Πανελλήνια οργή για τον Χρυσοχοίδη – Δουλεύει ψιλό γαζί το Πανελλήνιο…

Κοινοποίηση:
TORA

Ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους ή χωρίς αφέθηκαν, οι 11 συλληφθέντες στα Εξάρχεια, οι οποίοι απολογήθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια.

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κακουργηματικές κατηγορίες που τους βαρύνουν (κατοχή εκρηκτικών, έκρηξη και απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης) υποστηρίζοντας ότι δεν είχαν την κατοχή τους εκρηκτικές ύλες και πως συνελήφθησαν στο πλαίσιο της γενικευμένης αστυνομικής καταστολής.

Προφανώς, δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο οι αστυνομικοί μάρτυρες κατηγορίας, για να τους αντικρούσουν. Βλέπετε, όλα γίνονται για τις εντυπώσεις (για να γράψουν τα ΜΜΕ «τόσοι συλληφθέντες και να καθησυχαστούν οι αστοί…) κι έτσι οι κατά καιρούς συλληφθέντες αναρχοκομμουνιστές αθωώνονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι λετε καλε; τα δικά τους παιδιά δεν θα αθώωναν; Αφου δεν κινδυνευουν αυτοι, απο αυτα τα κ@λοπαιδα.. τους εχουν μονο για να τα καινε και να τα σπανε για να χουνε κατι να λενε πως κανουν μεγαν εργον εις τας αστυνομιας κλπμ και να δικαιολογουν τις θεσαρες τους. Αδικα τους εβαλαν εκει οι απ εξω;

Comments are closed.