Παρέμβαση Κώστα Καραμανλή- Τι θα πει ο πρώην πρωθυπουργός

Κοινοποίηση:
720_613237_e7c390f8bc-b47d6b101d61b5fc

Ο πρώην Πρωθυπουργός, το απόγευμα της Παρασκευής, μπαίνοντας στον χώρο του Συνεδρίου, αναμένεται να κάνει δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Καραμανλής θα τονίσει την ανάγκη για πολιτική σταθερότητα και ισχυρή κυβέρνηση, εν όψει των εθνικών εκλογών μέσα στο 2019.

Ακόμα ο πρώην Πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί και στις προτεραιότητες της κεντροδεξιάς παράταξης.

Ο Κώστας Καραμανλής είχε κάνει δημόσιες δηλώσεις και στο προηγούμενο Συνέδριο της ΝΔ, τον Δεκέμβριο του 2017 μετά από οκτώ χρόνια, αλλά η σημερινή παρέμβαση του θα έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού ουσιαστικά μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο πρωην αχρηστος μπουχεσας , ο ανεψιος του πουσταρχη και ξαδελφος του απατεωνα με τις πλαστες πινακιδες κυκλοφοριας που γεμισε την χωρα με golden pustrakia , δεν μας ενδιαφερει τι σκατα θα ξεστομισει , λες και δεν τα ειδαμε οταν ηταν πρωθυπουργος , περιμενετε απο εναν ανικανο χαραμοφαη που μπουκωσε με εκατομμυρια το σοι του και την αυλη του καταστρεφοντας τους Ελληνες να πει Τι ;;;;;;;;;;;;;

  2. Εχει διαρευσει ηδη τη θα πει ο κουρασμενος:”Ενα γουρουνοπουλο,5 κοντοσουβλια,8 κιλα παϊδακια αρνισια και μια σοδα για τη χωνεψη”.Λεει μωρε ποτε τιποτα ο βουδας;

Comments are closed.