Παράνοια! Του επέβαλαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση στην αυλή του σπιτιού του! – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
Prostimo-serres

«Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που η μετακίνηση των πολιτών διώκεται ποινικά».

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της οικογένειας η οποία βρέθηκε…μπλεγμένη με τις αρχές το προηγούμενο Σαββατοκύριακο εξαιτίας «ιδιωτικής συνάθροισης».

Ο ίδιος προχώρησε σε ενστάσεις για τα πρόστιμα που έπεσαν τόσο στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού όσο και στον σύζυγό της, αλλά και για τον τρόπο που φέρθηκαν οι αστυνομικές αρχές στους δύο πολίτες.

Σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Γιάντσιο, αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ συμπεριφέρθηκαν στην ιδιοκτήτρια του ακινήτου σαν…εγκληματία, παίρνοντάς της αποτυπώματα και συλλαμβάνοντάς την!

Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό, ο δικηγόρος του ζεύγους κατήγγειλε στο τοπικό κανάλι των Σερρών «Επιλογές» πως οι αρχές βεβαίωσαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση στον σύζυγος της ιδιοκτήτριας, που όμως βρισκόταν…στην αυλή του σπιτιού του!

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα παράλογα που συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2021, όπου απαιτείται ακόμα από τους πολίτες μόλις βγαίνουν από το σπίτι τους να ενημερώνουν το κράτος για το που πάνε:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Όποτε χρεώνετε δουλειά σε αστυνομικό βάζετε και φέσι τούρκικο. Πάρτε το “αίμα” σας πίσω.

  2. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΔ
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΕΕ
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΠ
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

  3. Συγνωμη κυρα μου επειδη δηλαδη ειναι η αυλη του σπιτιου σου παει να πει οτι μπορεις να κινεισαι ετσιθελικα και να κοβεις βολτες μεσα επειδη ετσι γουσταρεις?
    Αυτο λεγεται ασυδοσια, αλλο η ελευθερια και αλλο αυτο, μην τα μπερδευουμε.
    Στο ειπα ξανα Κυριακο, το λαθος σου ειναι οτι εισαι υπερβολικα μεγαλοψυχος με τον λαουτζικο. Δεν ειναι δυνατον να κανει ο καθενας ο,τι γουσταρει σ αυτη τη χωρα. Ο ενας κοβει βολτες στην αυλη του σπιτιου του, ο αλλος περιπλαναται ασκοπα απο την κουζινα του μεχρι την τουαλετα, ρε φιλε πριν πας βεβαιωσου πρωτα οτι θελεις να χεσεις και δεν ειναι απλα κλανια, τοσο δυσκολο ειναι ελεος πλεον μαζι σας.
    Κυριακο μονο αν αρχισεις να στελνεις την αστυνομια μεσα στα σπιτια θα αρχισουν να μειωνονται τα κρουσματα. Διοτι εκει μεσα γινονται σημεια και τερατα. Ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι υπαρχουν ζευγαρια που κανουν σεξ χωρις τα απαραιτητα υγειονομικα μετρα, να κρατανε δηλαδη αποσταση 5 μετρων.
    Παιδια, οι ωρες ειναι κρισιμες. Ηρθε επιτελους η στιγμη να αναλαβουμε τις ευθυνες μας. Υπαρχει καλυτερη Ελλαδα, και τη θελουμε.

  4. Tίποτα νά μήν δεχτείτε γιατί νομοποιήτε τήν γερμανοεβραική δικτατορία τού ξεχαρβάλωτου γουρλομάτη.Ο γκαβός εκτελεί διαταγές τής νέας τάξης πραγμάτων τής λέσχης Μπιλτερμπεργκ καί τής μεγάλης στοάς γιά τήν αλλαγή πληθυσμού στήν Ελλάδα.Αυτό τό εξωφρενικό χαράτσι μέσα στήν αυλή σου σημαίναι ότι αύριο οί διμοιρίες Ες Ες τού Χαρδαλιά θά μπαίνουν μέσα στά σπίτια καί θά κόβουν πρόστιμα γιά άσκοπη μετακίνηση εντός τής οικοίας.
    Γιάννης Λάκων

  5. Και μετά βγήκε ο συνδικαλιστής της Κέρκυρας και τα πανω στη Θεσσαλονίκη και ζητούν να τους λυπηθούμε και ότι δεν φταίνε αυτοί αλλά η κυβέρνηση.Βρε ουστ δεν πάνε…στο καλό.

  6. Να δεις που στο τελος θα μπουκαρουν και μεσα στα σπιτια μας, και θα κοβουν κλισεις και εκει…….”Σηκωθηκες απο τον καναπε για να πας τουαλετα??? Προστιμο……”

  7. Μα..αφου βρισκουν κοροιδα Στεφανε. Εχουμε γεμισει απο φουκαραδες

  8. Αυτά γίνονται στην χούντα του δικτάτορα Κούλη, όταν δώσεις υπερεξουσίες στα τάγματα ασφαλείας κάνουν ότι τους αρέσει. Μήνυση για παράβαση καθήκοντος και υπερβολικό ζήλο κατά των αστυνομικών και κατά του καθεστώτος της χούντας.

  9. Μην πληρώνει κανείς πρόστιμο. Οι βο(υ)λευτάδες προεκλογικά θα σβήνουν τα πρόστιμα για ψηφουλάκια !!!

  10. xaxaxaxaxa αμα ηταν κανενα πακι ακομα και να γκεμιζε ναο θα του λεγαν καν δουλεια σου καν δουλεια σου μην ταραζεσε

Comments are closed.