Παρέμβαση Μητσοτάκη και στο κήρυγμα της Εκκλησίας: Αυτά θα πείτε στον κόσμο – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
image-138-1024x407

Έχει χαθεί η «μπάλα» για τα καλά…

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην περιοχή. Η συζήτηση περιστράφηκε, εκτός των άλλων, στο το ζήτημα των εμβολιασμών.

Λίγες ώρες μετά την επίσκεψή του στο νέο εμβολιαστικό κέντρο, που σε πλήρη ανάπτυξη θα έχει δυναμικότητα 1.000 εμβολιασμών ανά ημέρα, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η πρόκληση που αντιμετωπίζει πλέον η Επιχείρηση «Ελευθερία», «είναι να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν».

Σε αυτή την κατεύθυνση, ζήτησε την συνδρομή όλων σε αυτή την προσπάθεια, ενώ αφού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο για την έως τώρα συνεισφορά του, του ζήτησε να ενθαρρύνει τους πιστούς να εμβολιαστούν από τον άμβωνά του.

«Παρακαλώ Σεβασμιώτατε να πείτε στο επόμενο κήρυγμα σας, ότι δεν θέλετε κανέναν ανεμβολίαστο. Να το πείτε ανοιχτά, καθαρά, προστατεύετε το ποίμνιο σας, τους πιο ηλικιωμένους συμπολίτες μας πρωτίστως. Και πρέπει όλοι όσοι δεν εμβολιάστηκαν στο πρώτο κύμα, τώρα που βλέπουν ότι τα εμβόλια δεν είναι απλά αποτελεσματικά αλλά και απολύτως ασφαλή, να σπεύσουν να το κάνουν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Παιδιά πρέπει να καταλάβουμε κάτι: Δεν υπάρχει πλέον ούτε Δεξιά ούτε Αριστερά, ούτε κέντρο ούτε τίποτα. Είμαστε Νομαρχία της Ευρώπης και όλοι οι πολιτικοί μας έχουν ενδώσει (αν θέλουν να εκλεγούν) στις διεθνείς λέσχες, που κατευθύνουν την παγκοσμιοποίηση. Δυστυχώς δεν υπάρχει πολιτική πλέον. Οι εντολές των διεθνών λεσχών είναι όλοι οι λαοί να γονατίσουν οικονομικά, κοινωνικά, πνευματικά, να υπάρχει παντού ανασφάλεια με τη μετακίνηση των λαθρομεταναστών. Σκοπός είναι η παγκόσμια ανασφάλεια. Για τον σκοπό αυτό καταπολεμούνται ο θεσμός της οικογένειας, καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με πατρίδα και πίστη. Οι περισσότεροι λαοί ήδη έχουν γονατίσει αφού ούτως ή άλλως δεν έχουν τον συνεκτικό δεσμό της οικογένειας της πίστεως και του πατριωτισμού. Γι’αυτό πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που προς το παρόν έχει ακόμη αυτούς τους συνεκτικούς δεσμούς που προανέφερα. Και θεωρώ ότι η ιστορία με τον κορονοιό ( όχι η ασθένεια καθ’αυτού) χτυπά κυρίως την Ελλάδα και γι’αυτό ο Κούλης υπακούει απόλυτα και τόσο σκληρά και επιβάλλει μέτρα που είναι τα χειρότερα στην Ευρώπη. Πρέπει να δείχνει στις Λέσχες, ότι είναι πρωταγωνιστής με ότι αυτό συνεπάγεται και για τον ίδιο( προσωπική εξέλιξη) και για την Ελλάδα ( εξαχρείωση και εξαθλίωση). Το ίδιο έγινε και με τον Τσίπρα στα θέματα που ενέσκυψαν όταν κυβερνούσε ( ζήτημα με την Μακεδονία μας). Ότι θέλουν οι λέσχες αυτό κάνουν. Και ο Ελληνικός λαός μιλάει ακόμα για κόμματα και πολιτικές. Ξυπνάτε επιτέλους. Θα μου πείτε και να ξυπνήσει τί θα γίνει; Ε αν ξυπνήσει τότε και ο Χριστός θα βοηθήσει…………..

  2. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ!
    ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ, “ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ” ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ. ΕΙΔΕΣ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ Ο ΕΞΑΠΟΔΩ!!!

  3. ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ….. ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ….ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ…

  4. Τις ευθύνες για τις σοβαρές ασθένειες και τους θανάτους από τα εμβόλια ποιος θα τις αναλάβει; Ο Κούλης; Ο παπάς που παροτρύνει σε εμβολιασμούς; Κανείς; Τότε ας σιωπήσουν.

  5. αν αυτό δεν είναι εγκληματική οργάνωση τότε τι είναι?

  6. Κάθαρμα , αντίχριστε, βρωμερό σκουλήκι, άλλιωτος θα μείνεις…

  7. Σεβασμιώτατε ”απο-φασίζομεν και διατάσσομεν”……. Ευλόγησον…..

  8. Ό μικρός Αντίχριστος λέει στόν Επίσκοπο τί νά πεί στό κύρηγμα…

  9. Τραγικός πραγματικά,παρακαλά μια τους εστιατορες μια τους παπάδες να κάνουν την προπαγάνδα που δεν μπορεί ο ίδιος. Σιχαμερά διχαστικός τρομοκρατεί κρυπτόμενος πίσω από “ειδικούς”που δεν στηρίζουν σε τίποτα επιστημονικό τις μπούρδες τους και νομίζει ότι τους έσωσε με το ακαταδίωκτο.

  10. Τραγικός πραγματικά,παρακαλά μια τους εστιατορες μια τους παπάδες να κάνουν την προπαγάνδα που δεν μπορεί ο ίδιος. Σιχαμερά διχαστικός τρομοκρατεί κρυπτόμενος πίσω από “ειδικούς”που δεν στηρίζουν σε τίποτα επιστημονικό τις μπούρδες τους και νομίζει ότι τους έδωσε με το ακαταδίωκτο.

  11. Απολύτως ασφαλή τα εμβόλια, ωραίο ανέκδοτο.
    Και στο πρώτο κύμα δεν υπήρχαν εμβόλια, τι λέει;

  12. Σήμερα πέθανε μία γυναίκα μετά τον εμβολιασμό της. Και μιλάει για ασφαλή εμβόλια. Γιατί τέτοια έγνοια με το μπόλιασμα; ρε τι μίζες πέφτουνε και δεν κρατανε ούτε τα προσχήματα;

  13. Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος!!!!!
    Σε ένα πρόσωπο αυτός ειναι ο
    《μητσοτάκης》

  14. Να τα κάνεις εσύ μασοναριό της κακιάς ώρας τα φαρμάκια. Δε σου φταίει τίποτα ο λαός που προσπαθείς με λύσσα να αφανίσεις!!! Να σε κλειδαμπαρώσουν σε ψυχιατρείο και να σε ταϊζουν 3 δόσεις ΜΠΟΛΙ την ημέρα!

Comments are closed.