Παραιτήθηκε από αστυνομικός γιατί διώκουν τον λαό του Θεού

Κοινοποίηση:
1111

Ο αστυνομικός των Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας του Μαυροβουνίου Μπόρις Γιάνκοβιτς «έβγαλε την στολή του» λόγω της βίας της αστυνομίας. Παραιτήθηκε από αστυνομικός γιατί δεν συμφωνεί με την άσκηση της βίας κατά του λαού του Θεού και της Εκκλησίας που διατάζουν οι ανώτεροι του. Την κίνηση αυτή χαιρέτησαν με μεγάλο ενθουσιασμό πάρα πολλοί στο Μαυροβούνιο, ενώ τον χαρακτήρισαν ως έναν γενναίο ήρωα στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα τους.

Αμέσως, βρέθηκαν πολλοί επιχειρηματίες να του προσφέρουν εργασία ενθουσιασμένοι από την γενναία απόφασή του. Η πρώτη που προσφέρθηκε να του δώσει εργασία ήταν η εταιρεία Mediteran Εxpress.

Στο μεταξύ, αυξάνονται οι διεθνείς φωνές που δηλώνουν ότι ο Πρόεδρος Τζουκάνοβιτς και οι επίκαιροι νόμοι των αρχών του Μαυροβουνίου επιθυμούν να αρπάξουν την περιουσία της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που υπάρχει στην περιοχή εδώ και 800 χρόνια.

1111

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Όταν έχεις ήθος και αξιοπρέπεια πράττεις αναλόγως

  2. Πολλά συμβαίνουν στη χώρα μας και είναι ν’ απορεί κανείς, είναι άραγε όλλοι αυτοί οι μπάτσοι Έλληνες;;; Γιατί τόσο μίσος εναντίων των Ελλήνων ειδικά σε ηλικιωμένα άτομα;;;;;;; Και στέκονται προσοχή στους λαθραίους και εγκληματίες βρομιάρηδες. Πολλά περιστατικά διαβάζουμε κάθε μέρα.

  3. Μπραβο στο παλληκαρι Η λευκη Ευρωπαικη φυλη ειναι ο λαος του Θεου αρκει να μελετησετε με προσοχη της Γραφες και την Ιστορια

  4. Εδώ στην Ελλάδα τα δικά μας ταγαρια αν παραιτηθούν ( πράγμα αδιανόητο) δεν κάνουν ούτε για τα χωριά τους λεμεεεεε.

  5. σιγα μην παραιτηθει Ελληνας…αμα του δωσουν κανενα εξτρα επιδομα θα βαραει πιο δυνατα.

  6. Ελληνας; Μπααααα…ο Ελληνας πουλαει και την μανα του για το χρημα και ιδιως για το κηφηνιλικι!

  7. Δεν γνωριζα οτι Το μαυροβουνι εχει και αυτο χριστιανοταλιμπαν…
    γκρεμιστε τις εκκλησιες τους οπως εκαναν και αυτοι τους Ελληνικους Ναους.
    κανενας τουν να μην μεινει ορθιος.
    Με τα τουβλα τους να φτιαξουν χοιροστασια..

  8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΞΙΟ ΑΥΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ.

  9. Για ποιο λόγο δεν ανεβάζετε τα σχόλια μου; Αυτοί είναι η εφημερίδα ειναι του λαού; Και της ελευθερίας; Η μας κοροϊδεύεις;

  10. αυτός δεν έπρεπε να γίνει αστυνομικός.
    έγινε ώμος για ένα λόγο, Ομολογία της ορθοδόξου πίστεως.

  11. Τι μιστά παίρνουν εκεί;;;;;.Μήπως βρήκε αλλού διπλάσια και την έκανε;;;

  12. Συγχαρητήρια στν αστυνόμο τιμάει τα πιστεύω του πάνω από όλα όχι σαν τους δικούς μας.

  13. ΑΞΙΟΣ. Και χίλια μπράβο στο υγιές επιχειρηματικό κλίμα που υπάρχει στην περιοχή του και έσπευσαν να του προσφέρουν δουλειά.

  14. Το ιδιο σκεφτονται να κανουν και οι δικοι μας αστυνομικοι!!χαχαχαχαχα!!!

  15. Σιγά μην ήταν Έλληνας . Τα δικά μας τα παράσιτα ξέρουν ότι αν βγάλουν την στολή είναι ένα τίποτα και δεν είναι άξιοι ούτε γίδια να βοσκήσουν. Ενώ αντίθετα γιατροί παραιτούνται κατά εκατοντάδες. Κάνε έρευνα Χίο να δεις .

  16. Σε κάποια φάση ανησύχησα και λέω πως είναι δυνατόν να απαρνηθεί κάποιος εγχώριος ραγιάς
    το σίγουρο pin που πατάνε όλοι οι δημόσιοι ψηφοφόροι ένστολοι και μη.

  17. Δείτε και παραδειγματιστείτε, ρε εγχώριοι μούλοι του κούλη, που κυνηγάτε τους πιστούς από τις Εκκλησίες μας, που ρίχνετε αφειδώς χημικά στους ΄Ελληνες πολίτες, που βεβαιώνετε αράδα πρόστιμα ακόμη και στις χήρες που πάνε στο κοιμητήριο να ανάψουν το καντηλάκι του νεκρού, και γενικά που ασκείτε απάνθρωπη και παράνομη βία κατά των Ελλήνων πολιτών, γλείφοντας τα @ρχίδια των πολιτικών …
    ΕΥΓΕ στον αστυνομικό του Μαυροβουνίου που προτίμησε να παραιτηθεί αντί να υπακούσει σε εντολές ανωτέρων του, που δεν συνάδουν με την ηθική του και την συνείδησή του …

  18. ….Και εδω γίνονται προσλήψεις για να συλλαμβάνουν τις γιαγιουλες που πουλανε τερλικια…να γραφουν κανενα ελληνα που δεν φοραει την μασκα του….να βαρανε τους ελληνες που διαδηλωνουν για τα εθνικα θεματα κ ουτω καθ εξης….

Comments are closed.