Παράδοση Παναθηναϊκού στην Πόλη κόντρα στην Αναντολού Εφές (88-69)

Κοινοποίηση:
Εφές - ΠΑΟ - 88-69 - Μπέικον

Στην τρίτη συνεχόμενη ήττα του στην Ευρωλίγκα υποχρεώθηκε ο Παναθηναϊκός, που υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Αναντολού Εφές με 88-69 στο «Σινάν Ερντέμ» και είδε την φετινή του επίδοση να πέφτει στο 6-9 μία εβδομάδα πριν φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στον «εμφύλιο»« της Ευρωλίγκα. Μόνο ο Μπέικον διασώθηκε από πλευράς «πρασίνων»
Πολύ αποφασιστικά μπήκε στο παρκέ η Αναντολού Εφές, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, που αντιμετώπιζε προβλήματα τόσο αμυντικά όσο και στην επίθεση. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης έχοντας σε δαιμονιώδη κέφια τον Κλάιμπερν που πυροβολούσε συνεχώς και συμπαραστάτες τους Μίτσιτς και Ντάνστον και έκλεισε το πρώτο μέρος προηγούμενη με διαφορά 16 πόντων (42-26). Με τους Μπέικον και Γουίλιαμς βασικούς πυλώνες σκοραρίσματος μείωσε σε 55-41, ωστόσο οι γηπεδούχοι συνέχισαν αν έχουν σε καταπληκτική βραδιά τον Κλάιμπερν, που σκόραρε αφειδώς, κλείνοντας την τρίτη περίοδο με διαφορά 19 πόντων (67-48). Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και το τέταρτο δεκάλεπτο με την Εφές να κεφαλαιοποιεί μία διαφορά 17-21 πόντων για το τελικό 88-69.
Τα δεκάλεπτα: 21-13, 42-26, 67-48, 88-69.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Με η χωρις ιδιοκτητη ο Παναθηναικος τελειωνει. Ειχα προτεινει να σβηστει αυτη η χρονια και να ξαναρχισει με μειον το 70% των παικτων και με νεο προπονητη για προετοιμασια για το επομενο ετος. Πλεον δεν το βλεπω ουτε αυτο εφικτο. Ο Θεος βοηθος. Δεν υπαρχουν πια κοτσια.

Comments are closed.