Παρέλαση 25η Μαρτίου με ισχυρή σύσταση για μάσκες – Αναλυτικά όλα τα μέτρα

Κοινοποίηση:
παρελαση παιδια

Αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρηθούν στις παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου το υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ότι σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους εφόσον υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός.

«Επομένως, τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια της παρέλασης αλλά και της αποχώρησης, θα πρέπει οι πολίτες να φορούν μάσκα εφόσον υπάρχει συνωστισμός σε αντίθεση όμως με τους παρελαύνοντες, οι οποίοι υποχρεούνται να διατηρούν αποστάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης» αναφέρει το υπουργείο Υγείας.
«Ωστόσο, όσοι παρελάσουν θα πρέπει πριν και μετά την παρέλαση- εφόσον είναι συνωστισμένοι και όχι σε στοίχιση -να φορούν τις μάσκες τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Να παρελάσουν μόνο οι λάθρο γιατί αυτοί είναι το μέλλον του Ελλαδισταν.

  2. Μπα! Πως το έπαθαν και δεν την κατάργησαν την γιορτή. Εδώ κόπηκε ο σταυρός και η σημαία από τα σχολεία γιατί ενοχλεί τους φιλοξενούμενους, και θα μας κάνουν και τέτοια χάρη;
    Από την άλλη ο κόσμος είναι μουδιασμένος από την ευμάρεια και την βιομηχανική επανάσταση τού τόπου μας. Κάποτε έλεγαν άρτος και θέαμα. Τώρα μόνο θέαμα, γιατί μας έχουν και χεσμένους!

  3. Ραγιαδες βαλτε φερετζεδες! Τι αλλο θα δουμε πια? Τριζουνε τα κοκκαλα των αγωνιστων του 21 ! Η κουλα λεφτα για τις κηροζινες των δοκιμαστικων πτησεων διαθετει, για τον πεινασμενο Ελληνα οχι!
    Πε μας ρε πορδιπουργαρα που εχεις φτασει το χρεος της χωρας?

Comments are closed.