Πανάκριβη σπιταρόνα με τζάκι για τον φοιτητή γιο της Τατιάνας στο Λονδίνο! Δες τι έκανε η δημοσιογράφος όταν τον επισκέφτηκε… (Φωτο)

Κοινοποίηση:
Untitled-3

Η Τατιάνα Στεφανίδου ταξίδεψε στο Λονδίνο για να δει τον γιο της, Νικόλα για να καθαρίσει το σπίτι και να τον φροντίσει.

 Η δημοσιογράφος πόσταρε φωτογραφίες στο instagram και σε μία εξ αυτών θα τη δείτε να σιδερώνει. «Τι κάνω στο Λονδίνο εν μέσω κορονοϊού; Δες την επόμενη φωτό… Αθάνατη ελληνίδα μάνα!», έγραψε στη λεζάντα και όλοι είδαμε το πανάκριβο σπίτι με τζάκι που έχει νοικιάσει ο φοιτητής γιος της.

Το πρωί της Τετάρτης απόλαυσε τις βόλτες της στο Hyde Park. Δες τις φωτο ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Χάριν των τηλεοπτικών show που εσείς επικροτείτε βλέποντας τα , έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τα καλύτερα στα παιδιά τους. Τι περιμένατε δηλαδή , να μένουν τα παιδιά τους σε τρώγλες για να μην λέτε τίποτα;;;;;; Άλλο η πραγματική ζωή και άλλο τα τηλεοπτικά show…. Περαστικά σας μαλακοραγιαδες τηλεθεατές , στο κάτω κάτω , εσείς τους αναδείξατε. Πλούτισαν από την βλακεία σας . Και καλά έκαναν.

  2. Η σκληροπυρινική κομμουνίστρια Βαλαβάνη του Συριζα, όταν κυκλοφόρησε η πληροφορία για εξαγωγή 900.000 λιρών στην Αγγλία εκ μέρους της. Δικαιολογήθηκε ότι επώλησε το οικογενειακό ξενοδοχείο των 56 δωματίων στην Κρήτη για να χρηματοδοτήσει το μεταπτυχιακό του υιού της!
    Ο Ευαγγελάτος το 1986, πρωτοετής της Νομικής είχε διορισθεί στην ΠΡΩΤΗ με φερόμενο εκδότη τον Χρήστο Καλογρίτσα, στην ουσία απογευματινή έκδοση ΑΥΓΗ+Ριζοσπάστης κατόπιν συμφωνίας Φλωράκη+Κύρκου στα πλαίσια της κοινής καθόδου ως Συνασπισμός στις εκλογές το 1989.Το ίδιο έτος προσελήφθη στον παράνομο «δημοτικό» ρ/σ 9.84 του αισχρού Έβερτ. Τον είχε γεμίσει από τότε με κουμμούνια.
    Δεν καταδέχονται να φοιτήσουν οι κανακάρηδες τους σε ελληνικά πανεπιστήμια.Ο Ευαγγελάτος και τον πρώτο γυιό με την δημοσιογράφο Ζέτα Θεοδωρακοπούλου κατ΄ευθείαν εξωτερικό. Πλούτισε εργαζόμενος στους ιδιοκτήτες ΜΜΕ, ήτοι τους νταβατζήδες της διαπλοκής και της εθνικής προδοσίας. Τα πλούτη τους είναι χρεωμένα στους Έλληνες.

    1. Ρωτάς αν μπορούν να μπουν στα ελληνικά πανεπιστήμια;

  3. ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΑΤΙΑΝΑ Κ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ
    ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΜΟΥΡΗ.
    ΑΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ Κ ΦΩΝΑΖΕΤΕ.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
    ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

  4. Τό λιγωτερο £5.000 μηνιαιως γιά ενοίκιο καί βάλε !

  5. Στον λαιμο να τους κατσουν και στους γιατρους να τα φανε.

  6. αφου τα παιρνει ο πουλημενος της ” ανδρας”…τον εξαγοραζουν σαν φθηνη πορνη…no wonder ειναι ζαμπλουτος….ειδαμε με τον Στεφ ποσα ” δινουν” για να μην ακουμπας ” θεματα”…
    Περιφανοι για τι ειναι ετουτοι ?

  7. Και εσύ ηλίθιε φόρα τη μάσκα να πας στο φούρνο για ένα καρβέλι ψωμί.Όσο έχεις ακόμη χρήματα γιατί όπως πάει από τους κάδους θα τρώμε.

    1. Κι εσύ πιό ηλίθιε, ΜΗ φοράς μάσκα, γιά να απαλλαγούμε μιά ώρα γρηγορότερα από εσένα! EΛA NA.ΣOY ΔΩΣOYME ΛIΓO ΦPEΣKO KOPΩNOΪΟ και μετά ΔΕΝ θα χρειάζετε να τρως…

      1. 😂🤣😂🤣😂🤣 ναι ναι δώστου λίγο κοροιδοιό 😜😛😂

Comments are closed.