Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά διψήφιες τελικές χωρίς γκολ!

Κοινοποίηση:
2012040-2

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την αστοχία του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου πραγματοποίησε την τρίτη του καλύτερη φετινή επίδοση στις τελικές προσπάθειες με 13, ενώ ήταν η πρώτη φορά που δεν σκόραρε έχοντας διψήφιο αριθμό τελικών.

Την τρίτη του καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα στις τελικές προσπάθειες πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Οι «πράσινοι» έκαναν 13 τελικές απέναντι στην Ενωση αλλά δεν κατάφερε να βάλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα παρότι σε άλλα ματς είχαν πολύ λιγότερες και σκόραραν πάνω από μία φορά.

Τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τα παιχνίδια με τη Λαμία, όπου με επτά τελικές σημείωσαν τρία γκολ και με τον Λεβαδειακό όπου σκόραραν επίσης τρία γκολ έχοντας οκτώ τελικές.
Είναι η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη έφτασαν σε διψήφιο νούμερο τις τελικές τους προσπάθειες και δεν πέτυχαν κάποιο τέρμα ενώ και το 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα που προέκυψε για πρώτη φορά φέτος.
Τα ματς που το «τριφύλλι» είχε διψήφιο νούμερα ήταν με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) όπου δημιούργησε 18 τελικές, με τον Πανιώνιο (1-0) είχε 12 (μία λιγότερη σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ) και με την Ξάνθη (0-1) όπου πραγματοποίησε 10 τελικές.

Τη χειρότερή του επίδοση, μακράν της δεύτερης στο φετινό πρωτάθλημα, την είχε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όπου είχε μόλις τρεις τελικές προσπάθειες.

sdna.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: