Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά της κατάργησης του ασύλου

Κοινοποίηση:
IMG_9383

Σφοδρές αντιδράσεις στο χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας προκαλεί η σχεδιαζόμενη από τη νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, που αναμένεται να έρθει άμεσα στη Βουλή, μέσα στο νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος.

Δεκάδες σύλλογοι φοιτητών, παρατάξεις, ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ έχουν εκδώσει ανακοινώσεις, ψηφίσματα και καταγγελίες ενάντια στους σχεδιασμούς που προωθούνται, ενώ το απόγευμα της Τρίτης διοργανώνεται πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια, στο κέντρο της Αθήνας.

Στο ίδιο σημείο υπήρξε κάλεσμα για δύο προ-συγκεντρώσεις. Στις 18:00 από φοιτητικούς συλλόγους και εκπαιδευτικά σωματεία, καθώς και στις 19:30 από το ΜΑΣ και άλλους συλλόγους φοιτητών, ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Σε ποια χωρα πανω στον πλανητη γινεται αυτο;;;;;;; Που στο Μπαγκλαντες;;;;; Στη Νιγηρια;;;;; Στο Πακισταν;;;;;;; Πολυ περισοτερο σε Ευρωπαικη χωρα;;;;;; Που;;;;;; Να ειναι οι Πακιστανοι μεσα στο Οικονομικο Πανεπιστημιο, στην Πατησιων, και να πουλανε λαθραια τσιγαρα και να μην μπαινει η Αστυνομια να τους συλλαβει;;;;; Η στην Στουρναρη στην εισοδο του Πολυτεχνειου!!!!!! Μπορει καποιος να παει στην εισοδο η μεσα σ’ ενα Πανεπιστημιο του Πακισταν και να πουλαει λαθραια τσιγαρα;;;;;; Μπορει, μονο που δεν ξερω, αν θα προλαβει να ξημερωθει, γιατι θα τον κρεμασουν!!!!!!! Γι’ αυτο κατι αναρχικα απλυτα σκουπιδια και κατι φοιτητες του κωλου, να παρατησουν το τροπαριο περι ασυλου, διοτι η ανομια τελειωνει!!!!!!!!

  2. Να μας εξηγήσουν γιατί όχι… Από την άλλη δέχονται να πληρώνουν τις επισκευές από την τσέπη τους; δηλαδή οι γονείς τους; Τότε ας το έχουν… Μήπως να γινόταν ένα δημοψηφισμα μόνο μεταξύ των γονέων των φοιτητών; άντε να δούμε..

  3. Κόκκινες σημαίες και ρόπαλα,
    χμμμ, ρε μήπως είναι αναρχοσυμμορίτες?

  4. Ε ρε Θεοφιλογιαννακος που σας χρειαζετε ,να δουμε μετα τι θα κανατε κιχ δεν θα βγαζατε ρε απλυτα αναρχοκομμουνια ,θα ερθει η ωρα όμως που η πατρις θα γυρισει στον χρυσο κανονα ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!! παλιοκουμμουνια!!!!!!!!!

  5. Τωρα βλεπω στον Σκαι να δείχνει το Πανεπιστήμιο, οπου πουλάνε τσιγάρα για 1,5 ευρω και αθλητικά παπουτσια. Αυτο ειναι άσυλο;;; Άσυλο για ναρκομανεις, άσυλο για εγκληματιες, άσυλο για λαθρο, άσυλο για….για….για. Γι αυτο το άσυλο διαμαρτύρονται;;; Ε ρε ξύλο που θελουν. Τι χρειάζεται το άσυλο;;; Κάποτε έλεγαν πως το άσυλο ηταν για την προστασία ιδεών. Δημοκρατία εχουμε πλεον, (η ετςι μας λενε,) την γνώμη του την λέει και την γράφει ελεύθερα ο καθένας. Το άσυλο λοιπον ειναι άχρηστο. Εκτος και αν το θελουν για να προστατευουν εγκληματιες, ναρκομανεις κλπ. Ετςι να ρο καταλαβω, αλλα ας βγουν να μας πουν πως το άσυλο το θελουν γι αυτον τον λογο. Αλλιως, τελος στην ηλιθιοτητα αυτην. Το Πανεπιστήμιο ανηκει σε ολον τον Ελληνικό λαο. Και αυτο σ πληρώνει τα σπασμένα. Ε λοιπον, βαρεθήκαμε να πληρωνουμε την μακακια του καθε ηλιθίου. Τερμα πια!!

  6. Κουμάντο στην Ελλάδα κουμμούνια,αλβανοί και γύφτοι.Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε κότες και μπλαμπλάδες

  7. Να μας εξηγήσουν γιατί όχι… Από την άλλη δέχονται να πληρώνουν τις επισκευές από την τσέπη τους; δηλαδή οι γονείς τους; Τότε ας το έχουν… Μήπως να γινόταν ένα δημοψηφισμα μόνο μεταξύ των γονέων των φοιτητών;

  8. ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ, ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΝΔ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΑΣΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΧΡΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΓΚΕΓΚΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΦΟΙΤΗΤΑΚΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ; ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΥΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΝΑ ΦΑΤΕ.

  9. Αντε να χαθητε ρε, που θρλετε ασυλο για ναρκεμπορους και για παρασκευαστες βομβων Μολοτωφ και για καθε ειδους λεχριτη που πηγαινε και τρυπωνε μεσα στα ΑΕΙ για να μη τον βρει η αστυνομια!! Το ασυλο εγινε για τους φοιτητες και καθηγητες και οχι για καθε λεχριτη να μπαινει μεσα και να σπαει και να ρημαζει και να φτιαχνει Μολοτωφ!!!!!!!! Αντε στα τσακιδια!!!!!!! Η καταργηση επρεπε να ειχε γινει χθες!!!!!!!!

Comments are closed.