Πανικός στον ΑΝΤ1 για το Nomads 2! Συναγερμός στο κανάλι, σε αναμμένα κάρβουνα ο…

Κοινοποίηση:
nomads

Μεγάλο στραπάτσο πάθανε οι υπεύθυνοι του καναλιού! Το φυσάνε και δεν κρυώνουν, ή μάλλον κρυώνουν και φροντίζουν να φορέσουν το παλτό… Nomads!

 

Ένα μεγάλο NΟ (mads) εισέπραξαν στα νούμερα τηλεθέασης, αφού το 15,3% μόνο χαρά δεν έφερε για την πρεμιέρα! Εδώ σου λέει, το διαφημιστικό πανό τους μάρανε έξω από το κανάλι, στο Μαρούσι για το Nomads! Ξέρετε, αυτή η γιγαντοαφίσα… Τελικά, πιο πολλοί οι περαστικοί το είδανε αυτό διασχίζοντας την λεωφόρο Κηφισίας, παρά οι τηλεθεατές!

Όχι πείτε μου, εσείς το είδατε; Σας άρεσε; Πηγές, μου αναφέρουν τον απόλυτο πανικό στον Ant1! Ακόμα και ο γενικός διευθυντής, Τζώρτζης Ποφάντης, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα με τόσα που ακούει! Περιμένανε το δυνατό τους χαρτί, αλλά τσάμπα κόπος! Μα τέτοια νούμερα σε πρεμιέρα; Τι έχετε πάθει και δεν βλέπετε πως όταν ένα πρόγραμμα δεν πάει, δεν το αναμασάμε! Το Nomads1 δεν σας πήγε, όπως θέλατε και την αποτυχία την χρεώσατε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τώρα; Σε ποιον θα την χρεώσετε; Αναρωτιέμαι καλοί μου άνθρωποι…

Από που να ξεκινήσω; Από τους παρουσιαστές; Σάββας Πούμπουρας και Γιώργος Λέντζας, που ήταν τόσο υποτονικοί! Σοβαρά σας μιλάω, με πήρε ο ύπνος, αποκοιμήθηκα, κανένα νεύρο… μόνο το δικό μου νεύρο από την βαρεμάρα εκτινάχτηκε στα ύψη! Καλά παιδιά, ωραία παιδιά, αλλά δεν κάνουν όλοι για όλα!

Καλά, πέρα από αυτό, τα νεύρα μου χτύπησαν κόκκινο με την όμορφη μεν, αλλά φωνακλού Δήμητρα Αλεξανδράκη! Όλο φασαρίες και κακό! Και δώστου πλάνα, πλάνα και αεροπλάνα, που όχι Μαδαγασκάρη δεν μας πήγαν, ούτε μέχρι το Σύνταγμα! Τόση απελπισία πια;

Οι παίκτες δε, πιστή αντιγραφή! Κλώνοι των προηγούμενων παικτών του Survivor! Κάποια στιγμή νόμιζα πως έβλεπα για παράδειγμα… τον Νίκο Αγόρου! Αλλά όχι! Ήταν ο Mike! Συγγνώμη μπερδεύτηκα! Πόσες άλλες ομοιότητες… που ειλικρινά απορώ… δεν βλέπουν ότι όταν ακολουθούν μια συνταγή άλλου καναλιού και πρέπει λίγο να την εμπλουτίζουν; Έτσι λίγο, να δούμε και κάτι διαφορετικό!

Κρίμα, ένα πρόγραμμα να απογοητεύει υπεύθυνους και κοινό… κρίμα ο Ant1 να γίνει πάλι τέταρτο κανάλι, ενώ προσπαθεί για το καλύτερο!

Πηγή: youweekly.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτός ο Μαυρίδης και ο κολλητός του ο Λέντζας έχουν κάποιο μέσο και κάνουν τηλεόραση; Καλά ο πρώτος βρίσκεται πλέον σε παροξυσμό, θέλει με το ζόρι να γίνει νέος Αρναούτογλου με όλα αυτά τα σαλωνικιότικα κρύα αστεία δεκαετίας ’90. Θέλει να γίνει πρώτος στην Αθήνα

Comments are closed.