Πανό στο ΟΑΚΑ για τον Αλαφούζο. Άγριο “χώσιμο”. Τι γράφουν οι οργανωμένοι οπαδοί για την Κόζα Νόστρα

Κοινοποίηση:
Γιάννης Αλαφούζος

Πανό στο ΟΑΚΑ για τον Αλαφούζο. Άγριο “χώσιμο”. Δείτε τι γράφουν οι οργανωμένοι οπαδοί για την Κόζα Νόστρα

“ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ – GREEK MAFIA ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ – ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΝΑΤΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ”

Καταγραφή

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Θα το πάρουμε του χρόνου αλλαχφουζαρα με τον διάδοχο του Μ. Αλεξάνδρου τον Κυριάκο που σκατα πιάνει και χρυσός γίνεται.

  2. Η Αθήνα 2023 είναι το Σικάγο του 1929. Η Ελλάδα χρειάζεται έναν Έλιοτ Νες.

  3. Συγχαρητηρια στους οπαδους του Παναθηναικου και καλα ξεμπερδεματα απο τη μαφια! Ευχομαι επισης επιστροφη Κοκκαλη στο Θρυλο ο οποιος αν και καραδιαπλεκομενος στις…επενδυσεις του και οχι στα…noor ειναι αρρωστος γαυρος!

  4. Τουρκόφιλο κάθαρμα που θέλησες να φας τον Χίο. Ούτε μια τρίχα απ’ τ’ αρχίδια του δεν είσαι τουρκόσπορε. Ζητωκραυγάζετε μαλάκες να τα κονομάνε οι έξυπνοι. Χεστήκαμε για τος κωλοομάδες σας, τα σκατά του Σατανά.

  5. Εσείς δεν διώξατε βρε σουργελα τον Βαρδινογιάννη…και τωρα κλαιγεστε για τον Αλαφούζο….να πάτε στον Τράκα να σας βρει επενδυτη

  6. Σήκω και φύγε οτι μαύρα ξεπλυνες ξεπλυνες. Δεν είναι ο Παναθηναϊκός το πλυντήριο για τις βρωμοδουλιες σου.

  7. Ο Αλαφούζος έχει χορηγό Τούρκο,ο Γιαννακόπουλος πήρε προπονητή Τούρκο ,τα γιοσουφάκια ποιά θα είναι;

  8. Πως θα ξεφορτωθούμε αυτή την πουστρα. Τόσα χρόνια υπερηφάνειας και φέτος μόνο ντροπές.

  9. ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ…..ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ Η ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ…ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ

  10. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ολυμπιακουλας,ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΑΧΡΗΣΤΕ.ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΣ.

  11. Μας φαρμακωσατε τους Παναθηναϊκούς. Μας ξεφτιλισατε. Κι εγώ βράζω. Θέλω να φύγει και ο Αλαφούζος και ο Γιαννακόπουλος. Μετά όμως τι μέλλει γενέσθαι; Βαρδινογιάννη λέμε και κλαίμε.

  12. Dpg ξέχασες που παλιά στήριζες τον Αλαφούζο μέσω της Πράσινης; Τον Αλαφούζο που 11 χρόνια δεν έχει πάρει πρωτάθλημα, αυτόν που είχε δώσει την θωρακισμένη μερσεντές σε έναν από τους δολοφόνους του Μιχάλη! Επειδή παράτησες την ομάδα 3 χρόνια και δεν πατάς στο γήπεδο όπως ο Αλαφούζος, πάρε τον Αλαφούζο του τούρκου Ατζούν, τον Τούρκο προπονητή που έφερες και εξαφανιστείτε παρέα! Ο Εξάστερος του Παύλου και του Θανάση θα τον βρει τον δρόμο του! Με εσάς που δεν έρχεστε στο γήπεδο, χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα και στην πρώτη στραβή θα γίνει χαμός με τον Τούρκο που έφερες για προπονητή!

    1. για να δουμε πως θα τα παει το μογγολο που μας εφερε ο ”σωτηρας” ντιπιτζης που καταβαραθρωσε την ομαδα…

  13. ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ.

    ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΣ.

  14. Ειμαι οπαδός των οπαδων του ΠΑΟ…γεννημα θρεμμα Κυψελιώτης και περήφανος για το οτι ποτε η εξέδρα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ δεν υπηρξε εξεδρα υπαλληλων. Σημερα το γηπεδο εβραζε κατα των μπινεδων Αλαφουζου και Πρεζεμπορα. Τα εσπασαν όλα και καλά κάνανε. Ολο το μένος επισης κατά στην μαφιοζικο κόμμα της Νεας Παιδεραστίας….Μιζοτάκη ΚΑΘΑΡΜΑ…

  15. Ο κόσμος τοχει τούμπανο καί
    Αυτός κρυφό καμάρι. Εισαγγελέας
    Δεν βρίσκεται να πιάσει τον
    Βρωμιάρη.

  16. Παίδες μην τα διαλύσουμε όλα κακώς έγινε η διακοπή.
    Σε ότι αφορά τον Αλαφούζο και λίγα ειναι. Για μας είναι τελειωμένος και καλο είναι να το εμπεδώσει λαι να πάρει πουλο απο την ομάδα πριν τον στείλουμε με κλωτσιές να κάνει παρέα στο φιλαράκι του τον ναρκεμπορα.

  17. μεγαλο μπραβο στους οπαδους του παναθηναϊκού εύγε!

Comments are closed.