Παντελής Παντελίδης: Η οικογένειά του κατέθεσε αγωγή «μαμούθ» κατά της Περιφέρειας Αττικής

Κοινοποίηση:
pantelis-pantelidis

Νομικά κατά της Περιφέρειας Αττικής θα στραφεί η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη για το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του τον Φεβρουάριο του 2016.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια Παντελίδη έχει καταθέσει αγωγή «μαμούθ» ύψους 1,7 εκατομμυρίων ευρώ κατά της Περιφέρειας Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αυτοί νομίζουν ότι θα ζουν αιωνίως με το όνομα του γιού που έκανε καριέρα μια πενταετία…. και που αν είχαν συμβεί αυτά, πιθανότατα τώρα να είχε ήδη ξεπεραστεί μια και δεν είχε καμιά διαφορά από τόσους άλλους…

  2. Βρε βρε βρε ο εθνικός μας ΜΠΕΚΡΑΣ. Άκου καριολίτσα όπως είσαι έλα με την όπισθεν που νομίζεις ότι ο ελληνικός λαός θα σε πληρώσει για τον ΜΠΕΚΡΑ τον κανακάρη σου.

  3. ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΜΟ ΕΙΧΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΗΤΕΡΟ

  4. Διεφθαρμενοι γονεις ειναι.. φραγκοφονιαδες… Σα δε ντρεπουνται οι καραγκιοζηδες. ρε κοπριτες να πατε να ζητατε ευθυνες απο αυτους που καναν αλκολικο κοινος μπεκρη τον γιο σας … ουστ

  5. Η οικογένεια του πάει να βγάλει απτή μύγα ξυγκι. Τόσα χρόνια απειλούν τους πάντες με αγωγές. Μέχρι και τον αδελφό προσπάθησαν να μας τον πασάρουν σαν τραγουδίστη. Έλεος πια.
    Ο γιος τους ήταν πιωμενος και “πιωμενος” και φταίει η μπάρα;

  6. πήγαινε με χίλια, πιωμένος, χαπακωμένος, κοινώς ντίρλα, τον σκότωσε. Αν έφταιγε η μπάρα, θα είχαν σκοτωθεί κι άλλοι. Ο δικηγόρος θα τα κονομήσει, χάσει – κερδίσει.

Leave a Response