Παραιτηθείς υπουργός Μετανάστευσης Βρετανίας: «Αδύνατον να ενσωματώσουμε τους αλλοδαπούς»!

Κοινοποίηση:
MJVKLDGSYBKTBO2BJVBC5O3WGE-2048x1365

Σε μια ομολογία ότι είναι αδύνατον να ενσωματωθούν οι παράνομοι μετανάστες στην κοινωνία, προχώρησε ο υπουργός Μετανάστευσης της Βρετανίας Ρόμπερτ Τζένρικ, λίγες ώρες μετά την παραίτησή του, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση δίνει πολύ λίγη προσοχή στη νόμιμη μετανάστευση σε σύγκριση με την παράνομη μετανάστευση.

Την Τετάρτη, ο Τζένρικ παραιτήθηκε από τη θέση του επικαλούμενος «έντονες διαφωνίες» με τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης.

«Οι υπηρεσίες GP [γενικός ιατρός] και τα νοσοκομεία δεν φυτρώνουν στα δέντρα. Η ενσωμάτωση είναι αδύνατη αν αφήσετε να εισέλθουν πάνω από 1,2 εκατομμύρια νέοι άνθρωποι, όπως κάναμε τα τελευταία δύο χρόνια», έγραψε ο Τζένρικ σε σχόλιό του στην εφημερίδα The Telegraph λίγες ώρες αργότερα.

«Η πολιτική της κυβέρνησης της Βρετανίας άνοιξε την πόρτα στην άνευ προηγουμένου μετανάστευση, οδηγώντας σε “καταστροφικές συνέπειες” για τη χώρα», δήλωσε ο Τζένρικ. «Τα ευρωπαϊκά κόμματα πρέπει να αρχίσουν να ακούν τις ανησυχίες των ψηφοφόρων για τη μετανάστευση ή να είναι έτοιμα να νιώσουν την “πυρακτωμένη οργή” τους», πρόσθεσε.

Η κυβέρνηση της Βρετανίας αντιμετώπισε τη μετανάστευση ως ένα από τα ζητήματα προτεραιότητας μετά την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2020.

Τον Μάρτιο, η κυβέρνηση της Βρετανίας παρουσίασε νομοσχέδιο που αποσκοπούσε στη μετεγκατάσταση των αλλοδαπών που ήρθαν παράνομα στο Ηνωμένο Βασίλειο με πλοίο μέσω της Μάγχης σε μια «ασφαλή τρίτη χώρα», όπως η Ρουάντα.
Στα τέλη Ιουνίου, ωστόσο, το Εφετείο της Βρετανίας έκρινε ότι το σχέδιο του Λονδίνου για την απέλαση παράνομων μεταναστών στη Ρουάντα ήταν παράνομο, γεγονός που ώθησε το υπουργείο Εσωτερικών να προσφύγει για αναθεώρηση της απόφασης στο ανώτατο δικαστήριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Έχει απόλυτο δίκιο ο πρώην Βρετανός Υπουργός Μετανάστευσης.
    Δεν ενσωματώνονται οι Παράνομοι Μετανάστες. Οι περισσότεροι δεν έχουν ιδιαίτερη μόρφωση, είναι ανεπάγγελτοι, και δεν γνωρίζουν την γλώσσα.
    Όποιος τολμάει και λέει αυτές τις αλήθειες, είναι ρατσιστής, ακροδεξιός κτλ.
    Αντίθετα από τους χοντρόπετσους Πολιτικούς στην Ελλάδα, στη Βρετανία είναι Αξιοπρεπείς και παραιτούνται όταν δεν συμφωνούν, ή όταν κάνουν πατάτα.
    Στην Ελλάδα σκύβουν το κεφάλι σε οτιδήποτε τους λέει ο Αρχηγός, για να μην χάσουν την Καρέκλα.
    Σύγκριση με τον Καραμανλή του Αχ. που σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι.
    Ξανά στη Βουλή σαν να μην συνέβη τίποτα, με τις ευλογίες των ψηφοφόρων, που ούτε αυτοί θορυβήθηκαν με την αισχρή συμπεριφορά του.

Comments are closed.