Πακιστάν η Ελλάς των Κούληδων – Κυψέλη: Πολυκατοικία έμεινε χωρίς ρεύμα 40 ημέρες

Κοινοποίηση:
ΡΕΥΜΑ

Μία πρωτοφανής κατάσταση επικρατεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα σε πολυκατοικία στην Κυψέλη, που μένει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα!

Όλα ξεκίνησαν την την παραμονή των Χριστουγέννων. Ήταν γύρω στις 3 τα ξημερώματα, όταν ξέσπασε φωτιά στα ρολόγια της πολυκατοικίας, λόγω βραχυκυκλώματος, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μείνουν χωρίς ρεύμα. Αμέσως απευθύνθηκαν στον ΔΕΔΔΗΕ, αλλά δεν βρήκαν ανταπόκριση. Στη συνέχεια κατέθεσαν και γραπτό αίτημα για επανασύνδεση στο ρεύμα τους, με ημερομηνία της αίτησης στις 17 Ιανουαρίου.

Όταν άρχισε να γνωστοποιείται το γεγονός στους δημοσιογράφους, τότε άρχισε ο ΔΕΔΔΗΕ την επανηλεκτροδότηση χθες, δηλαδή μετά από 40 ημέρες. Μάλιστα, δεν απέκτησαν ξανά ρεύμα όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, αλλά μόνο τα εννιά.

«Σαράντα ημέρες χωρίς ρεύμα και χωρίς φως και τέσσερα παιδιά ήταν κάτι το οποίο δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα το κάνω. Κοιμόμασταν με μπουφάν. Είχαμε ένα μικρό γκαζάκι και φτιάχναμε να φάμε ό, τι μπορούσαμε. Τα παιδιά διάβαζαν με κεριά. Τα άπλυτά μου τα έστελνα σε φίλες για να πλυθούν» περιέγραψε ένοικος της πολυκατοικίας, προκαλώντας σοκ.

Στην επικοινωνία που είχε η ένοικος με τον ΔΕΔΔΗΕ ανέφεραν συνέχεια ότι θα το δουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Καποια μερα θα ξεβρωμισει ο τοπος, το μονο σιγουρο! Πολεμος, σεισμος θα λεγεται τα ποντικια θα εγκαταλειψουν το βαπορι! Ακους βλαχοδημαρχε του Αθηναμπαντ?

  2. Απλα πραγματα!!!! Ανυπαρκτο κρατος με κατοικιδια οικογενειας ηγετων.

  3. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2 ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΊΕΣ ΜΕ 1 ΦΑΣΗ !, ΧΩΡΙΣ ΗΛ.ΣyΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ !ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ!…..ΜΕΙΝΑΜΕ 28 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ! ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ !

  4. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ.

  5. Στο πακισταν ελέγχονται τα σύνορα και δεν μπαίνει όποιος εγκληματίας θέλει. Στο Ελλάντα του κουλητσίπρα και να καταδικαστεί κάποιος αλλοδαπός, κατάργησαν την απέλαση! Κατά τα άλλα, αυτοί δάκρυσαν στην κηδεία του σμηναγού δίνοντας ρεσιτάλ ηθοποιίας.

Comments are closed.