Πανικός στην Αθηνών-Λαμίας: Ηλικιωμένος οδηγούσε αντίθετα για ένα χιλιόμετρο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο ηλικιωμένος, κινούμενος με το αυτοκίνητό του στην νότια έξοδο της Λαμίας, με προορισμό την εθνική οδό, εξήλθε από τον κυκλικό κόμβο στο ρεύμα προς Λαμία και συνέχισε… ανάποδα

Εφιαλτικά λεπτά βίωσαν οι διερχόμενοι οδηγοί, στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με αυτοκίνητο που κινούταν ανάποδα στον δρόμο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tvstar.gr ένας ηλικιωμένος οδηγός κινείτο αντίθετα για περίπου ένα χιλιόμετρο. Ο ηλικιωμένος κινούμενος στην νότια έξοδο της Λαμίας, με προορισμό την εθνική οδό, εξήλθε από τον κυκλικό κόμβο στο ρεύμα προς Λαμία και κινήθηκε ανάποδα μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο.

.

Ευτυχώς, γρήγορα έφτασε περιπολικό της τροχαίας που σταμάτησε την κυκλοφορία, δίνοντας την ευκαιρία στον οδηγό του μικρού Citroen να κάνει αναστροφή και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ COFFEE ISLAND ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ {ΑΘΗΝΑ} ΠΙΝΑΜΕ ΚΑΦΕ ΜΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΠΑΡΚΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΧΟΡΟ ΜΙΣΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΙΣΟ ΠΙΣΩ ΕΠΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ [ΚΟΦΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ] ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ. ΚΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ Η ΤΡΟΧΑΙΑ

  2. Καλώ όλους τους αρμοδίους που ασχολούνται με θέματα κυκλοφορίας να έλθουν και να κάνουν αυτοψία στον συγκεκριμένο κυκλικό κόμβο , διότι ο συγκεκριμένος κυκλικός κόμβος είναι πραγματικά ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες , και ο πιο έμπειρος οδηγός μπορεί να κάνει λάθος που μπορεί να αποβεί μοιραίο.
    Στον συγκεκριμένο κόμβο έχουν δημιουργηθεί πολλά παρατράγουδα ευτυχώς μέχρι σήμερα χωρίς θύματα.

Comments are closed.