Πανελλήνιος σάλος με την ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Όποιος οπαδός ψηφίσει Νέα Δημοκρατία δεν έχει θέση ανάμεσά μας»

Κοινοποίηση:
Θ4

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι για πρώτη φορά βγαίνουν τόσο ανοιχτά εναντίον της κυβέρνησης παίρνοντας θέση για μια σειρά από ζητήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των φίλων του ΠΑΟΚ:

«Δεν είναι λίγες οι φορές, που στο πέρασμα των χρόνων έχει ακουστεί ο ισχυρισμός πως το ποδόσφαιρο αποτελεί την εικόνα της κοινωνίας. Ως οπαδοί δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με αυτό τον ισχυρισμό. Ωστόσο, στην ποδοσφαιρική κοινωνία υπήρχε μια διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες. Είχαμε την δυνατότητα να εκφραζόμαστε στα γήπεδα.

Και το πράτταμε αυτό τόσο με τη φωνή μας, όσο και με τις δημόσιες τοποθετήσεις μας. Το πρώτο το διαγράψατε εντελώς. Η φίμωση μας, αλλά και η φίμωση όσων κοινωνικών ομάδων αντιδρούν, αποτελεί σχέδιο διακυβέρνησης της εταιρείας – κομπανίας που ελέγχει αυτή τη χώρα. Και η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα το κάνατε τόσο καλά, που το στίγμα σας θα μείνει ανεξίτηλο στα χρόνια που έπονται.

Εδώ και 4 περίπου χρόνια αντιμετωπίζουμε ως πολίτες, την μαζική παραπληροφόρηση από τα τσιράκια σας (ΑΡΔ) που ακολουθούν πιστά και κατά γράμμα το οργανωμένο σχέδιο θαψίματος γεγονότων και πράξεων που έχετε εκπονήσει, οδηγώντας ουσιαστικά την κοινωνία στον εξευτελισμό και την εξαθλίωση, αναγκάζοντας τους πολίτες αυτής της χώρας, να εκλιπαρούν για κουπόνια επιβίωσης. Και με το ύφος δικτάτορα που σας διακρίνει απαιτείτε και ευχαριστώ.

Εδώ και 4 χρόνια βιώσαμε ως πολίτες αυτής της χώρας, φωτιές και φυσικές καταστροφές, κοριούς, παρακολουθήσεις, και φυσικά ξύλο από τα γιουσουφάκια που σας υπηρετούν πιστά, λειτουργώντας και προασπίζοντας πάντα το όνομα του αφεντικού τους, Εδώ και 4 περίπου χρόνια βιώνουμε καταστολή παντού, σκάνδαλα και αθωωτικές δικαστικές αποφάσεις, αναθέσεις του δημοσίου σε κουμπάρους, συγγενείς και φίλους, απειλές και καθημερινά σενάρια πολέμου, τρομοκρατώντας τους δόλιους πολίτες για τους χειμώνες πολέμου που έρχονται και τις κατοχικές συνθήκες που αναμένεται να ζήσουμε. Βιώσαμε αποκλεισμούς σε σπίτια και σε δημόσιους δρόμους.

Και όλα αυτά με τις ευλογίες της πολιτικής σας προστασίας με ένα sms. Για το καλό μας. Ξέρουμε πως πολλοί που θα διαβάσουν ή θα ακούσουν την σημερινή μας τοποθέτηση, θα χλευάσουν καθοδηγούμενοι από τους υπηρέτες σας. Άλλοι δεν θα δώσουν καν σημασία. Λογικό. Για την καθοδηγούμενη από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης κοινωνία άλλωστε, είμαστε οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. και η άποψη μας δεν πρέπει να εκφράζεται ή να ακούγεται.

Σε περίπτωση βέβαια που είμασταν ΒΙΑΣΤΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ θα είχαμε σίγουρα χώρο και χρόνο σε αυτό που λέμε κοινωνία του ψέματος. Γνωρίζετε καλά άλλωστε πως η δυναμική μας είναι τόσο μεγάλη που πρέπει με οποιονδήποτε τρόπο και κόστος να καταπολεμηθεί. Για το λόγο αυτό, οποιοσδήποτε ονοματίζεται ως οπαδός παύει αυτόματα να έχει το τεκμήριο της αθωότητας και άμεσα φυλακίζεται. Για τους καταδικασμένους για ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ και φίλους του κόμματος βέβαια, υπερισχύει το πολιτισμικό τους παρελθόν και αντιμετωπίζονται από άλλη κατηγορία δικαιοσύνης.

Όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, το κλείσιμο των Συνδέσμων δεν άλλαξε τίποτα απολύτως τόσο στην κοινωνία, όσο και στο θέμα της βίας. Έχει εικόνα άραγε ο Υπουργός προστασίας του πολίτη (Ευάγγελου Μαρινάκη) για το πόσα περιστατικά βίας έχουν μεταφερθεί σε συναυλίες, πάρκα, σχολεία, παραλίες;

Στο παρελθόν, έχουμε τοποθετηθεί επίσημα ως οπαδοί του μεγάλου Π.Α.Ο.Κ. και έχουμε προειδοποιήσει για τις κοινωνικές συνέπειες των αποφάσεων της μαριονέτας που παριστάνει τον Υφυπουργό αθλητισμού, όταν αποφάσιζε σαν άλλος Σουλτάνος την επιβολή κυρώσεων, το κλείσιμο και τον έλεγχο των Συνδέσμων, και την προκαταβολική καταδίκη και εξαθλίωση όλων όσων τοποθετούσε το κράτος και η αστυνομία κάτω από τον μανδύα του οπαδού.

Μας ζητήσατε με τον Αθλητικό Τρομονόμο σας, να γίνουμε δούλοι και στρατοί των εταιρειών που διοικούν τις ομάδες που υποστηρίζουμε, με αντάλλαγμα φαινομενικά, θυσιάζοντας ουσιαστικά, το πιο απλό και αγνό πράγμα στην ζωή ενός οπαδού. Να ακολουθά τη την ομάδα του παντού και πιστά. Το τυράκι σας δεν πρόκειται να το φάμε.
Όλα όμως θα αλλάξουν. Όπως και εσείς. Σας το υποσχόμαστε.

Όποιος δεν έχει μάθει από την ιστορία του είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει.

Επίσημα σας χαρακτηρίζουμε εχθρούς των οπαδών και το κυριότερο εχθρούς του Μεγάλου Π.Α.Ο.Κ. μας.

Το τελευταίο θα το νιώσετε όταν σας αφήσουν τα αφεντικά σας να πραγματοποιήσετε τις εκλογές.

Όποιος εξακολουθεί και στηρίζει την συγκυβέρνηση Μαρινάκη – Ντόρας – Μητσοτάκη – Αλαφούζου χαρακτηρίζεται ως εχθρός του Π.Α.Ο.Κ. και δεν έχει θέση ανάμεσα μας.

Καλό Κατοχικό Χειμώνα ….

Μετά Τιμής, ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. Χτές εδειχνε τη φαντασμαγορική γιορτη στο νεο γηπεδο της αεκ.
    Λες και ως δια μαγειας λυθηκαν ολα μας τα προβλήματα και λεφτα υπαρχουν οπως ειπε καποιος βλαξ καποτε.
    Τελικα ο Ελληνας δε βαζει μυαλό

  2. Παοκτζήδες ξεσκίστε την ανθελληνική ΝΔ και όλα τα κόμματα του ανθελληνισμού που ανήκουν στην ΝΤΠ!!!@@

  3. Οι Μακεδόνες, οι Γνήσιοι Μακεδόνες, είναι πάντα το παράδειγμα.
    Συγχαρητήρια που η οπαδική ορμή γίνεται Πατριωτική φωνή!!
    Εύγε και πάλι Εύγε !!!!

  4. Στο εθνοκοινωνικό ζήτημα της Μακεδονίας, μούγκα στη στρούγκα παοκάκια. Παρέλαση στην Τούμπα έκανε τότε ο Καμένος και δεν κουνήθηκε φύλλο ! Ο λαός τάχα κοινωνικό φαινόμενο.. ρε ούστ !

  5. Οι σύντροφοι αναρχοαπλυτοι αρχηγοί των οργανωμένων του ΠΑΟΚ δεν βρήκαν μια λέξη να γράψουν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Τότε έλεγαν no politics. Τι άλλαξε τωρα;

  6. αναρχοκομουνιστες του τσιπρα και κουτσουμπα εβγαλαν την ανακοινωση ρε βλακες που τους υποστηριζετε……..

    ΠΑΟΚ ζουμε
    στν Πολη να σε δουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. Αν και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΠΡΑΒΟ στα ΠΑΟΚΙΑ!!! Περιμένω την ίδια ανακοίνωση κι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Αν θέλει Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ τη Νέα Δημοκρατία, ας παραιτηθεί ( φύγει) από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να ενσωματωθεί με το Ακροδεξιό του κόμμα. Ακροδεξιά κόμματα έχει η Ιταλία κ.λ.π.. Η Ελλάδα πολέμησε ενάντια στον Φασισμό και τον Ναζισμό.

  8. Για τη Μακεδονία δε βγάλατε ανακοίνωση μπουγατσες. Αντιθέτως πήρατε και πρωταθλήματακι. Και δεν έχω ψηφίσει ποτε

  9. Μπράβο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
    Τους αξίζουν ξανά τα σήματα Τιμής και Περιφάνειας.

  10. Σε λιγο και αλλα σωματεια αθηναικα και μη θα συνταχθουν μ αυτα που λενε οι παοκτζηδες.Αν και δεν ειμαστε παοκια, μπραβο τους

  11. Μπράβο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Το τσιράκι Μαρινάκης δίνει γη και ύδωρ στον ζαβο Κούλη.

  12. Οι ηγέτες των οργανωμένων του ΠΑΟΚ έδωσαν τις “εξετάσεις” τους και “κόπηκαν”. Την “πούλησαν” την Μακεδονία για ένα “πέτσινο” πρωτάθλημα…και τελείωσαν για τους υπόλοιπους Έλληνες….Τώρα τα παιχνιδάκια των βουλευτών να τα βάλουν εκεί που ξέρουν.

  13. Από πότε ανώνυμε εταιρείες με σκοπό το κέρδος και φανατικούς πελάτες (τάχα φιλάθλους) προτείνουν τι να μην ψηφίσουμε και να μη μας λένε τι να ψηφίσουμε? Εκατομύρια πάνε και έρχονται πάνω και κάτω από τραπέζια, συντηρούν ομάδες “οργανωμένων” εγκληματιών και γιάφκες και έχουν άποψη γιατί κανείς πολιτικός δούλος δεν τολμάει να βάλει τάξη.

  14. Μόνο ΜΠΡΑΒΟ !!!! στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για αυτή τη δήλωση . Θα ήθελα να το δω από όλους τους οπαδούς φιλάθλους όλων των ομάδων ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . Πρώτα από όλα η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΑΝΙΚΑΝΟΙ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ … ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ !!!!!

  15. αν και ολυμπιακος σαν φιλαθλος παρ ολα αυτα συντασομαι με την ελληνικοτατη σπαθενι,ξεκαθαρη και πατριωτικη θεση εναντια στους απανθρωπους ανθελληνες κυβερνωντες….τωρα για τους πλανεμενους οπαδους τους αν καποιοι εχουν απομεινει ..ας προσεχαν

  16. ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΩΝ ΣΥΝΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ!!
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    1. Ούτε το εθνικιστικό κόμμα “ΕΛΛΗΝΕΣ” υποστηρίζουν αυτοί αφού είναι antifa αλλοδαποί οι περισσότεροι από δαύτους.

  17. Οι αλλοδαποί δολοφόνοι του ελληνόπουλου(Άλκη) να βγάλουν τον σκασμό.

    1. Δεν ήταν όλοι αλλοδαποί, οι τρεις ήταν αλλοδαποί (Αλβανοί) και οι υπόλοιποι Έλληνες.

      1. Οι περισσότεροι αλλοδαποί ήταν και κάτι λίγοι Έλληνες. Μπες να τους δεις.

  18. Καλη η ανακοινωση αλλα δε λεει το πιο βασικο. Τι θελουν να ψηφισουμε?

  19. Δεν είναι δουλειά των αθλητικών σωματείων να ανακατεύονται στην πολιτική…

  20. Ευτυχώς έρχονται εκλογές και θα πάρει δρόμο ο εχθρός του Λαού.

  21. Θύρα 4: Ρωσοπόντιοι , Αλβανοί , Ρομά οι περισσότεροι. Όχι ότι ψηφίζω ΝΔ αλλά δεν θα μας πουν οι αλλοδαποί δολοφόνοι του Άλκη τι θα ψηφίσουμε.

  22. Όλοι οι Παοκτζηδες στηρίζουμε αυτή την ανακοίνωση… Μας καλύπτει κατά μεγάλο ποσοστό αλλά έπρεπε να υπάρχει και συνέχεια.. Δε δεχόμαστε και Παοκτζηδες που στηρίζουν τον τσιπρα που ξεπούλησε τη Μακεδονία… Εκείνο το τσογλανι στη ΔΕΘ που έδωσε την τιμημενη φανέλα του ΠΑΟΚ στον τσιπρα να καταστεί ανεπιθύμητος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ…

  23. Και τι θα ψηφίσει;;
    Εννοώ ποιος είναι διαφορετικός για να τον ψηφίσει
    Ή τους αρκεί μόνο λόγω Σαββίδη να ψοφήσουν τη ΝΔ;;;

  24. Συγχαρητήρια στου οπαδούς του ΠΑΟΚ για την συγκεκριμένη επιστολή.
    Και λίγα τους λέτε.
    Θα φάνε το μαύρο τους όταν έρθει η ώρα των εκλογών.

  25. συγχαρητηρια γι αυτη τη δηλωση των παοκτζηδων και μακαρι ν ακολουθησουν κι αλλες ομαδες…οΙ οπαδοι του παοκ να ξερουν επισης, οτι ακουγεται οτι ετοιμαζουν νομο για να αποκλεισουν τον κασιδιαρη απ τις εκλογες, αλλοιωνοντας ετσι τη λαικη βουληση….αυτη η κυβερνηση ειναι αδιστακτη

  26. καλα κανανε οι Παοκτζηδες……
    Αρειανος εθνικιστης ειμαι…….καμμια ψηφος στο κομμα της μιζας και των ανωμαλων της ΜΑΣΩΝΙΚΗς ΝΔ

  27. Αυτή η ανακοίνωση εκφράζει όλη την βρωμιά της Κυβέρνησης αν και άρρωστος Παναθηναϊκός τους βγάζω το καπέλο και τους ευχαριστώ για αυτό που έκαναν

  28. Ανακοινωση για τη δολοφονια του αλκη δεν εβγαλαν ομως , μουγκα στην στρουγγα . Aυτο που κανουν ειναι χειραγωγηση ,απαραδεκτες τακτικες ,ασε τον αλλον να ψηφισει οτι γουσταρει ,αυτο επιτασσει η δημοκρατια

  29. Θα πω μπράβο και εύχομαι να ακολουθησουν και αλλες ομαδες

  30. Να συμφωνήσω μαζί σας αλλά γράψτε κάτι και για τον Αλέξη που ξεπούλησε τη Μακεδονία αλλά ξέχασα τότε πήρατε πρωτάθλημα.

    1. Είχαν δουλειά τότε και τα μπαοκ και οι αρηανοι τώρα πατριώτες

  31. Που είστε αθηναικες ομάδες που κρυβεστε??
    Μούγκα στην στρούγκα??? Που εισαι παναθηναϊκέ??? Που είσαι ολυμπιακέ??? Που είσαι αεκ??? Να να απο κάτι τέτοια φαίνονται οι μεγάλες ομάδες και οι οπαδοί τους!!!!!
    Ντροπή σας ξεφτίλες χέστηδες των αθηναϊκών ομάδων Αν όλες οι αθηναϊκές ομάδες αποτελούσαν γυναικείο πληθυσμό θα ήταν ποιό πατριωτικές!!! και γενναίες Οσα κύπελλα και να πήρατε τα ντροπιάζετε καλπικα τα κάνατε!!! Σας ξευτέλισε ο ΠΑΟΚ σε ολα τα επίπεδα γιατί ειναι ομαδαρα με μεγάλα παπάρια…… αντε ξυπνήστε κολομαγκες τι έγινε??? σας πάτησε το τραίνο?????

Comments are closed.