Παράξενες καταγγελίες από πρώην Βουλευτή – “Ζούμε σε παράξενες εποχές, αγανακτείς όπου και να κοιτάξεις. Θα στείλω επιστολή στον κ. Χρυσοχοΐδη”

Κοινοποίηση:
bedbug

Επιστολή στο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ετοιμάζεται να στείλει ο πρώην Βουλευτής και Ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης, με όσα ύποπτα βλέπει να συμβαίνουν τελευταία στον προσωπικό του λογαριασμό email.

Με ανάρτηση που έκανε στο facebook, κάνει λόγο για ένα παράξενο mail “παγίδα” που περιγράφεται ως  “αυτόματος καταγραφέας κλήσεων” και το οποίο περιλαμβάνει το κινητό του και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου, το οποίο εστάλη σε φίλο του, με κάποιες κωδικοποιημένες αναφορές και για τον αποστολέα αλλά και τον παραλήπτη.

Ο κ. Αϊβαλιώτης συνδέει το θέμα με την υπόθεση του Ευρωβουλευτή της “Ελληνικής Λύσης” του Κυριάκου Βελόπουλου, του οποίου η θέση “παίζεται” ακόμη στο εκλογοδικείο, λόγω του ότι χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο “ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ” ώστε να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους. Τόσο ο αποστολέας του mail που φαίνεται να είναι , ενώ δεν είναι, ο κ. Αϊβαλιώτης, όσο και ο παραλήπτης, εμπλέκονται με την συγκεκριμένη υπόθεση…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ένα μεγάλο μέρος από τις αντιδράσεις σας
    τις αισθάνομαι σε λανθάνουσα μορφή πάνω
    στο σώμα μου όταν αφήνω το σώμα μου να
    συντονιστει χωρίς συνειδητα να μπορώ να
    τις αποκωδικοποιησω εντελώς

  2. Ναι ζήτα και τα ρέστα
    Αυτά έχει η Παγκοσμιοποίηση ( αχταρμάς )
    Να σ’ ελέγχουν ακόμα και όταν κοιμάσαι
    Μα γιατί έχουν λυσάξει να εγκαταστήσουν και τις 5wifi κεραίες …όλα είναι παντελώς προβλεπόμενα για να σας χώσουν το τσιπάκι αναγκαστικά χάρης το οποίο θα χετε το δικό σας Id lD λες και είστε προϊόν , ρούχο κλπ.. και με ένα κλικ στον υπολογιστή , tracking .. !
    Κ όλα αυτά για το καλό σας και για να συγουρευτουν πως δεν είστε κανάς/καμια τρομοκράτης. Έχουν λόγο τα π..κια που έχουν μπολιάσει τις τριτοκοσμικές χώρες των ανεξέλεγκτων και απολίτιστων ισλαμιστών παντού. Είναι στο αίμα τους να προξενούν κάτι με τρομοκρατία. Οπότε πως θα σιγουρευτούν πως δεν υπάρχουν τρομοκράτες ανάμεσα άστα κράτη της Ευρώπης ?? Όταν μας ελέγχουν απόλυτα !
    Το κόλπο είναι πολύ στημένο και από πριν οργανωμένο

      1. Ναι θα πάει στον ψυχίατρο του, μετά ο ψυχίατρός του θα συνειδητοποιήσει τι τρέχει και θα επαναστατήσει και αυτός. Μετά και άλλοι άνθρωποι στην Ελλάδα και Ευρώπη και θα βγούμε στους δρόμους να κανονίσουμε τους ισλαμοφασίστες που λατρεύουν οι αριστεροί. Μετά εσύ που το παίζεις μάγκας αποφασίζεις με ποιους θες να πας. Αν όμως γουστάρεις να σε πηδάνε λάθρο και ισλαμοπίθηκοι πες το μας και μην κάνεις τον μάγκα, αλλά θα δεις την σιδερογροθιά μας στην μούρη σου και το τσιπάκι του Γκέιτς ή οποιοδήποτε ανώμαλου στον κώλο σου. Η ελευθερία είναι κάτι που κερδίζεται…..
        Προς το παρόν υπάκουε στην κορονοφοβία………

Comments are closed.