μας απο το σφιξιμο της αγανακτησης αλλα,σιγουρα θα γλυκαθει ο π@@τσος μας τη μερα της κρισεως.

  20. Kαταλάβατε τώρα, γιατί και πως συνεχίζει να είναι βολευτίνα , αυτό το σούργελο ; Μα γλύφοντας και σέρνοντας και με τα ποτάκια της!!! Με τις υγείες σας!!!

  21. Πιπιλαει υπέρ του Κουλου, όπως το ίδιο έκανε και με τα μνημόνια γιατί δεν βρίσκει να πιπιλισει τίποτα άλλο. Στείλτε της κανέναν πακιστανο ή γιουφτο να την περιποιηθει. Όλους τους κρατάνε για το αδελφάτο;

  22. Αυτην δε την πηδαει κανεις και οποτε ανοιξει το βρωμικο στομα της πετα πετρες!!!!! Αυτη για τσατσα σε μπουρδελο και πολυ της ειναι. Τετοια αποβρασματα εχουν οι νεοδημοκρατες κορωνα στο κεφαλη για να τρωνε καλα απο τα λαμογια!!!

Comments are closed.