Πανικός στον Πύργο: Ηλικιωμένος επιτέθηκε με όπλο σε παιδιά γιατί τον πείραζε το παιχνίδι τους

Κοινοποίηση:
dexameni_epeisodio-3

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην περιοχή της Δεξαμενής στον Πύργο αργά το απόγευμα της Τρίτης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ένας ηλικιωμένος άνδρας κάτοικος της περιοχής, βγήκε από το σπίτι του κρατώντας καραμπίνα την οποία – σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες περίοικων έστρεψε προς τα παιδιά που έπαιζαν εκεί.

 

Τα παιδιά έντρομα έσπευσαν να κρυφτούν μη γνωρίζοντας ποιες είναι οι προθέσεις του ηλικιωμένου, που δήλωσε ενοχλημένος από το παιχνίδι των παιδιών.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που κατάφεραν με ψυχραιμία να αφαιρέσουν το όπλο από τον ηλικιωμένο ο οποίος φέρεται να έχει αντιδράσει και στο παρελθόν με τον ίδιο τρόπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ενοχλημένος απο το παιχνίδι των παιδιών. Ειλικρινά τώρα υπάρχει περίπτωση να ήταν παιχνίδι και όχι ηχορύπανση με ζημιές και να έβγαλε την καραμπίνα; Επειδή έχουμε και εμείς κάτι κωλόπαιδα που το παιχνίδι τους είναι να καταστρέφουν ιδιωτική περιουσία απαιτώντας αν τους κάνεις παρατήρηση να σε βρίσουν και να το βουλώσεις, ώσπου να τους φύγει η καύλα, θα πάρω το μέρος του γέρου. Αποκλείεται να έπαιζαν παιχνίδι και να έβγαλε καραμπίνα. Μαλακίες κάνανε, καθώς η μάνα τους και ο πατέρας τους έχουνε ησυχία στο σπιτάκι τους κάποιοι άλλοι τρώμε στην μάπα ό,τι έσπειραν.

  2. Κλείστε τον ψυχιατρείο και χαπάκωμα κάθε μέρα τον σκατογερο.

  3. Εχουμε ξεφύγει και δεν έχει γίνει ακόμα κατανοητό. Εδώ γίνονται δολοφονίες και ξεχνιούνται μέσα σε 2 μέρες. Αν είναι κράτος αυτό τότε ζήτω που καήκαμε

  4. Κ@λόγεροι της μεταπολίτευσης, αυτά τα απίστευτα χυδαία κ@ργιόλια που κατέστρεψαν κυριολεκτικά τον ελληνισμό μέσα σε μισό αιώνα.

Comments are closed.