Παραδοχή Χατζηδάκη για την αύξηση 50% στους λογαριασμούς της ΔΕΗ (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Χατζηδάκης

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κωστή Χατζηδάκη, όπου παραδέχθηκε την αύξηση που θα έρθει στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Ο υπουργός, προσπαθώντας να απαντήσει, χωρίς να απαντήσει, στη δημοσιογράφο, και αφού για λίγα δευτερόλεπτα έχασε τα λόγια του, παραδέχθηκε ότι έρχονται αυξήσεις στα ήδη ακριβά τιμολόγια της ΔΕΗ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο τεμπελοαεργος χαραμοφαης που κάνει τον υπουργό.

  2. Γι’αυτό πουλάνε όλη την ώρα «κλιματική αλλαγή». Για να βάζουν μπόλικους μπόλικους αερητζιδίκους φόρους για το CO2.

  3. Ο μονος που θα επρεπε να διωξει απο το υπουργειο εργασιας ηταν αυτος ο εκατομμυριουχος που δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του,ουτε ενα ενσημο,αυτος που κοροϊδευει ολους τους συνταξιουχους με αυτα τα ξεφτηλισμενα Αναδρομικα μας δουλευει μηνα με τον μηνα,αυτος ο πολιτικος τσογλανος περιμενει να ψοφησουν ολοι οι παλιοι συνταξιουχοι γι αυτο και αυτες οι καθυστερησεις,Κουλη παρτο χαμπαρι οτι απο τους Συνταξιουχος η κηδεια τις παρεουλας σου που κυβερνατε αυτη την δυστυχη χωρα,ουτε οι ….αλλαγες στην ….κυβερνηση σου σε σωζουν,μια αλλαγη ηταν μονο αναγκαια ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ τιποτε αλλο γιατι απο τους συνταξιουχους περισσοτερο θα την βρεις γιατι τα γηρατεια τις συνεχεις κοροϊδιες και τις συνταξεις πεινας δεν τις σηκωνουν !!!!!!!!

  4. 40 τ.μ. στα δυτικά 263 kwh 35€ κατανάλωση και 44€ ΛΟΙΠΕΣ χρεώσεις.

  5. καθάρματα μπλε συριζαίοι, μαζέψτε τα και ΔΡΌΜΟ !!

  6. Σύντομα η Νέα Παιδεραστία θα εξαυλωθεί πολιτικά αν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται ο απλός καταναλωτής να επωμιστεί το βάρος της απολιγνιτοποίησης.

Comments are closed.