Πανικός και τρόμος στα Φιλιατρά από ένοπλους Πακιστανούς!

Κοινοποίηση:
ΙΝΤΙΜΕ_ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ_ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ-1_10

Απερίγραπτες σκηνές βίας σκόρπισαν τον πανικό στους κατοίκους των Φιλιατρών, αργά το βράδυ της Τετάρτης, όταν μια ομάδα από δέκα Πακιστανούς που φορούσαν κουκούλες και ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα και μαχαίρια διέσχισαν πεζή μεγάλο τμήμα της πόλης ώσπου να φτάσουν στο σπίτι ενός ομοεθνούς τους και να τα κάνουν όλα γης Μαδιάμ!

Ο ένοικος απουσίαζε εκείνη την ώρα, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους κουκουλοφόρους αλλοδαπούς να κάνουν άνω- κάτω το σπίτι και να σπάσουν με τα ρόπαλα το αυτοκίνητό του το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο απ’ έξω! Μάλιστα, σύμφωνα με το θύμα, βρήκαν στο αυτοκίνητο μετρητά ύψους περίπου 1.500 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και η επιδρομή πήρε τέλος, καθώς φαίνεται ότι κίνητρό της ήταν οι οικονομικές διαφορές με τον ομοεθνή τους.

Για τη μαφιόζικη επίθεση ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας, οι άνδρες του οποίου ξεκίνησα έρευνες. Πέντε από τους δράστες εντοπίστηκαν την Πέμπτη στην περιοχή της Σπηλιάς όπου κατοικούν, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων, κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη κοινής ειρήνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Για αυτόν τον λόγο επιθυμεί ο Μητσοτάκης να θέσει εκτός νόμου το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ. Για να μην διακινδυνευθεί η παρουσία τέτοιων αγαθών υπάρξεων στην πατρίδα μας.

  2. H χώρα μας δεν είναι πρότυπο οργάνωσης, αλλά όχι και ξέφραγο αμπέλι!
    Δεν μας φτάνουν οι εγχώριοι εγκληματίες, πρέπει να ανεχόμαστε και τους εισαγόμενους.
    Oi ιίδιοι αυτοί εγκληματίες που κατά τη σύλληψή τους ειρωνεύονται πως την άλλη εβδομάδα θα είναι έξω!
    Δεν είναι δυνατόν κατηγορούμενοι για ληστείες, διαρρήξεις, διακεκριμένες κλοπές, συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις να αφήνονται ελεύθεροι ακόμα και πριν από τη δίκη ή να παρέρχεται το 18μηνο χωρίς δίκη και μετά να εξαφανίζονται.
    Καλές λοιπόν οι προσλήψεις αστυνομικών, οι περιπολίες και η παρουσία τους στους δρόμους, αλλά και η Δικαιοσύνη πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.

  3. μπολιασμα μπολιασμα!!!!! χαχαοχαοχοα
    ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΡΑΝΟΙ !! ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕ

  4. Απλα να συλληφθουνε και ν απελαθουνε…. κολυμπωντας!

  5. Δεν θα απελαθούν ποτέ.Μέσα θα κάτσουν το πολύ μια βδομάδα και ο λαθροτσύριζα θα φροντίσει να τους βγάλει έξω για να υφαρπάξει την ψήφο τους

  6. Θυμηθείτε τα περιστατικά αυτού του είδους στις επόμενες εκλογές για κατά πάσα πιθανότητα αύριο ίσως βρεθείτε εσείς αντιμέτωποι η τα παιδιά σας απέναντι από τέτοιους αλλοδαπούς εγκληματίες καλή τύχη σε σας.

  7. Ναι αλλά ο Μητσοτάκαρος θα βάλει υποψήφιος στον Έβρο 🤣🤣🤡🤡

Comments are closed.