Πανηγυρική εκδήλωση στην Κόκκινη Πλατεία μετά την επανεκλογή Πούτιν (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
im-508295

Δεκάδες χιλιάδες Ρώσων πολιτών είναι συγκεντρωμένοι αυτή την στιγμή στην Κόκκινη Πλατεία στη Ρωσία, προκειμένου να γιορτάσουν τη νίκη του Βλαντιμίρ Πούτιν στις προεδρικές εκλογές, αλλά και τα 10 χρόνια της ενσωμάτωσης της Κριμαίας.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μόλις ανέβηκε στη σκηνή της συγκέντρωσης στην Κόκκινη Πλατεία καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος κόσμου.

Ο Πούτιν ξεκίνησε την ομιλία του προσφέροντας τα «ειλικρινή συγχαρητήριά του για την επανένωση της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης με τη Ρωσία».

Λέει ότι η Κριμαία συχνά αποκαλείται «αβύθιστο αεροπλανοφόρο» και προσθέτει ότι τώρα έχει «επιστρέψει στο λιμάνι της».

«Η Κριμαία πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι, οι άνθρωποι της Σεβαστούπολης και της Κριμαίας, είναι το καμάρι μας» είπε στη συνέχεια.

Ο Πούτιν περιέγραψε το Ντονμπάς και άλλες περιοχές της Ουκρανίας που έχουν καταληφθεί από τις ρωσικές δυνάμεις ως μέρος μιας «Νέας Ρωσίας».

Στη συνέχεια έκανε ένα διάλειμμα στη σύντομη ομιλία του για να ερμηνεύσει τον ρωσικό εθνικό ύμνο και να τραγουδήσει μαζί με τους χιλιάδες συγκεντρωμένους στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μετά από αυτό είναι όλα έτοιμα για την εαρινή επίθεση που ετοιμάζει εδώ και μήνες, με στόχο την απόλυτη κυριαρχία στο Donbass και στις άλλες δύο περιφέρειες που έγιναν ανεξάρτητες… Ο χειμώνας σχεδόν τελείωσε, οι εκλογές έγιναν και οι έφεδροι έχουν εκπαιδευτεί, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσει η δεύτερη μαζική εισβολή…

Comments are closed.