Πανικός έξω από εταιρεία κούριερ στον Πειραιά – Ατελείωτη η ουρά!(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
κουριερ

Δεύτερη μέρα στην ουρά 20 έως 30 ατόμων. Αυτή η εταιρεία όχι δε μπορεί να παράδοση κατ’ οίκον ,δεν μπορεί ούτε να εξυπηρετήσει στο πάγκο, στο κατάστημα. Acs Πειραιά.

13

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Η ACS ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ. ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΥΟΣΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ACS 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ.

  2. Ο/Η Aν ειναι ACS λενε οτι περασαν ενω η αληθεια είναι ότι δεν περασαν. λέει:

    H ACS στελνουν μήνυμα ότι και καλά πέρασαν αλλά δεν πέρασαν, και λένε ψέματα ότι δήθεν πέρασαν και η ουρά στα καταστήματα της ACS είναι τεράστια και κοροιδεύουν τους πελάτες ότι δήθεν πέρασαν 3 φορές και δε πέρασαν ούτε μία.
    Και μια φίλη μου τα ίδια.

  3. Αυτή η εταιρεία, χωρίς να περάσει από το σπίτι στέλνει μήνυμα ότι πέρασαν… Μεγάλη ξεφτίλα… το χειρότερο σου λένε θα περάσουμε μεταξύ 10 και 18:00.. να περιμένεις τόσες ώρες, πως είναι δυνατόν… Όταν βλέπω Αυτή την εταιρεία ξέρω ότι θα τσακωθω..

  4. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΔΩΘΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.(ΑΠΟ 17/11 ΑΝΑΜΕΝΩ ΔΕΜΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ).

  5. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η EASY MAIL.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ 2 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ.

  6. Συνηγορος του Καταναλωτη υπαρχει? Πρεπει να του γινει καταγγελια για να κινηθει? Τετοιο σουσουρο γινεται!! Εισαγγελευς υπαρχει? Δεν μπορει να κινηθει αυτεπαγγελτα? Παιζουν ολοι μαζι μας. Εγω πληρωσα οσα μου ζητησαν για να ταχω συντομα σπιτι μου. Και το κρατος με εκβιασε με την καραντινα για να παραγγειλω online μεσω κουριερ. και τωρα ολοι με βασανιζουν!! Γιατι πρεπει να περιμενω 10 μερες να τα παραλαβω. Γιατι δεν προσλαμβανουν εξτρα προσωπικο προσωρινα. Τοσο μονοφαγοι ειναι πια? Γιατι το κρατος δεν βαζει κανονες αλλα κλεινει τα ματια?

  7. Κλειστε τους και νομοθεστειστε να σεβονται τους πελατες. Δεν μας κανουν χαρη!

Comments are closed.