Παρέλαβε τα ναρκωτικά με… μεταφορική! Συνελήφθη 23χρονος

Κοινοποίηση:
ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

Χασίς βάρους 5,4 κιλών παρέλαβε μέσω μεταφορικής εταιρείας ένας 23χρονος το πρωί της Τετάρτης στην Καλαμάτα χωρίς να γνωρίζει ότι αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας τον περιμένουν για να τον συλλάβουν.

Αφού, λοιπόν, υπέγραψε και πήρε το χαρτόκουτο με τις δύο πλαστικές σακούλες, μέσα στις οποίες είχε συσκευαστεί σε κενό αέρος το χασίς, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον συλλάβουν. Αυτός όμως είχε ανέβει στη μηχανή του και ξεκίνησε με ταχύτητα αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να τον καταδιώξουν. Το κυνηγητό έγινε σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας με το νεαρό να καταφέρνει να τους ξεφύγει κάνοντας ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα και να πετάει το δέμα με το χασίς -το οποίο μάζεψαν αργότερα οι αστυνομικοί. Αυτό που δεν είχε υπολογίσει ο 23χρονος ήταν πως θα τον περίμεναν στο σπίτι του φερόμενου ως συνεργού του, όπου τελικά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν πριν μπει. Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του φίλου και συνομηλίκου του βρέθηκαν 48 γραμ. χασίς, διαμοιρασμένα σε ποσότητες έτοιμες προς πώληση. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τα κινητά τηλέφωνα των δύο συλληφθέντων, 175 ευρώ ως προερχόμενα από διακίνηση χασίς και τη μηχανή τού 23χρονου παραλήπτη του χασίς.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά και για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απείθειας και της επικίνδυνης οδήγησης, ενώ οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στην ανακρίτρια Καλαμάτας αύριο Σάββατο.

Οι 23χρονοι φέρονται ότι θα διακινούσαν μαζί τις ποσότητες χασίς όπως προέκυψε στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.