Παράδειγμα προς… μίμηση! Να κάνεις εμετό ή να χειροκροτήσεις; Ο Μιχάλης Οικονόμου παντρεύτηκε τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή

Κοινοποίηση:
oikonomou-makris

Αυτά βλέπει ο κόσμος και τα παιδιά μας και δεν ξέρουν σε τι κόσμο μεγαλώνουν. Κι αν θα πρέπει να λένε μπράβο ή να κάνουν εμετό. Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής παντρεύτηκαν, ενώ ήδη έχουν και ένα μικρό παιδί, τον Νικηφόρο.

Οι ηθοποιοί έχουν συμμετάσχει μαζί σε μεγάλες παραγωγές όπως το φιλόδοξο «Man of God» της Γελένα Πόποβιτς, που αφηγείται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, με τον Άρη Σερβετάλη. Θεατρικά έχουν διανύσει αρκετά χιλιόμετρα σε μεγάλες παραγωγές. Τηλεοπτικά Ο Μιχάλης εμφανίστηκε στη σειρά της Όλγας Μαλέα «Τα Καλύτερά μας Χρόνια», στην ΕΡΤ1.

Προσωπικά κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου και το φωνάζουν κιόλας…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Κρίμα δυστηχώς για τον ξεπεσμό σαν κοινωνία. Δεν ειναι το ανώμαλο του υποκειμένου αλλα η ασέλγια απέναντι σε ένα μικρό παιδί, ψυχική και κατ επεκτασην σωματική. Εμείς, ως ενήλικες μπορούμε να επιλεξουμε αν θέλουμε να ειμαστε ομοφυλλοφιλοι βάση των ορμονικών μας αναγκών … η ανωμαλίας, Το μικρό παιδί όμως πως θα μπορέσει να ξεχωρίσει την ανωμαλία ως φυσιολογικό και αντίστροφα ; Αυτό ειναι που με ανατριχιάζει.. Ελπίζω να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση.

  2. Εμείς έχουμε αδερφές ανύπαντρες γαμπρός δεν πλησιάζει και σκούν τα γονεικά μας και άλλες αδερφές παντρεύονται

  3. Ουστ σιχαμερά υποκείμενα.Ποιοι ανώμαλοι τους έδωσαν το κακόμοιρο το παιδάκι που δεν θα μπορεί να ξεχωρίσει ποιος από τους δύο είναι ο μπαμπάς του και ποια η μαμά του.

  4. δεν τους παίρνει κανείς με τις πέτρες γι’αυτό κρατά ο ένας το χέρι του άλλου. Τελικά πολλές αδερφές έχει αυτή η δολια χώρα, γιατί άραγε; αν διάβασα καλά έχουν και ένα παιδί; αυτό το παιδί ποιος ενέκρινε ότι είναι σωστό να το έχουν δύο ανώμαλοι; τι ρωτάω έτσι; ποιος; όλοι τους αδερφές παιδεραστές και ανθελληνες είναι ! εμετός

  5. Ποιος τους έδωσε παιδί; Η φωτογραφία δεν μου αρέσει αλλά είναι δικαίωμά τους. Το παιδί, όμως γιατί να μην γίνει φυσιολογικό επειδή αυτοί είναι γκέι; Αίσχος, σε συτή τη χώρα δεν λειτουργεί τίποτα.

  6. Να ζήσετε και να ευτυχείτε ο ένας διπλα στον άλλον μαζί και με τον κουμπάρο άντε καλές τριάδες και μην ξεχνάτε και κρέμες για τις αιμορροΐδες να βάζετε

  7. τον καημένο το μακρή, τον έχει τρελάνει στην τσαπού ο μουστακαλής και έχει χαζέψει !!

  8. Το παιδακι σκεφτομαι.
    Τι θα λεει στους συμμαθητες του αργοτερα;

  9. Ξέρασμα και αποτροπιασμός, θέλουν και παιδί.Ο ψυχολόγος το περιμένει απο τώρα για την εφηβεία.

  10. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ–ΘΡΗΣΚΕΙΑ– ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ? ΞΕΦΤΙΛΑ! ΑΙΣΧΟΣ.

Comments are closed.