Παπαχριστόπουλος: «Θα ψηφίσω την συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσω την έδρα μου» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
papahri

Ξεκάθαρος ήταν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος για την στάση που θα κρατήσει όταν θα έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή. Σε εντελώς άλλη γραμμή από το κόμμα του ο κ. Παπαχριστόπουλος διαχώρισε την θέση του και είπε ότι θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσει την έδρα του!

Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΡΤ, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε επι λέξει: «Θα ψηφίσω την συμφωνία των Πρεσπών και μόλις ψηφίσω θα παραδώσω την έδρα μου».

Είπε ακόμα: «Λάδι στον μύλο της διαπλοκής δεν ρίχνω ούτε σταγόνα. Ξέρω ποιοι άνθρωποι δίνουν αγώνα να αποφύγουν κάτι και ζητάνε από την πρώτη μέρα εκλογές».

«Δεν θα ψηφίσω ποτέ πρόταση μομφής και θα ψηφίσω πρόταση εμπιστοσύνης. Την άποψή μου υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών την έχω πει ευθαρσώς από την αρχή και είμαι έτοιμος να δεχθώ και τις επιπτώσεις πρόσθεσε εξηγώντας παράλληλα ότι δεν έχει κανένα βουλευτικό προνόμιο, αμάξια, αστυνομικούς κ.α. Με συμβολαιογραφική πράξη όταν έρθει η ώρα θα δώσω τα 3.500 της βουλευτικής αποζημίωσης μου στην «Σχεδία»».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ενας φαφλατας, τσαρλατανος και Ανθελληνας. Ποιος ξερει τι του εταξαν!! Κατι τετοιους ψηφιζουν τα γιδοπροβατα και τους μπαζουν στην Βουλη, για να ψηφιζουν προδοτικες συμφωνιες!! Τωρα ας τους χαιρονται!!!!

  2. Ε ναι , τι νομιζατε ; οτι για τον μισθουλακο που μου πληρωνετε εσεις οι κακομοιρηδες ραγιαδες αγωνιζομαι … ; πφφφφφ , οχι βρε βλακες , αρπαξα χοντρη μιζα για να ψηφισω τις Πρεσπες , και μετα θα σας γραψω στα π@π@ρια μου .

  3. Γιατρέ εσύ που είσαι τίμιος και δεν έχεις κανένα βουλευτικό προνόμιο όπως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πές μας και για τα 1,6 δις που έφαγε ο Τσίπρας για τους λαθρομετανάστες.

  4. Εισαι πολιτικος αλητης, ανθελληνας και προδωτης, θα εχεις το τελος που σου αρμοζει.

  5. ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ , ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ . ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΛΟΟΥΝ?? ΚΑΜΙΑ .

Comments are closed.