Παλαιά εναντίον Νέας Τάξης Πραγμάτων! Λάβρος ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
simeon_mitropolitis-

Δείτε…

Τον θεσμό της πατροπαράδοτης, Ορθόδοξης, ελληνικής οικογένειας, όπως είπε, υπερασπίστηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κκ Συμεών κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ωδείου της Μητρόπολης “Γερμανός ο Μελωδός”.

«Η ξενόφερτη ψευδοπρόοδος ορισμένων» σημείωσε, οδηγεί την ανθρωπότητα στο σκοτάδι της προόδου» και κάλεσε όλους να μείνουν όρθιοι, ενωμένοι, συντηρητικοί και παραδοσιακοί!

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο/Η μάθε να αποδίδεις τα του Καίσαρος, τω Καίσαρι, ανόητε λέει:

    Και σε τί ευθύνεται, ρε μ@λάκα, ο ιεράρχης που δεν αναπαράγονται οι Έλληνες ; Ποιός παίρνει τις πολιτικές αποφάσεις για την επιβολή τεκμηρίων όσον αφορά τα παιδιά ; Ποιός έχει επιτρέψει να φτάσει η ακρίβεια στο ταβάνι ; Ποιός έχει χαντακώσει την Ελληνική οικογένεια, δίνοντας προνόμια στις οικογένειες των ισλαμιστών λαθρομεταναστών ; Ο ιεράρχης ;;; ΄Αντε κούνα το κεφάλι σου να ισιώσει το περιεχόμενό του, βλάκα, που υποκρίνεσαι πως δεν γνωρίζεις πού οφείλεται το κατάντημα της χώρας και κατηγορείς ανυπόστατα τους λιγοστούς αλλά γενναίους ιεράρχες που τολμούν να υψώσουν ανάστημα και φωνή ενάντια στην πολιτική λέρα και στην παντελώς ΑΝΑΞΙΑ ηγεσία της Εκκλησίας..

    1. με ”την παντελώς ΑΝΑΞΙΑ ηγεσία της εκκλησίας” που αναφέρεις, είναι κώλος και βρακί ο συγκεκριμένος ιεράρχης. Οπότε μάλλον εσύ πρέπει να κουνήσεις το κεφάλι σου, αν πιστεύεις ότι ο τύπος ενδιαφέρεται για κάτι πέρα από την προβολή του και την πάρτη του.

  2. ΕΥΓΕ, πατέρα μας !!! Κράτα γερά, να σπάσεις των “προοδευτικών” τα δουλικά δεσμά …
    Ναι, είμαστε συντηρητικοί … Τιμή μας και καμάρι μας … Ο συντηρητισμός δεν είναι αναχρονισμός, είναι η συντήρηση, η μεταλαμπάδευση και η συνέχιση ύπαρξης των ιερών ιδανικών και των πατροπαράδοτων αξιών … Με αυτές τις ηθικές αρχές και παραδοσιακές αξίες γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, εξελιχθήκαμε, προοδεύσαμε, διακριθήκαμε, γράψαμε ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ στην Ιστορία μας … Με αυτές τις πνευματικές αρχές & αξίες μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, για να τα παραδώσουμε χρηστούς πολίτες στην Κοινωνία μας, για να έχει μέλλον η χιλιο-Δοξασμένη και Λατρεμένη Ιερή Πατρίδα μας …
    Κατάρα στους “προδευτικούς” με τον “προοδευτισμό” τους, που είναι η αποτύπωση της ανωμαλίας, της διαστροφής, τις ατιμίας, της αθεΐας, του σκοταδισμού, του υλισμού, της καταστροφής ,,,

  3. ΠΑΠΠΑ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ……..ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΕΤΡΕΧΕΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ……….ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ;;;;;;;ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΥΠΕΡΥΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ…….ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ………..

    1. Πες τα ρε φίλε. Τον Συμεών, τον μεγαλύτερο γλείφτη των πολιτικών που έχει περάσει από τη Φθιώτιδα, τάχα τον πήρε ο πόνος ξαφνικά για την παραδοσιακή οικογένεια.

  4. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ… ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΚΟΥΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Comments are closed.